Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Aku nak bukak cybercafe di Damansara....

    Tempat ngan sewa aku dah uruskan. Biasa le, nak meniaga ni modal besar. Belem beli pc lagi, duit dah nak habis...Nak minta bantuan ni...

    Kat mana aku boleh beli dalam 10 pc dulu, dan bayar ansuran bulanan? Harap2 ada yang boleh bantu...
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    823
    momok has a spectacular aura about momok has a spectacular aura about
    My Mood
    Relaxed
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    bole jd partner x? hehehe..
    No text found

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kota Kinabalu, Penampang, Tenom, Klang, Lowyat Plaza
    Posts
    1,103
    yuyuaaron is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    heheheh nak jadi broker boleh?
    Meet The Teachers : www.GuruMalaysia.org
    :rolleyes:


  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by momok
    bole jd partner x? hehehe..
    Aku dah ada partner le.....

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by yuyuaaron
    heheheh nak jadi broker boleh?
    Jadi broker takde masalah, bisnes...mcm tu le!

  6. #6
    argen_9206
    Guest

    pc,..,

    Quote Originally Posted by galacticos2u
    Tempat ngan sewa aku dah uruskan. Biasa le, nak meniaga ni modal besar. Belem beli pc lagi, duit dah nak habis...Nak minta bantuan ni...

    Kat mana aku boleh beli dalam 10 pc dulu, dan bayar ansuran bulanan? Harap2 ada yang boleh bantu...
    kalu ko nak beli pc secara ansuran.,,.,. mahal tu.,., silap2 satu pc naik harga 2 kali ganda.,,.,.
    ape2pun aku mmg support ko buat bisnes nih..,., mmg bisnes yg bagus,,..,

  7. #7
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    PEhhh bukak CC tuh... tak tahan....
    -DEAD-

  8. #8
    pedagang
    Guest
    Bila dah bukak cyber cafe, dah tentu kena ada software management cyber cafe, tip top software. Kalau nak aku setupkan boleh, harga murah2 saja.

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    ni projek aku yg terbaru kat muor
    Posts
    0
    ayne is on a distinguished road
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by galacticos2u
    Tempat ngan sewa aku dah uruskan. Biasa le, nak meniaga ni modal besar. Belem beli pc lagi, duit dah nak habis...Nak minta bantuan ni...

    Kat mana aku boleh beli dalam 10 pc dulu, dan bayar ansuran bulanan? Harap2 ada yang boleh bantu...
    court mammoth
    Ring/SMS: 019-7455770 @ 017-7233451
    Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara
    http://ay-ne.blogspot.com

  10. #10
    myringgit
    Guest

    consider thin client - cheaper alternative

    mate, kalau nak cheaper alternative, try la setup thin client, maintain pon senang..

    damansara kat mana?

    iklan:
    - aku tgh carik tanah tepi jalan dalam 10-20K kps. kalao ada bg tau..


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts