Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    nor_azmi77
    Guest

    Camana Nak Invite New Members?

    Aku click "invite member" button, tapi tak leh nak invite pun... ada sesapa leh tolong?
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    imported_mightyhitter
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    only buddies may invite new users.

  3. #3
    sang_karim
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    yeap..only buddies can invite new member...ini adalah untuk mengurangkan kes2 scamming dalam nogold nih...boleh baca di menu invite member tu... :-D

  4. #4
    Hafiz
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    Cuba try invite aku tengok....... hehehe :-D

  5. #5
    sang_karim
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    iskk..ko dah join nogold...takkan nak invite lagik..hehe.. :-D

  6. #6
    Hafiz
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    kite kan buddies!!! u know me!!! u are my prennnn



    Kan??????

  7. #7
    sang_karim
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    iskk...aku salah paham ke nih...errr...soklan yg diajukan tu camne nak invite new member kan...ke camne nak jadi buddy?? konpius nih...

  8. #8
    Hafiz
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    Aku saje buat tak paham!!!

    Boss jangan marah ahhhh.....

    Tapi kalau buddy je boleh invite new mwmber kan?


    Maknanya,
    Aku takleh la nak invite member aku yang bongok-bongok diluar sana untuk mencerdik pandai kan mereka... padan dengan mereka... tula saper suruh jadi bongok yang berlarutan!! Sabo je la sampai ader kakitangan yang sanggup mengaku aku jadi kawan... Macam ni la nasib si miskin hina!!! uhuk uhuk


    :-D

  9. #9
    sang_karim
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    uish ko....ada ke kata kat kengkawan ko camtu...tak bagus tu..hehehe...setiap apa yg kita kata kat orang umpama kita mendoakan diri kita pun begitu...oleh itu...rajin2 la mengatakan kengkawan ko tu bijak pandai belaka..nescaya akan bijak pandai lah gak ko nanti insya Allah... :-)

  10. #10
    Hafiz
    Guest

    Re: Camana Nak Invite New Members?

    ye ye..... :lol:


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts