Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    660
    fayeez is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    mungkin ada yang tak tau pasal isu suratkhabar kosmo baru2 ni yang mengatakan anime adalah kartun lucah jepun...anime adalah kartun jepun manakala HENTAI adalah kartun lucah jepun.kalau kita cakap anime tu kartun lucah...abis tu doraemon , sinchan semua tu adalah anime ..so citer tu semua lucah?? bodoh..baca kat sini

    http://www.jeffooi.com/archives/2006...e_the_dumb.php
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    klik sini---> Score A Programme <---klik sini
    Anak SCORE A, Anda SCORE RM !!!!
    Faiz - 0126109911 -
    .....Jadi la pioneer...



  2. #2
    eemerics
    Guest

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    this is crap. camner la mmt reporter tu bole buat spekulasi cam nih? nmpk sgt langsung x buat research. habis la kredibiliti peminat anime cam aku nih. nanti nk naruto jer, org kater gila porno. nk tengok sinchan jer, org kater aku gila porno.

    aho ka?aitsu

  3. #3
    hans
    Guest

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    harap2 kene pecat.

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    ni yang aku bengang nih...da la aku peminat anime cis cis cis

  5. #5
    kasha
    Guest

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    haha..mmg bodo punya org..
    xtau psl anime lagik mo ckp..
    ilang jap respek aku pd kosmo..

    hentai..or unsur2 echii..apola mamat ni,nak kata anime=animasi seks..
    lom lagik manga tuh..klu xsilap aku,manga pun ade terms lain utk yg hentai2 nih..kang dia kata lak manga pun=komik seks..

    BI pun tunggang terbalik kot..apatah lagik dia mo paham nihon-go

  6. #6
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    sebab wartawan ni dia nak sensasi.. dia bukannya menyelidik betul2... mcm isu black metal tu ler.. semua2 dia klasifikasi sbg black.. dia bukannya tau muzik black camner.. dia main batai cakap semua band black.. cth deicide main muzik brutal death metal cuma pegangan peribadi dia jer yg songsang dan bukan main muzik black.. dikategorikan sbg black.. skang ni anime plak.. byk klasifikasi dia shounen ler hentai ler dan mcm2 lagi.. yg lucah tu hen(pelik/gila)tai tapi ni semua di cop sbg anime=lucah... hehehehehheheeh.. btw org jepun ni mmg pelik sket lawak diorang..

    p/s teringat ngan komik separa hen diorang yg ditinggalkan dlm densha/train yg aku amik dan baca... dan bila g kombini/convenience store cam 7-11 ada section utk buku2 dewasa ni.. nihon no keiken wasurarenai...

  7. #7
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kuantan-KB
    Posts
    67
    jaih is on a distinguished road
    My Mood
    Amazed
    Post Thanks / Like

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    demm betull aku salah seorng peminat anime ..mmg panas hati kalu gini..sekolah tinggii bertingkat2 tp budus berlapis2 demm

  8. #8
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    heheheheheheheh pakcik jaih sabor yer... biasa ler tak kecoh tak jual ler paper.. kosmo ngan metro mmg camtu.. research diorg lebih kepada elementary school punya level jer...

  9. #9
    bzzt
    Guest

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    ekekek ..kalo setakat kosmo..xdenye kena ban anime ni,kosmo pun org dh tau majalah picisan...rencana tidak berdasarkan fakta...hmmm saaaaa

  10. #10
    NG Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    444
    chrome76 is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Re: Kebodohan Sesetengah Reporter Suratkhabar

    x sabor nak kawen??? hehehehehehehe kawen ler cepat2.. tak yah layan ler suratkabo budak2 skolah ni..


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts