Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    hakita00
    Guest

    Herba Tradisional untuk hapuskan perut buncit dan masalah obes

    Herba Tradisional

    Ada satu produk herba yang selamat dan baik untuk masalah sembelit, gemuk dan perut buncit, membuang toksin dan lemak.

    ia produk orang kampung dan telah digunakan bertahun-tahun. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.

    ia tak panas dan diambil 2 hari sekali.

    produk ini telah digunakan merata tempat di Malaysia ni.

    cara makan...

    - sebelum tidur, telan 2 pil herba ni.
    - bangun tidur esok, confirm ke tandas dan membuang semua kotoran lama dalam usus.
    - jika anda obesiti, dalam sebulan anda akan tengok perubahan yang memberangsangkan.
    - untuk yang nak maintain badan, jika amalkan herba ini..tak akan menaikkan badan anda.


    herba ini tak perlu diambil tiap hari...hanya 2 hari sekali..

    harga tak mahal..hanya RM18.00 sebotol.

    call saya 04-9284344/0125566921


    bitcoin 160x600

  2. #2
    hakita00
    Guest
    Salam Semua,

    TT i nak bagi testimoni ni
    Tak sempat lagi nak update kat web saya dan letak testimoni dan gambar saya kat situ
    Anyway saya dah makan dan dah nak habis 2 botol
    Masa mkn pil ni 3 hari (3 kali) perut tu dah nampak slim sikit..
    baru berani pakai baju yg spandex tu.. baju maxi lagi gi kerja
    ramai kawan teruja nampak kurus sbb selalu kalau org nampak perut saya ni
    asyik tanya jer dah berapa bulan?? ish risau dan rimas tau ..
    Lepas mkn pil ni, alhamdulillah bdn ringan, pembuangan lawas, perut pun nampak kempis, tak payah nak pakai gede dah..
    Lepas ni confirm jadi dealer kawasan Klang yaaa
    Ok TT sat lagi saya bank in untuk jadi dealer sekali yaaa

    memang superb produk ni, tak caya cuba dulu untuk 3 botol lebih kurang sebulan penggunaan..

    Puas hati...

    testimoni dari cengkih

  3. #3
    AbuPhowwer!
    Guest
    Quote Originally Posted by hakita00 View Post
    Salam Semua,

    TT i nak bagi testimoni ni
    Tak sempat lagi nak update kat web saya dan letak testimoni dan gambar saya kat situ
    Anyway saya dah makan dan dah nak habis 2 botol
    Masa mkn pil ni 3 hari (3 kali) perut tu dah nampak slim sikit..
    baru berani pakai baju yg spandex tu.. baju maxi lagi gi kerja
    ramai kawan teruja nampak kurus sbb selalu kalau org nampak perut saya ni
    asyik tanya jer dah berapa bulan?? ish risau dan rimas tau ..
    Lepas mkn pil ni, alhamdulillah bdn ringan, pembuangan lawas, perut pun nampak kempis, tak payah nak pakai gede dah..
    Lepas ni confirm jadi dealer kawasan Klang yaaa
    Ok TT sat lagi saya bank in untuk jadi dealer sekali yaaa

    memang superb produk ni, tak caya cuba dulu untuk 3 botol lebih kurang sebulan penggunaan..

    Puas hati...

    testimoni dari cengkih
    Cam best jer...paste le gambi kat sini

  4. #4
    hakita00
    Guest
    ni gambarnya


  5. #5
    NG Girl Power
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,131
    fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about
    My Mood
    Bitchy
    Post Thanks / Like
    tak bleh caye :022:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    waaa... kat sini pun ada... selamat menjual.... :011:

  7. #7
    Jom Terjah
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    278
    eddie88 will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    ade cop sirim tak:011::011::011:

  8. #8
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by fasTiffany View Post
    tak bleh caye :022:
    fast nak tahu ke petua kurus dgn mudah??:011:

  9. #9
    NG Girl Power
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,131
    fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about
    My Mood
    Bitchy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post
    fast nak tahu ke petua kurus dgn mudah??:011:

    tak pew lah terima kasih banyak banyak whahhah :dft005:

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    42
    bird is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    berapa biji ada dalam hakita??

    Quote Originally Posted by hakita00 View Post
    ni gambarnya



  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts