Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    satriaxvi
    Guest

    korang tak bosan ke asik kene scam?? part 1

    hmm aku nak tanylah pendapat korang selama korang kat dunia internet korang tak perasan ke selama ni kita ni jadi mangsa mainan orang je .majoriti program x kire laa HYIP ke autosurf ke walaupon bayar sebenarnya tunggu masa je nak hentam duit kite?? bagi yang biase takpelaa kekadang kesian gak untuk mereka yang totally newbie yang tak tau ape bila dengar cerita orang terus invest sampai ribuan ringgit dan duit tu burn terus bila program wat duit ni tutup.

    kekadang ramai yang silap paham yang ingat program internet ni sebagai bisnes,sedihkan ?? bila duit simpanan melingkup cam tu je tapi lagi sedih bila certain student university sanggup gunakan duit ptptn yang diorg dapat untuk study pon hangus gitu je. mesti ramai yang pernah alami bende ni kan? kesian ramai yang terlalu berharap dan akhirnya merana

    maybe ade yang terus kecewa dan anggp internet ni sebagai penipu je semua dan hanya nampak keburukan internet selepas sertai beberapa program . pada pandangan aku dan pengalaman aku melibatkan diri dalam dunia internet ni lebih 5 taun secara umum dan secare aktif 2 taun dan secare profesional (aku consultant internet bisnes) setaun aku nampak kat malaysia sendiri ramai orang ambil kesempatan pada kelemahan orang lain yang tercari cari hala tujuan buat duit .. ni termasuk laa tsunawi wang dan lain lain ebook yang manipulate kelemahan n kedhaifan orang tentang internet untuk buat duit.

    maybe ade yang perasaan ebook2 kat malaysia ni international sekali pon kebanyakan nya sampah je setakat nak habiskan duit orang n melanggar privacy orang dgn mengajar cara spam emel orang lain ...cam familiarkan ???.. ade sesetengah tu hanya ambil isi buku orang lain dan edit pastu claim hak sendiri walaupon cerita kononnya cara nak buat duit di internet hakikatnya ebook sampah ni sekadar menganjurkan cara untuk membuat duit dengan menjual semula ebook yang telah dibeli( kaedah ini di gelar affliate ianya tak salah tapi kalau satu satu cara untuk buat duit dari kandungan ebook adalah menjual semua ebook yang dibeli, bukanke satu penipuan tu??)

    antara program kat internet yang aku perati betul betul boleh dipercayai adalah google adsense kat malaysia sendiri pon ramaai yang dapat mencecah 5k usd n totally risk free kecuali korang tipu laa ,tapi still ramai yang tak tau peranannya n step by step macam aku dulu.

    xpe la tu salah satu yang aku perhati n berjaya laa menngisi poket di kala sesak tapi banyak lagi sebnanrnya may be next time aku sambung ok kasi pandangan korang lak
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    zam4ever
    Guest
    Quote Originally Posted by satriaxvi
    ni termasuk laa tsunawi wang dan lain lain ebook yang manipulate kelemahan n kedhaifan orang tentang internet untuk buat duit.
    Tsunamiwang, antara spam yg paling banyak aku terima dalam mailing list yahoogroups.

    cheers

  3. #3
    fithrihelmi
    Guest

    tsunamiwang

    belila e-book tu..

  4. #4
    maxgamer
    Guest
    isk aku bosan tol ngan autosurf yg tutup neh.seriusla sket wei

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    286
    wiraZ is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by fithrihelmi
    belila e-book tu..
    ni apsal ade iklan plak ni..huhuhu...
    .:Manchester United Fans:.

  6. #6
    satriaxvi
    Guest

    bijak bijak

    aku tanye pendapat je ..korang pon semua investor otai otai kan

  7. #7
    DanielAriffin
    Guest
    hello geng...
    Aku rasa penat ler main benda ni....hari tu dah rugi 12dp banyak,lepas tu lak ascfin.com,lepas tu tingerinvestment,s-swot lak aku dengar....semuanya aku masuk..hancur lebur!!! banyak bakul dibuat banyak jugak hancurs... Rugi aku sampai duit bonus tak pakai langsung... tak per lepas ni aku nak main guna plan B....hehehe main program tak fomous sangat or baru muncul.Mesti first week or first month dapat payout dah....try macam ni lah.... agi idup,agi melaban!!!!

  8. #8
    DanielAriffin
    Guest
    hello geng...
    Join kat sini lak..baru muncul ni...baru main pun leh cashout,dah dapat payout!!! sehari pun leh cashout..hidupkan api autosurf ni...
    bukan sebarang monyet tau...monyet ni pandai bayaq duit kat manusia.



    http://www.monkey-surf.com/?ref=1299

    macam biasa 50% reff back..4ever.

  9. #9
    mantero
    Guest
    ceh ape la orang tanyer pendapat ko gi promote lak ahaha

  10. #10
    fithrihelmi
    Guest

    bermain dgn bijak

    well..tu lumrah la benda2 tu..kena hati2 main la..susah nak jangkan benda tu..


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts