Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Zarul Umbrella
    Guest

    Cuci Cuci The Musical:Rugi Kalau Tak Tgk

    Semalam saya berpeluang untuk menonton Cuci Cuci:The Musical di Istana Budaya,pada muanya saya tak yakin yg teater ini best,setelah 5minit menyaksikannnya saya terkejut kerana ianya amat2 seronok untuk ditonton seisi keluarga.Gelak tak henti2:011::011::011:

    Gandingan Hans Isaac,awie Afdlin dan AC memang mantap,dan yang paling tak disangka2 yang Vanida Imran mmg pandai menyanyi dan lakonannnya amat berkesan,Adibah Noor tak payah cakaplah memang kelakar habis

    Kalau saya nak cerita mmg anda tak dapat nak gambarkan gambaran sebenar melainkan anda pergi menyaksikannya sendiri di teater Istana Budaya sehingga 8 Nov ini

    Rugi kalau tak tengok,itulah saja yang boleh saya katakan dan memang berbaloi kalau beli tiket mahal sekalipun:021:
    The Best Spread 160x600ms
    Last edited by Zarul Umbrella; 02 Nov 2009 at 07:25 PM.

  2. #2
    Zarul Umbrella
    Guest
    Quote Originally Posted by nurmalam View Post
    kalau afdlin mmg best...bape rege tiket?huhu...bape lama yer cite tu...ssh sket bab nak kuar mlm2 nih...huhu...
    citer tu dekat 3jam lebih tiket rm40 da sold out katanya..tapi kalau beli yg mahal sket pun saya jamin tak rugi dan awak akan senyum puashati ...saya gerenti...........hari ahad show start pkl 3 ptg habis pukul 6.45pm

  3. #3
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nurmalam View Post
    kalau afdlin mmg best...bape rege tiket?huhu...bape lama yer cite tu...ssh sket bab nak kuar mlm2 nih...huhu...
    jom buat gath tgok movie.....
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  4. #4
    Zarul Umbrella
    Guest
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    wah
    sempat lagi tgk ni
    besh sgt ke
    dulu time PGL tiket asyek sold out je:019::019:
    memang best gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr bro,saya jamin lah

    kelakar tak hingat punyer,kalah senario punya kelakar,nabil pun kalah,gabungan awie, ac, hans dan afdlin ditambah pulak dgn harith iskander dan adibah noor,fuuh mmg persembahan yg diluar dugaan

    saya jamin BEST,tak caya pi la tgk

  5. #5
    Zarul Umbrella
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    jom buat gath tgok movie.....
    pergi tgk bro ..awak takkan menyesal

  6. #6
    hairiariffin
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    tu la..haku ingatkan wayang tadi..
    lepas baca balik..upernya teater...
    waduh222.......kena pegi nih...:005::005:

    ko x bangun tdo lagi yer jal.. tapi kalau layan movie ramai2 ni best gak jer... plan ar....

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    peminat teater jgn tak tgk

  8. #8
    Zarul Umbrella
    Guest
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    aku setuju sgt...tapi aku rase kompem mahal tiket ni...:036:
    tapi memang best lah ...rugi kalau tak tengok,kepada yg belum pernah tgk teater cubalah rasakan pengalaman nengok teater-ianya 100 kali lebih bagus dari tengok wayang..


  9. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts