Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42
  1. #1
    edyes25
    Guest

    Malaysia Dikutuk teruk oleh seseorang!!!

    mintak tolong backing aku... sebab aku tengah backing Malaysia tercinta...

    ko hentam la orang yang kutuk malaysia nie cukup2!!!

    http://talkgold.com/forum/showthread.php?t=76225&page=2
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    pcboy
    Guest
    Aku dah baca forum tu..takyah layan wiliam tu..biar dia nak kata apa..sume ni psikologi je..just chill out.. be cool..

    p/s: lagi satu..thread ni tak sepatutnya dlm forum autosurf..

  3. #3
    otro
    Guest
    dah kira insulting.. taknak masuk senyap je laa.. ni nak buat spekulasi plak

  4. #4
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Tak payah layan..lagi layan lagi dia syiok kutuk.. dok dendiam jer...
    -DEAD-

  5. #5
    by2me
    Guest
    lantak je...aaa jgn layan lagi
    lagi baik ko edit je apa yg ko type tu..

  6. #6
    edyes25
    Guest
    Quote Originally Posted by by2me
    lantak je...aaa jgn layan lagi
    lagi baik ko edit je apa yg ko type tu..
    kalau korang baca dari mula, korang akan perasan yang aku bukan nak layan sangat aper yang dia kata.. tapi bila melampau, aku mesti defend punyer, tak dapat defend pakai kereta kebal, pakai kata kata.. ( macam awie dalam baik punyer cilok daa)...

  7. #7
    kasha
    Guest
    takyah lyn william coz tue..aku rasa dia cam geng zamans98 je..dulu si zmans tue pun sesama kutuk--trasa mcm dia dok kat n.zealand gak kot..

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Lumut
    Posts
    126
    myfama is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by edyes25
    mintak tolong backing aku... sebab aku tengah backing Malaysia tercinta...

    ko hentam la orang yang kutuk malaysia nie cukup2!!!

    http://talkgold.com/forum/showthread.php?t=76225&page=2
    Mmg kaw2 punye dia kutuk malaysia..tapi bagi aku tak guna layan org camtu..aku nmpak dia tgh provoke ko tu edyes25..bila tgh marah mmg senang terkeluar bahasa2 'indah'..then dia hentam ko balik...aku bile tgk signature mamat tu mcam terpikir sesuatu..tapi ..ntahla..

    ko jgn layan edyes25..parasit tuh..

  9. #9
    edyes25
    Guest
    Quote Originally Posted by myfama
    Mmg kaw2 punye dia kutuk malaysia..tapi bagi aku tak guna layan org camtu..aku nmpak dia tgh provoke ko tu edyes25..bila tgh marah mmg senang terkeluar bahasa2 'indah'..then dia hentam ko balik...aku bile tgk signature mamat tu mcam terpikir sesuatu..tapi ..ntahla..

    ko jgn layan edyes25..parasit tuh..
    tu lah.. entah2 ada kaitan dengan zaman89..? sebab williamcox tu promote asiansurf !!!

    then, dia purak2 kutuk Malaysia (walaupun dia orang Malaysia) supaya orang tak jangka dia dari Malaysia.. tapi by ip aku tak tau lah... kot2 betul ker dia kat N.Zealand... Wallahualam

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    286
    wiraZ is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by myfama
    Mmg kaw2 punye dia kutuk malaysia..tapi bagi aku tak guna layan org camtu..aku nmpak dia tgh provoke ko tu edyes25..bila tgh marah mmg senang terkeluar bahasa2 'indah'..then dia hentam ko balik...aku bile tgk signature mamat tu mcam terpikir sesuatu..tapi ..ntahla..

    ko jgn layan edyes25..parasit tuh..
    tula pasal..aku pun terprasan signature mamat tu gak..mmg terpikir gak... duk promot Asia-Surf....still paying!...huh, mcm ade kene mengene je dgn sumone.. huhuu

    .:Manchester United Fans:.

  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts