Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

Closed Thread
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 106
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,541
    Akule will become famous soon enough Akule will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    sensitif semacam la bro tu....
    aku rasa ada kemungkinan lagu2 yg diantar kat NG superstar tak berapa dapat sambutan kut....
    dah lah bulan ni last chance....
    nervous tuuuu.... hehehhe...
    kalu nak banyak undi, kempen la elok2....
    hari ni baru 3hb pe....
    lama lagi tu....
    tp nengok bulan lepas nyer vote, juling mata siot...
    top 3 sume > 1000 vote....
    mana tak TT turun darah gemuruh....

    utk TT,
    berdiri elok2....
    tarik napas...
    hembus napas...
    ulang 20X....
    sehingga darah gemuruh tu berenti...
    selamat mencuba...
    PAMM 120x600

  2. #2
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    huarghhhh nape NG$ haku tak dikira kat thread free forum ngn teh tarik ni...
    adakah korang men tektik kotor gak kat haku ni....uwaaa uwaa...


    majokkkkk r gini :041:
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  3. #3
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    huarghhhh nape NG$ haku tak dikira kat thread free forum ngn teh tarik ni...
    adakah korang men tektik kotor gak kat haku ni....uwaaa uwaa...


    majokkkkk r gini :041:
    dah xkire ke?
    |huh|

  4. #4
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by qree View Post
    dah xkire ke?
    aha.. dari semalam lagi kot.. hehe..
    tapi xper la byk section lain.. :048: :048:

  5. #5
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Apa yang tak puas hati ni? Cuba senaraikan apa benda yang tak puas hati dan kasi clear. Senang sikit.

    Contoh aku tak puas hati sebab
    1. Aku post kat ... takde point
    2. Aku open thread kat .... takde point
    3. Ada orang sound aku kat ...
    4. Aku tak puas hati kat mamat ni sebab .....

    bla bla bla

    Kalau tak kasi clear apa yg tak puas hati karang ada lak yang tak puas hati. Adat berforum ada yang betul dan ada yang takkena.
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  6. #6
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Apa yang tak puas hati ni? Cuba senaraikan apa benda yang tak puas hati dan kasi clear. Senang sikit.

    Contoh aku tak puas hati sebab
    1. Aku post kat ... takde point
    2. Aku open thread kat .... takde point
    3. Ada orang sound aku kat ...
    4. Aku tak puas hati kat mamat ni sebab .....

    bla bla bla

    Kalau tak kasi clear apa yg tak puas hati karang ada lak yang tak puas hati. Adat berforum ada yang betul dan ada yang takkena.
    betul tu.. ini masalah jika kita tulis sesuatu perkara yg kita yakin orang lain boleh paham.. tapi sebenarnya tidak.. sbb pemikiran org nie lain2.. so kene tulis la se'clear yg boleh.. huhu.. Xkan time wat SPM cikgu xberitahu tulis karangan atau jawapan seterang yg boleh anggap org yg tanda kertas jawapan itu xtahu aper2.. :048:

  7. #7
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Apa yang tak puas hati ni? Cuba senaraikan apa benda yang tak puas hati dan kasi clear. Senang sikit.

    Contoh aku tak puas hati sebab
    1. Aku post kat ... takde point
    2. Aku open thread kat .... takde point
    3. Ada orang sound aku kat ...
    4. Aku tak puas hati kat mamat ni sebab .....

    bla bla bla

    Kalau tak kasi clear apa yg tak puas hati karang ada lak yang tak puas hati. Adat berforum ada yang betul dan ada yang takkena.

    hahaha..betul tuh..nak citer sal puas hati ni...sampai bila tak abis..
    haku lagik tak puas hati....tak pernah menang bid lagik ni...sobb sobb :041:
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  8. #8
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    hahaha..betul tuh..nak citer sal puas hati ni...sampai bila tak abis..
    haku lagik tak puas hati....tak pernah menang bid lagik ni...sobb sobb :041:
    aku pon sama.. maklum la $NG xbanyak mana pon..
    jika nak start bid jer tentu dah diluar jangkauan $NG aku.. :005: :005:

    xder rezeki lagi nie..

  9. #9
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    huarghhhh nape NG$ haku tak dikira kat thread free forum ngn teh tarik ni...
    adakah korang men tektik kotor gak kat haku ni....uwaaa uwaa...


    majokkkkk r gini :041:
    aa'aa...sejak semalam lagi dah tak kira...tapi banyak lagi section lain....mungkin section tu yang perlu dipenuhkan berbanding free forum nie....:4:

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    303
    admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light admin is a glorious beacon of light
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    Salam,
    Pembuka thread boleh jelaskan isu sebenar di sini secara terbuka atau PM saya jika mahu privasi. Insyallah kita boleh jelaskan sebarang kekeliruan. Terima kasih.


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
Closed Thread
Page 1 of 11 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts