Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kota Kinabalu, Penampang, Tenom, Klang, Lowyat Plaza
    Posts
    1,103
    yuyuaaron is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

    aku berada di KLIA 1230am 28hb januari sekrang ni baru siap report polis sebab passport aku hilang. time aku buat report polis ada satu pasangan suami isteri yang baru jek selesai balik dari mengubur arwah bapa (tak tau bapa sepa) mereka dan mengangkat baby sambil buat report polis.


    yang aku heran ingatkan dia report polis kehilangan atau kecurian, rupanya baby yg dia dukung tu lepas jek turun dari kapal terbang dah meninggal dunia. memang kesian ler. so bagi yg muslimin tu hadiahkan lah al-fatihah bagi pihak aku. god bless.
    bitcoin 160x600
    Meet The Teachers : www.GuruMalaysia.org
    :rolleyes:


  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Dari Alam Angker.
    Posts
    205
    fazarudin is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

    Alfatihah...

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Dari Alam Angker.
    Posts
    205
    fazarudin is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

    Alfatihah

  4. #4
    currentboyz_3871
    Guest

    Re: Al-fatihah Untuk Kanak-kanak Yang Malang

    Al-Fatihah......

  5. #5
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    innalillah....
    al-fatihah diucapkan....
    |huh|

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    alfatihah dari KN>..:041:


  7. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts