Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    onceaone
    Guest

    Tribute to Scammer

    eh sapa sapa yang pernah jadi scammer tu ala korang kongsi laaa pengalaman korang kat sini beb ..... aku takleh nak imagine laaa camne rasa jadi scammer

    yer laa time nak memulakan aktiviti scam kat yahoo messenger ... apa korang pikir masa tu .. pas tu plak bila tak berjaya apa korang rasa ... bila berjaya korang buat apa ngan modal tu ...

    come on laa scammer ... best ke cari makan cam tu ?? share laa beb ...


    huah huah huah .... mmg takde keje aku ni ...
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    Observer Administrator
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Taman Desa KL & Subang Selangor
    Posts
    124
    meLi is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Lagu Khas Untuk Anda

    ambik nih dengar layan gak kekekekek. Lagu tema ni...

    I have Spent Everywhere
    http://dokdang.com/download/ivespenteverywhere.mp3

    TQ


  3. #3
    onceaone
    Guest
    ahahah

    meli sapo nyanyi lagu tu??

    dokdang ngambat aku

  4. #4
    stuffx
    Guest
    Quote Originally Posted by onceaone
    eh sapa sapa yang pernah jadi scammer tu ala korang kongsi laaa pengalaman korang kat sini beb ..... aku takleh nak imagine laaa camne rasa jadi scammer

    yer laa time nak memulakan aktiviti scam kat yahoo messenger ... apa korang pikir masa tu .. pas tu plak bila tak berjaya apa korang rasa ... bila berjaya korang buat apa ngan modal tu ...

    come on laa scammer ... best ke cari makan cam tu ?? share laa beb ...


    huah huah huah .... mmg takde keje aku ni ...
    sepanjang pengalaman aku jadi scammer.. mmg seronok beb.. lifestyle gua mewah.. beli tu dpt.. beli ni dpt.. aku pernah scam org dgn total 60k usd.. aku buat beli kete evo 7 baya cash beb.. lepas baya evo 7 tu tinggal la 1k usd lagi.. 1k usd tu aku buat main autosurf.. last2 autosurf tu scam.. keesokan harinye aku kuar berjalan2 naik evo 7 aku.. sbb nak release tension kene scam autosurf.. last2 mase aku parking kete.. ade bangunan runtuh terus hempap evo 7 aku tu.. terus hancur lebur langsung aku tak dpt ape.. camtu la pengalaman aku sbg seorang scammer..

  5. #5
    UniqueSpect
    Guest
    Quote Originally Posted by stuffx
    sepanjang pengalaman aku jadi scammer.. mmg seronok beb.. lifestyle gua mewah.. beli tu dpt.. beli ni dpt.. aku pernah scam org dgn total 60k usd.. aku buat beli kete evo 7 baya cash beb.. lepas baya evo 7 tu tinggal la 1k usd lagi.. 1k usd tu aku buat main autosurf.. last2 autosurf tu scam.. keesokan harinye aku kuar berjalan2 naik evo 7 aku.. sbb nak release tension kene scam autosurf.. last2 mase aku parking kete.. ade bangunan runtuh terus hempap evo 7 aku tu.. terus hancur lebur langsung aku tak dpt ape.. camtu la pengalaman aku sbg seorang scammer..

    takde sambungan ke?

  6. #6
    onceaone
    Guest
    kira cam seronok laa jadi scammer ni ... bleh pakai evo 7 ... mesti best giler laa ... scammer kat sini mesti ramai punya .. malu malu laa nak citer pengalaman ... tak sporting lansung ...

    aku rasa zaman masa depan nanti kat skolah bila cikgu tanya .. cita cita nak jadi apa ... saya nak jadi scammer yang berjaya cikgu!!!

  7. #7
    ripzer
    Guest
    Quote Originally Posted by UniqueSpect
    takde sambungan ke?
    ade..tapi stuffx segan nak sambung..meh aku sambungkan..

    pastu aku terserempak stuffx dok cangkung kat tepi jalan makan cendol..tu pon dia dpt derma dari pakcik ..pakcik tu blanje dia sebab stuffx dah takde egold..aku pon horn la gune kete nissan fairlady..aku ajak stuffx naik kete aku ..kete ni aku beli gune duit scam org..dpt tapau 80k usd ..penat kumpul beb..kene bukak 3 autosurf,15 hyip,ngan 1 online bank (stormpay) ..nak tau ape autosurf aku??

    12dailypro..sswot..searchsence..tapi club7angels tu cam sampah skit..aku taknak ngaku aku nye..sebab mangkuk 2 ekor dah pow aku nye password..kakakakak..

    hyip2 tu..takyah ckap ar..kau masuk je MMG ..semue tu hyip aku!!

    balik pada cite..
    aku bawak stuffx jalan2 keliling menara telekom..sebab aku nak beli menara ni lepas graduate nanti..so aku pon ajak stuffx join aku..korang tunggu je ar nanti..kalau blackgold dah scam,aku beli menara tu!! kakakakakak

    *stuffx = bukan nama sebnar..

  8. #8
    Bowling for Soup..
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    BuKiT JaLiL KeYHeLL
    Posts
    176
    deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    hahahahahahha....

    part paling lawak..

    Quote Originally Posted by ripzer
    *stuffx = bukan nama sebnar..
    sambung la lagi.. besh nih

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    adrawza is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    wooohhhh...dapat pahale ape jadi scammer...lucifer bagi pahale..pastu tuhan bagi bala...besaq pnyer..

  10. #10
    onceaone
    Guest
    ok laa tu ripzer , kalau ko tgk dia dok cankong kat tepi jalan makan cendol ... abih ko dok cangkong kat mangkuk tandas , ntah bila laa nak kuar ...


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts