Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ababill
    Guest

    7-12bulan tak bayar kereta? (mewah shj). Saya ada cara nak tolong!

    Salam.
    Ini bukan gurauan. Kepada mereka yg TAK BAYAR kereta (yg mewah sahaja) lebih daripada 7-12 bulan atau 1 thn lebih. Dan sekarang masih sorok kereta. Saya ada cara nak tolong. Atau mrk yang kenal mereka yang perlukan bantuan ini boleh email saya.

    Ini bukan bank yang nak tarik kereta. Ini antara pilihan yang anda ada. Pilihan ditangan anda!
    <Hanya kereta MEWAH BMW, Merc, Alpard, Estima, Camry dll sahaja yang boleh saya bantu>

    Email sahaja: [email protected] (takut sy tak login NoGold)

    Emailkan maklumat anda, jenis kereta, warna, tahun diperbuat dan didaftarkan, berapa bulan tak bayar. (no. kereta tidak perlu)
    Kalau lebih bagus emailkan gambar kereta anda.

    Cepat bertindak sebelum lagi lambat!
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    waja90
    Guest
    Quote Originally Posted by ababill View Post
    Salam.
    Ini bukan gurauan. Kepada mereka yg TAK BAYAR kereta (yg mewah sahaja) lebih daripada 7-12 bulan atau 1 thn lebih. Dan sekarang masih sorok kereta. Saya ada cara nak tolong. Atau mrk yang kenal mereka yang perlukan bantuan ini boleh email saya.

    Ini bukan bank yang nak tarik kereta. Ini antara pilihan yang anda ada. Pilihan ditangan anda!
    <Hanya kereta MEWAH BMW, Merc, Alpard, Estima, Camry dll sahaja yang boleh saya bantu>

    Email sahaja: [email protected]ahoo.com (takut sy tak login NoGold)

    Emailkan maklumat anda, jenis kereta, warna, tahun diperbuat dan didaftarkan, berapa bulan tak bayar. (no. kereta tidak perlu)
    Kalau lebih bagus emailkan gambar kereta anda.

    Cepat bertindak sebelum lagi lambat!

    ni bole percaye ke nie.riso gak..nanti dah bagi semua tiba2 kete plak kena tarik :013:
    boleh menangis kuar darah camni..

  3. #3
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    kene emel ABABIL la camni...

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post
    kene emel ABABIL la camni...
    ko kan 12 bulan tak bayar motor......leh adjust gak ker?
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  5. #5
    ababill
    Guest
    Quote Originally Posted by waja90 View Post

    ni bole percaye ke nie.riso gak..nanti dah bagi semua tiba2 kete plak kena tarik :013:
    boleh menangis kuar darah camni..
    Tak perlu risau. Aku akan deal dgn owner, kalau owner setuju baru ada urusniaga. Kalau tak setuju..owner boleh terus simpan kereta.
    Bayangkan kalau dah 12 bulan tak bayar.
    (sebln katalah RM2000 x 12 = RM 24,000) Banyak tu wei..

  6. #6
    ababill
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    ko kan 12 bulan tak bayar motor......leh adjust gak ker?
    maaf..hanya kereta mewah shj dpt dibantu..

  7. #7
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    huhuhuhuhu aku orang miskin mana de keta mewah
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  8. #8
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    huhuhuhuhu aku orang miskin mana de keta mewah
    ko satu2nya org kaya yg ckp dirinya miskin :045::045:

    ..

  9. #9
    pang5dalam
    Guest
    Quote Originally Posted by ababill View Post
    Salam.
    Ini bukan gurauan. Kepada mereka yg TAK BAYAR kereta (yg mewah sahaja) lebih daripada 7-12 bulan atau 1 thn lebih. Dan sekarang masih sorok kereta. Saya ada cara nak tolong. Atau mrk yang kenal mereka yang perlukan bantuan ini boleh email saya.

    Ini bukan bank yang nak tarik kereta. Ini antara pilihan yang anda ada. Pilihan ditangan anda!
    <Hanya kereta MEWAH BMW, Merc, Alpard, Estima, Camry dll sahaja yang boleh saya bantu>

    Email sahaja: [email protected] (takut sy tak login NoGold)

    Emailkan maklumat anda, jenis kereta, warna, tahun diperbuat dan didaftarkan, berapa bulan tak bayar. (no. kereta tidak perlu)
    Kalau lebih bagus emailkan gambar kereta anda.

    Cepat bertindak sebelum lagi lambat!

    pehhh menarik tu...tapi camana rrr???:032:


  10. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts