Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    DanielAriffin
    Guest

    hello geng...pernah dapat tak email macam ni dari yahoo.

    --------------------------------------------------------------------------------


    You won $500! Yahoo! Mail congratulates you!

    CONGRATULATIONS!

    YOU WON $500!



    Yahoo! Mail gives members random cash prizes. Today, your account is randomly selected as the one of 12 top winners accounts who will get cash prizes from us. Please click the link below and follow instructions on our web site. Your money will be paid directly to your e-gold, PayPal, StormPay or MoneyBookers account.

    Click here to get your prize:


    Sincerely,
    The Yahoo.com staff
    Yahoo.com http://www.yahoo.com
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    klu nak test ape kate ko bukak kat cc pastu open egold baru pastu guna egold baru tu ekekeke sekali masuk $500 wahwahwah kayo pakcik

  3. #3
    tokwan
    Guest
    aku oenah dapat email ni 2-3 kali tapi bile klik dia punya link broken laa.. reply mail tu tapi hampess.... langsung tak dak respond.

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Dari Alam Angker.
    Posts
    205
    fazarudin is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tokwan
    aku oenah dapat email ni 2-3 kali tapi bile klik dia punya link broken laa.. reply mail tu tapi hampess.... langsung tak dak respond.
    lepas aku click link broken tu kan...terus aku tukar pass yahoo baru....

  5. #5
    DanielAriffin
    Guest
    hello geng...
    hari tu aku delete aje,lepas tu dia mai remind lak...tapi mail ni memang mai dari yahoo...kenapa link dia broken??? tak leh nak buka macam problem link tu...rasa2 kena buka dgn e-gold sekali kot???

  6. #6
    DanielAriffin
    Guest
    Quote Originally Posted by anbu-san
    klu nak test ape kate ko bukak kat cc pastu open egold baru pastu guna egold baru tu ekekeke sekali masuk $500 wahwahwah kayo pakcik
    betul tu jugak yer...nanti aku try,yer...bijak jugak kau ni yer anbu-san.

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    ehehe klu misi success jgn lupe kongsi kat member yang dapat email tu ek ahaha

  8. #8
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    terang2 email scam tuh.

    |huh|

  9. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts