Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 104
  1. #1
    zafen
    Guest

    Gahtering Port : McD CHERAS LEISURE MALL, Ahad 28 Ogos, 11am

    Assalamualaikom,

    Aku nak cadangkan apa kata kita set-kan satu tempat gathering setiap minggu utk ahli-ahli bersekutu nogold.com, sekurang-kurangnya kita bleh berkenalan dgn sesama ahli dan bertukar-tukar pendapat. Ada cadangan nak buat kat mane tak..?aku prefer kat kl & ampang ler..

    Cadangan 1:
    Aku cadangkan buat kat Starbucks Ampang sebab kat situ ada hotspot...senang nak browse..?

    Cadangan 2:

    Restoren mamak D'Klasik kat Tmn Cempaka Ampang, dkat dgn stesen LRT Cempaka dan stesen minyak Pertonas dan Caltex Cempaka.

    Ado laei tak..? :-D
    PAMM 120x600

  2. #2
    akuler14
    Guest

    Re: Gahtering Port

    aku cadang kita gath kat kenduri webmaster kita..hihihi..dekat skit aku nak join nih.

  3. #3
    efarhan
    Guest

    Re: Gahtering Port

    nak kener tgk timing tuh yg susah tuh...

  4. #4
    zafen
    Guest

    Re: Gahtering Port

    wat sebulan sekali pun xper..janji jumpe..takpun pose dah nak dkat ni ape kata kita wat majlis buke pose ke? ada cadangan nak wat kat mane2 tak?

  5. #5
    akuler14
    Guest

    Re: Gahtering Port

    zafen wrote:
    wat sebulan sekali pun xper..janji jumpe..takpun pose dah nak dkat ni ape kata kita wat majlis buke pose ke? ada cadangan nak wat kat mane2 tak?
    setuju2 ..bagus tuh.

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    58
    fizdane is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Gahtering Port

    buat kat Kg Baru. macam2 ada.. masakan timur barat utara selatan semua ada :-D

  7. #7
    realreward
    Guest

    Re: Gahtering Port

    All Members Ur Welcome to Meet Us this coming September '05

    Date: 4th Sept. 2005
    Venue: M'cdonald, Cheras Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur
    Time: 11.00am

    See u there!!

    Rgds,

  8. #8
    pian
    Guest

    Re: Gahtering Port

    realreward wrote:
    All Members Ur Welcome to Meet Us this coming September '05

    Date: 4th Sept. 2005
    Venue: M'cdonald, Cheras Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur
    Time: 11.00am

    See u there!!

    Rgds,
    confirm aa ?......ni bole la join coz dekat umah...yeah yeah

  9. #9
    azlan_ir
    Guest

    Re: Gahtering Port

    Bagus.. bagus.. bagus nih... boleh tukar idea n pendapat sambil2.. kalau boleh biarlah ada makwer2 yang boleh join hehehehhehe..... cu all there !



    Best PAYING HYIP !

    http://egoldgames.net/hyip/?ref=azlan_ir
    http://www.expinvest-international.com/?ref=2263771
    http://www.priyasinc.com/investments/thx.php {Plz Insert 2263771 in memo Field when spend e-gold}

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    188
    melfare is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Gathering Port

    All Members Ur Welcome to Meet Us this coming September '05

    Date: 4th Sept. 2005
    Venue: M'cdonald, Cheras Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur
    Time: 11.00am

    See u there!!

    Rgds,
    sekali lagi aku tak dapat pergi.. 5/9 tu ada clinical.. takpe lah.. next time.. nak jugak merasa realreward belanja :-D :-D


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts