Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

@vbbanners:[email protected] @vbbanners:[email protected]

+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    prabayar tambah kredit

    Good morning to you all, am prepaid user, wanted to search is there any benefits apps or ticks for prepaid user? as i remember previously there got a apps that we can use mobile credit to purchase game credit, dont know now still available or not.

    Salam smua, aku pakai prabayar, nk cari ada x apa2 apps yg bleh dpt benefits smsa top up? aku pnh tgk apps yg bleh pakai sim kredit beli game kredit, x tau skrg ada lagi ke x.
    @vbbanners:[email protected]
    Last edited by ScanTaru; 15 Apr 2017 at 09:15 AM.

  2. #2
    Hi, skrg ade pakai prabayar lagi ke? aku igt dh x da, kakakaka
    sejak ade postpaid, aku x pakai dah prabayar, rasa ssah smsa nk top up, kena jalan prgi 7 11 lagi...
    @vbbanners:[email protected]

  3. #3
    jalan pergi 7-11 x jauh ma, exercise sikit2, baik utk badan.
    sekarang banyak juga top up agent, sms bagi mereka saja, sudah boleh receive sms top up pin, kakaka

  4. #4
    pakai boost top up, dlm google store ade free download. bole dpt boost credit byk kalau jemput org top up.
    lagi ade chance menang prize.apps ni baru brp bulan , dah ramai org guna

  5. #5
    Quote Originally Posted by MohdFikri View Post
    pakai boost top up, dlm google store ade free download. bole dpt boost credit byk kalau jemput org top up.
    lagi ade chance menang prize.apps ni baru brp bulan , dah ramai org guna
    mmg ramai org guna ke?
    sdg fikir cane nk jemput org, kawan aku pon x ada yg pakai prepaid dah, semua postpaid, sebab sign contract beli fon.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Codenriv View Post
    jalan pergi 7-11 x jauh ma, exercise sikit2, baik utk badan.
    sekarang banyak juga top up agent, sms bagi mereka saja, sudah boleh receive sms top up pin, kakaka
    yg byak beli top up ni, bangla yg paling byak, kan skrang byak org sign contract beli ifon 7 ke, huawei ke, samsung lagi.
    prepaid x bleh beli fon....

  7. #7
    prabayar baik , aku dah agak 5 tahun, senang je lagi jimat cost
    beli dari online internet terus x pelu gi luar beli tu pin number

  8. #8
    Quote Originally Posted by MohdFikri View Post
    pakai boost top up, dlm google store ade free download. bole dpt boost credit byk kalau jemput org top up.
    lagi ade chance menang prize.apps ni baru brp bulan , dah ramai org guna
    ni apps apple store ade x? tadi search x jumpa.
    accept public bank x? bole share gambar apps ni nak

  9. #9
    sbnarnye aku rasa prabayar jimat byk dari postpaid lagi, prabayar paling kurng pun 1 bulan rm30 utk stay active,
    top up beli package yg paling jimat data, pon dkt rm20 saje...

  10. #10
    bangla pon tau cane jimat duit, mngkin org kita dah kaya, hahahaha, x suka pakai prabayar, susah pergi top up.....
    @vbbanners:[email protected]

  11. @vbbanners:[email protected]

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts