Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    732
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like

    Forum Singaporean vs Malaysian

    http://www.ewadah.com/phpBB2/viewtopic.php?t=96/

    Hahahahaha mari lah baca.. Sengal betol singaporean melayu nih.. tak sedar diri betol..
    PAMM 120x600
    Last edited by sNarFy; 04 Apr 2006 at 03:02 PM.
    -DEAD-

  2. #2
    picozoo
    Guest
    hihihi~ dah bace...padan muka orang singapore kene hentam...

  3. #3
    apit4444
    Guest
    biase lar..melayu spore mmg belagak..x sedar yg dorg tu kena tindas ngan kjaan sendiri..bengong tull..ehehe..

  4. #4
    ajied_79
    Guest
    kesian diorg kalo x gi sini x makan laa diorg...yeela byk blanja kat sini...aku juga yg kena sara hidup semakin tinggi kat jb...

  5. #5
    maelzx
    Guest
    dulu time aku gi melancong ngan abang aku. dlm plane dok sebelah budak melayu singapore. time tu lebih kurang je kot umur ngan aku. masa tu form 4.

    tapi belagak la nak mampus ... aku offer keropok kat dia ... dia wat donno jer. ceh. pastu time stewardess tu lalu dia cuit aku soh mintak air oren. seb baik la aku baik aku mintak n bagi kat dia ... buatnya aku jahat ambik air oren pastu simbah kat dia ... kan ke naya ...

    bak kata pak lah "kita nak memudah, bukan nak menyusah" kekeke ...

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Dari Alam Angker.
    Posts
    205
    fazarudin is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Orang singapore ni x mengenang budi .. dahlah kita jual air paip murah kat diorang ... then , diorang beli buah tempatan kat negara kita .. pastu dengan x malunya ngaku tu buah nangka dari negara diorang ... lagi satu kerajaan malaysia dah kasi ruang udara johor kan ?...

    kesimpulannya, negara kita dah terlalu lama berlembut dengan singapore....pemimpin kita je kasi can ...

  7. #7
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    732
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Kita BOMB jer singapore..tgk ape jadi...
    -DEAD-

  8. #8
    picozoo
    Guest
    Kita BOMB jer singapore..tgk ape jadi...


    Jadi sampah sarap......pastu ditambah bau busuk cam kat Wastewater plant... lagi pulak ade burung2 gagak dtg makan tali perut diorang... pastu anjing2 berkeliaran sambil kencing berak kat mayat2 diorang... malahan kawasan tu plak dikuarantin pasal kena disease...tak abis lagi tu, ada plak yang masih idup gi makan mayat2 kat situ...makan perut manusia, mata, otak, kaki, usus besar... makan taik pun ade...

    lepas tu kita bomb skali lagi.... tgk ape jadi plak...

    heheh (sambung jgn tak sambung)....

  9. #9
    OsIRIs
    Guest
    Wakakkaaka tergelak sampai terkeluar usus besar aku baca kau nyer post ni.

  10. #10
    onceaone
    Guest
    aku pernah bergaduh ngan orang singapore masa kat johor dulu ... ahahahhaha .. mmg kuang asam sikit laaa ... sampai skang pun aku tgk malay singapore rasa mcm nak kasi penumbuk aje


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts