Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45
  1. #1
    Glory Glory United
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ampang Ulu Kelang
    Posts
    2,648
    royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about
    My Mood
    Busy
    Post Thanks / Like
    aku malas nak bukak thread baru,...
    so,
    aku luahkan kat sini jelah ek,..
    aku paling tak puas ati kat mamat2 mana ntah yang rajin carigali kat thread2 yang dah berzaman tak bukak utk menyemak je kat new post...
    abeh tenggelam thread2 baru yang lain,... :014: :014: :014:
    pendapat korang,... apa yang patut dilakukan kepada 'mamat2' tersebut???
    bitcoin 160x600

  2. #2
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by royce5061 View Post
    aku malas nak bukak thread baru,...
    so,
    aku luahkan kat sini jelah ek,..
    aku paling tak puas ati kat mamat2 mana ntah yang rajin carigali kat thread2 yang dah berzaman tak bukak utk menyemak je kat new post...
    abeh tenggelam thread2 baru yang lain,... :014: :014: :014:
    pendapat korang,... apa yang patut dilakukan kepada 'mamat2' tersebut???
    Pendapat aku.....kasi Transfer sumer $NG die masuk kat acc aku...:015:

  3. #3
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by royce5061 View Post
    aku malas nak bukak thread baru,...
    so,
    aku luahkan kat sini jelah ek,..
    aku paling tak puas ati kat mamat2 mana ntah yang rajin carigali kat thread2 yang dah berzaman tak bukak utk menyemak je kat new post...
    abeh tenggelam thread2 baru yang lain,... :014: :014: :014:
    pendapat korang,... apa yang patut dilakukan kepada 'mamat2' tersebut???
    aku dah ada kt sini.
    meh luahkn rasa xpueh ati ko kt aku skrg.
    |huh|

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ampang Ulu Kelang
    Posts
    2,648
    royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about
    My Mood
    Busy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    Pendapat aku.....kasi Transfer sumer $NG die masuk kat acc aku...:015:
    daripada masuk acc ko bek masuk acc aku je terus...
    dah la NG$ aku sket :015:

  5. #5
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by qree View Post
    aku dah ada kt sini.
    meh luahkn rasa xpueh ati ko kt aku skrg.
    uish....trus jer masuk qree ni...tu ha mod dah tegur jgn wat lagi yer...:011::011:

  6. #6
    Glory Glory United
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ampang Ulu Kelang
    Posts
    2,648
    royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about
    My Mood
    Busy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by qree View Post
    aku dah ada kt sini.
    meh luahkn rasa xpueh ati ko kt aku skrg.
    huhuhuhu... tak de lah...
    saje je nak memeriahkan HARI TAK PUAS HATI seNOGOLD
    tak de mende pon :011: :011: :011:

    p/s: jgn marah aaa ... salam... salam...:047:

  7. #7
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    uish....trus jer masuk qree ni...tu ha mod dah tegur jgn wat lagi yer...:011::011:
    bek tuan mod.
    sy xkn wat lg (kt dlm free forum).
    nanti aku korek kt tmpt len lak.
    :011:

    Quote Originally Posted by royce5061 View Post
    huhuhuhu... tak de lah...
    saje je nak memeriahkan HARI TAK PUAS HATI seNOGOLD
    tak de mende pon :011: :011: :011:

    p/s: jgn marah aaa ... salam... salam...:047:
    hahahahaha.
    ntah ar.
    aku pon ada angin gak dlm paler aku ari nih.
    no problem.
    salam... salam...:047:
    |huh|

  8. #8
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    aku x puas ati tul la kat admin nogold
    apsal kurang NG$ skrg
    bengang la... dah x dpt aku nk bid monthly...
    x puas ati btul la

  9. #9
    Glory Glory United
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ampang Ulu Kelang
    Posts
    2,648
    royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about royce5061 has a spectacular aura about
    My Mood
    Busy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    aku x puas ati tul la kat admin nogold
    apsal kurang NG$ skrg
    bengang la... dah x dpt aku nk bid monthly...
    x puas ati btul la
    admin nogold sape ek?? :010:

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2,547
    cutepumpkin will become famous soon enough cutepumpkin will become famous soon enough
    My Mood
    Daring
    Post Thanks / Like
    ahahaha..tak lama lagi kat sini penuh ler ngan thread tak pueh hati
    wakakakaka!

    DaLaM hAti aDa Labu
    "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts