Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Ea candlestick

  1. #1
    DISTANCE4
    Guest

    Ea candlestick

    salam....

    nak kongsi ngan korang kehebatan EA Candle ini..
    akaun gua dah 2 minggu on.. macam bagus jer..
    kalau nak statement gua emel kat [email protected]
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by DISTANCE4 View Post
    salam....

    nak kongsi ngan korang kehebatan EA Candle ini..
    akaun gua dah 2 minggu on.. macam bagus jer..
    kalau nak statement gua emel kat [email protected]
    salam bro
    berminat gak nak ngan ea ni kekeke

    :045:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  3. #3
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Salam bro
    kongsi kene bayar ke kongsi cane tu
    kalo kongsi free boleh la

    2 mggu kt acc demo ke kt real acc:045::045:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  4. #4
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    Salam bro
    kongsi kene bayar ke kongsi cane tu
    kalo kongsi free boleh la

    2 mggu kt acc demo ke kt real acc:045::045:
    kekekeke terima je la apa yang dia nak kasi
    hehehehe

    lama dah cari ea candlestick ni wakakaka
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  5. #5
    DISTANCE4
    Guest

    tak tau la

    gua dulu bayar la cikit.. skang kena contact owner dia..bayar juga kot...
    gua dah on dalam live akaun la...

    [email protected]

  6. #6
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by DISTANCE4 View Post
    gua dulu bayar la cikit.. skang kena contact owner dia..bayar juga kot...
    gua dah on dalam live akaun la...

    [email protected]
    oooo kena inform kat owner ke
    ingatkan nak share kat sini kekekeke
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  7. #7
    DISTANCE4
    Guest

    tak bagi

    depa tak bagi robot.....
    depa setting siap2.. gua boleh tengok dan withdraw jer..
    boleh la..kalau gua trading hancuzz..kalah sokmooo..
    market ni berhantu..pandai mana pun selagi ada peluang masuk pos.. emosi beb.

  8. #8
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by DISTANCE4 View Post
    depa tak bagi robot.....
    depa setting siap2.. gua boleh tengok dan withdraw jer..
    boleh la..kalau gua trading hancuzz..kalah sokmooo..
    market ni berhantu..pandai mana pun selagi ada peluang masuk pos.. emosi beb.
    aik camner tu bro konpius

    kita kasi kitanya trading platform kat depa pastu depa tradekan guna ea ke
    atau kasi duit kat depa suh tradekan :dft006:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  9. #9
    DISTANCE4
    Guest
    kita buka la akaun kita dengan depa(affiliate di bwh depa) pastu kita depo la berapa kita nak..
    depa la settingla... lau ada profit kita manage sendiri..

  10. #10
    DISTANCE4
    Guest
    rm350 (100usd) servis depa .. depa tak bagi robot takut orang salah guna kot...
    biasala bisnez...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts