Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    adrawza is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    ape pendapat korang kalau amerika serang iran ( pro and contra )...

    kalau ada pendapat tentang nih best jugak..aku nak dengar pandangan orang dalam forum nih..kalau thread nih dah ada aku minta maaf..
    PAMM 120x600

  2. #2
    onceaone
    Guest
    kalau amerika serang iran ... abih laa nanti autosurf dan HYIP yang servernya ada kat iran .. abis kena bom nanti

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    adrawza is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    aku nak tgk gak amerika berani ak serang iran dgn tentera darat iran sahaja 800 000 orang..

  4. #4
    dinejad
    Guest
    america xserang iran..die akn gunakan iran dlm krisis iraq..tgk je bape ramai mati kat iraq sbb perang syiah dan sunnah..pada zaman saddam pun irann leh perang ngan iraq..bagaimana skrg iraq ditangan amerika..so amerika akn fikir mane yg lebih menguntungkan..tgk je berite..byk syarikat britain dan amerika untung dalam penaklukan iraq..minyak pun xstabil..yg penting kite kene bersatu padu..

  5. #5
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    hehehe.
    byk aku nk tulis tp bkn skrg.
    jap lg nk siap2 g tgk wyg.
    lama xtgk wyg.
    :4:

    |huh|

  6. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts