Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

@vbbanners:[email protected] @vbbanners:[email protected]

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Quote Originally Posted by MammunMD View Post
    Promosi apa yg ko nk... baju, mknan ke?? barang apa ye?? Dah beli baju raya?? kalau last min takut yg tinggal x sangat cantik je..
    Semua... aku pun x pasti nk cari apa.... ko tau la... byk tempat jam... kalau blh satu tempat blh dpt semua lagi ok.
    @vbbanners:[email protected]

  2. #12
    Quote Originally Posted by queencoco View Post
    raya blik kampung line telco pon mesti trok punya la.gpun sampai raya je.lps tu xde dah.
    Harap akan ok je... kena tengok tempat... ko skrg kat kampung ke??? Cepatnya dah tau x ada line...
    @vbbanners:[email protected]

  3. #13
    Quote Originally Posted by Nur Imani View Post
    Ada je lagi yg lawa weii. Ada yg sesetengah tu yg cepat sold out. Atas barang jugak . Aku ada tengok xpax raya plan yg promosi tu sampai 31 Julai. Haa lama lagi tu promosi tu.
    Ada banyak bagi freebies kalau x silap .
    Betul tu... byk aku dah tengok dah habis jual... sedih sangat.. T.T yg xpax in sampai 31 julai kalau i beli kad sim baru pun blh dpt x?
    @vbbanners:[email protected]

  4. @vbbanners:[email protected]

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts