Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    sharyzan
    Guest

    Tolongs Saya Bantu Saya.......

    pertanyaan kepada semua yang terror.......

    kenapa masa aku nak purchase egold kira nak invest ler ni....

    memanjang keluar error.... apa masalah nyer jadi macam ni
    cth

    Error(s) detected:

    The required input PAYEE_ACCOUNT is missing.

    The required input PAYEE_NAME is missing.

    The required input PAYMENT_AMOUNT is missing.

    The required input PAYMENT_UNITS is missing.

    The required input PAYMENT_METAL_ID is missing.

    The required input PAYMENT_URL is missing.

    The required input NOPAYMENT_URL is missing.

    The required input BAGGAGE_FIELDS is missing.

    sapa yang terror tolong tunjuk ajar

    PAMM 120x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Berklee
    Posts
    0
    bono79 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    dude...itu programming glitch tu...err, chrome76 bole kot ! huhuhu...aku, kalau C++ leh laaa...huhuhu...

    http://www.knightsurfers.com/?ref=3481
    http://www.netiba.biz/?ref=120
    http://dailyroi.com/?ref=2959
    http://www.surf12daily.com/?ref=2447
    http://www.pajamasurf.com/?ref=5731
    http://www.totalrune.com/?ref=2943
    http://www.mutualautosurf.com/?ref=63405

  3. #3
    samhelmi
    Guest

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    The required input PAYMENT_METAL_ID is missing.
    Orang sungai besi dah amik kot kuh kuh kih... :lol: :lol: :lol:

  4. #4
    deansb
    Guest

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    by sharyzan on 2006/1/28 13:30:47

    pertanyaan kepada semua yang terror.......

    kenapa masa aku nak purchase egold kira nak invest ler ni....

    memanjang keluar error.... apa masalah nyer jadi macam ni
    cth

    Error(s) detected:

    The required input PAYEE_ACCOUNT is missing.

    The required input PAYEE_NAME is missing.

    The required input PAYMENT_AMOUNT is missing.

    The required input PAYMENT_UNITS is missing.

    The required input PAYMENT_METAL_ID is missing.

    The required input PAYMENT_URL is missing.

    The required input NOPAYMENT_URL is missing.

    The required input BAGGAGE_FIELDS is missing.

    sapa yang terror tolong tunjuk ajar
    Dude...just change ur browser.
    use firefox or something else rather
    than IE or Netscape.

    Hope this works it out.. 8-)

  5. #5
    iiesim
    Guest

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......



    masalah gak tu .. cepat hantar submit ticket .. hantar pi egold ..

    kemudian kasi tu masalah tunjukkan sama dorang sebagai rujukan .. ada yang tak kena tu .. setahu saya jarang2 berlaku masalah begini ...

    hantar ticket secepat mungkin ..

    jangn lupa kasi tahu ..

    nama penuh kamu :-D , alamat , no hp , sebiji cam masa ragister .. dorang mudah kasi jawapan dan tolong kamu sharyzan :



















    sharyzan wrote:
    pertanyaan kepada semua yang terror.......

    kenapa masa aku nak purchase egold kira nak invest ler ni....

    memanjang keluar error.... apa masalah nyer jadi macam ni
    cth

    Error(s) detected:

    The required input PAYEE_ACCOUNT is missing.

    The required input PAYEE_NAME is missing.

    The required input PAYMENT_AMOUNT is missing.

    The required input PAYMENT_UNITS is missing.

    The required input PAYMENT_METAL_ID is missing.

    The required input PAYMENT_URL is missing.

    The required input NOPAYMENT_URL is missing.

    The required input BAGGAGE_FIELDS is missing.

    sapa yang terror tolong tunjuk ajar

  6. #6
    subbiri
    Guest

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    masalah tu kalau tak salah saya mungkin disebabkan oleh auto referral...macam kalau kita nak register setelah melihat iklan kat stormpay contohnya....kalau tak nak keluar error tu...cuma copy balik url yg ada...lepas tu register atau buat ler payment tapi bukan melalui autosurf...hehehe...kalau faham ler apa yg aku cakap ni...

  7. #7
    sharyzan
    Guest

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    aduhhh..... orang tranfer duit lehhh..

    aku nak invest tak boleh aduhh.......
    nak summit ticket gak ker.....

  8. #8
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Berklee
    Posts
    0
    bono79 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    sharyzan wrote:
    pertanyaan kepada semua yang terror.......

    kenapa masa aku nak purchase egold kira nak invest ler ni....

    memanjang keluar error.... apa masalah nyer jadi macam ni
    cth

    Error(s) detected:

    The required input PAYEE_ACCOUNT is missing.

    The required input PAYEE_NAME is missing.

    The required input PAYMENT_AMOUNT is missing.

    The required input PAYMENT_UNITS is missing.

    The required input PAYMENT_METAL_ID is missing.

    The required input PAYMENT_URL is missing.

    The required input NOPAYMENT_URL is missing.

    The required input BAGGAGE_FIELDS is missing.

    sapa yang terror tolong tunjuk ajar
    cube check network cable...pastu restart...kalo tak ok, repot polis eh...hehehehe....
    | Uzumaki Naruto + Ichigo Kurosaki + Monkey D Luffy + Allen Walker :: Funtastic 4 |

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Berklee
    Posts
    0
    bono79 is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    samhelmi wrote:
    The required input PAYMENT_METAL_ID is missing.
    Orang sungai besi dah amik kot kuh kuh kih... :lol: :lol: :lol:
    tu pasal aku layan black metal...untung2 dapat eMetal...huhuhu....
    | Uzumaki Naruto + Ichigo Kurosaki + Monkey D Luffy + Allen Walker :: Funtastic 4 |

  10. #10
    sharyzan
    Guest

    Re: Tolongs Saya Bantu Saya.......

    aduhhhhh lagi aku kompius.....

    kat opis error tak der langsung... laju jer jalan....
    aku bukak kat rumah macam haram kejadah.......

    ada yang nak kena baling kat dalam lombong komputer aku ni... heheh beli baru....

    donate ler sikit sikit leh aku beli yang baru....

    x paham kenapa jadi macam ni disebabkan oleh pc ker, software ker IE ker nacsape ker....

    beri komen ada....


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts