Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    piebest
    Guest

    Jom Langgan Broadband jaring

    Hallooo..... semua!
    minta maaf kalau thread ni dah ader, sebelum buat thread ni aku dah cuba cari maner2 thread yang ader kaitan tapi x jumpa... jadi aku buka thread baru..

    aku nak promosi kepada saper2 yang berminat untuk melanggan broadband jaring boleh la hubungi aku (h/p [email protected] : [email protected]@ pm jer aku ) Nama : ASRAPI

    terutamanya kepada penduduk lembah klang, shah alam, kajang dan klang ( sebab jaring cover area ni je setakat ni)

    sedikit maklumat mengenai broadband jaring :

    Wireless :
    Standard 1Mbps: 99/month + Modem 499 @ 25/Month*24 Months
    Other Benefit :
    FREE MY015 Community Call Plan
    FREE MY015 calls worth RM10 per line
    1 + 5 E-mail
    & Dial-Up accounts
    1 Dynamic IP

    untuk maklumat lanjut boleh la hubungi aku...
    atau layari http://www.jaring.my

    jika berminat jangan lupa cari ASRAPI
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by piebest; 22 Feb 2006 at 11:30 AM.

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    286
    wiraZ is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by piebest
    Hallooo..... semua!
    minta maaf kalau thread ni dah ader, sebelum buat thread ni aku dah cuba cari maner2 thread yang ader kaitan tapi x jumpa... jadi aku buka thread baru..

    aku nak promosi kepada saper2 yang berminat untuk melanggan broadband jaring boleh la hubungi aku (h/p [email protected] : [email protected]@ pm jer aku ) Nama : ASRAPI

    sedikit maklumat mengenai broadband jaring :

    Wireless :
    Standard 1Mbps: 99/month + Modem 499 @ 25/Month*24 Months
    Other Benefit :
    FREE MY015 Community Call Plan
    FREE MY015 calls worth RM10 per line
    1 + 5 E-mail
    & Dial-Up accounts
    1 Dynamic IP

    untuk maklumat lanjut boleh la hubungi aku...
    atau layari http://www.jaring.my

    jika berminat jangan lupa cari ASRAPI
    waa...email ko piejahat eh...xnakla langgan, mesti ko jahat..hehhe...LOL.. juz joke dude..dun take it seriously..~~
    .:Manchester United Fans:.

  3. #3
    caryotamaxima
    Guest
    tak boleh kurang lg kaa..huhu

  4. #4
    piebest
    Guest
    hehe cuma address email jerk! insya'allah orang nyer baik

  5. #5
    piebest
    Guest
    Quote Originally Posted by caryotamaxima
    tak boleh kurang lg kaa..huhu
    itu harga jaring yang taruk laa... x bleh kurang laa setakat ni, tapi benefit banyak : dapat no tepon percuma 015 1+2 tepon 24 hour free 015-015 .. kemane sajer.. tambah 50 lagi bleh tepon ke fix line percuma 24 our * 1 bulan

    er lupa ader bayaran untuk installation RM80 sekali jer

  6. #6
    azanhusni001
    Guest
    piebest....

    aku skrang nih dok kat gombak...agak agak ko leh masuk tak kat sini??

  7. #7
    bata
    Guest
    setau aku pakej rm 99 neh yg wireless kan.....
    wired rm 79 jek......


    p/s: eh...bukan spttnyer mende ni kt Classified ke...
    Chow.

  8. #8
    piebest
    Guest
    Quote Originally Posted by azanhusni001
    piebest....

    aku skrang nih dok kat gombak...agak agak ko leh masuk tak kat sini??
    gombak kat area maner? insya'allah aku bleh masuk.. klu x keberatan kasi no tepon ko, nanti aku call untuk perbincangan lanjut

  9. #9
    piebest
    Guest
    Quote Originally Posted by bata
    setau aku pakej rm 99 neh yg wireless kan.....
    wired rm 79 jek......


    p/s: eh...bukan spttnyer mende ni kt Classified ke...
    Chow.
    betul tu.. rm 99 untuk pakej wireless dan wired standard, rm79 untuk pakej wired basic, untuk pakej enterprise (syarikat) RM139.

    P/s : ops salah letak ke? bleh sesaper ajar camner nak alihkan topik ni kat tempat yang betul, atau tlg alihkan.. terima kasih kerana menegur

    sebarang pertanyaan sila hubungi aku =0192155783, email ke [email protected] atau [email protected] ...

  10. #10
    piebest
    Guest

    Jaring Wireless Broadband Coverage

    Shah Alam
    Syeksen 4,5,6,8,9,10,11,14,3,Uitm,12,15,21,2,7 Bukit Jelutong,
    Sultan Slahudin Abdul Aziz Shah Alam Golf Club

    Area lain akan menyusul nanti... tunggu

    Jaring Broadband The Most Affordable broadband In Town!!

    telefon saya untuk maklumat lanjut 0192155783

    Attached Images
    Last edited by piebest; 27 Feb 2006 at 07:20 PM.

  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts