Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 64
  1. #1
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    (02 Nov 2009) FREE Forum Menjadi Rebutan ??

    Salam semua,

    Kali ni aku pulak tolong handle voice dari ahli2 NG yg ingin utarakan pandangan masing2 ni. Akak angelus biar dia sibuk dgn snooker dulu. Ekekeke..

    So, berbalik pada topik tu, kenape section FREE FORUM sahaje yg menjadi rebutan. memang benar kadang2 kite masuk ke forum ni untuk relaks dan santai, tapi biarla kite bersantai kene dgn caranye.

    Sejak NG$ diperkenalkan, bermacam-macam thread muncul di section FREE FORUM ni yang langsung kdg2 tak dapat diterima motif kewujudannye. Game itu ini. TIkam itu Ini. Kire itu Ini. Sedangkan kalau dipusing kepala & ekornya , semuanya bende yg same sebenarnye, 2x5=10.

    Pernah terdengar yg org berkata, "Penulisan Kite Mencerminkan Peribadi Kite" . Tapi susah nak dipraktikalkan jgk sbb ni online kot. Tapi kdg2 ada betolnya jgk kot.. hehe

    So, pendapat anda sekalian, Kenape FREE FORUM menjadi rebutan,
    • Kerakusan mencari NG$
    • Ketiadaan lagi IDEA yg bernas untuk perbincangan lain
    • Generasi muda yg kurang matang
    • Tak pernah masuk section lain, tawu FREE CHAT je
    dan lain-lain.. Bincangkan.. Sila-Sila..
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    bila seharian penat bekerja NGlah tempat melepak... bukan takleh nak layan thread yang berat-berat tapi bila minda dah letih nak jugak cari teman-teman yang menghiburkan diri...

  3. #3
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    empat2 point tu aku cukup stuju..:045:

    asal free forum je, sume bubuh situ.. kalo salah section, serah je tugas tu pd MOD utk alihkan... huk huk.. :036:

    * nasib baik thread game aku tu letak kt teh tarik time.. :005: tp ntah btul ke x section yg aku pilih tu...

  4. #4
    roBUST
    Guest
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    bila seharian penat bekerja NGlah tempat melepak... bukan takleh nak layan thread yang berat-berat tapi bila minda dah letih nak jugak cari teman-teman yang menghiburkan diri...

    betul tu tok..hehe

  5. #5
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    823
    momok has a spectacular aura about momok has a spectacular aura about
    My Mood
    Relaxed
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Teh Tarik Time tu sbnrnya utk nak jumpa mmber NG offline..
    atau gathering kecil2an ke..:048:
    jemputan majlis ke..:048:
    No text found

  6. #6
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    betul gak apa y alarmist cakap tu..
    tp klu takder free forum ni..kompem sunyi..
    tp makin hari..makin pelik2 tul thread y kluar...hehehe


    haku la salah sorang pengeluar thread pelik2 nih..
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  7. #7
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    satu lagi, mungkin sbb bila dorang masuk je, dorang jumpa post yg menarik utk direply...

    x kira la mesej tu lawak atau merapu.. terus tekan quote & post tanpa pikir apa title thread tersebut..

    itu yg kadang2 dlm 1 thread, mcm2 citer yg kuar & x berkaitan...

    * thread ni pun bakal jg mangsa agaknya..

  8. #8
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by momok View Post
    Teh Tarik Time tu sbnrnya utk nak jumpa mmber NG offline..
    atau gathering kecil2an ke..:048:
    jemputan majlis ke..:048:
    org lame dah bersuara
    org dh hampir 4 thn dgn NG ni
    sebenarnye Teh Tarik tu asal nye dr ngeteh..

    tmpt2 utk jemputan
    untuk gath
    untuk kelab2
    teh tarik ni biasanya kt memane forum mmg familiar dgn ngeteh:015::048:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  9. #9
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    empat2 point tu aku cukup stuju..:045:

    asal free forum je, sume bubuh situ.. kalo salah section, serah je tugas tu pd MOD utk alihkan... huk huk.. :036:

    * nasib baik thread game aku tu letak kt teh tarik time.. :005: tp ntah btul ke x section yg aku pilih tu...
    aku faham maksud ko gb
    kdg2 aku nk bkk thread tak kire current issue ke ape bende pon
    aku misti pikir dulu

    • adakah thread ni org kan reply
    • adakah thread ni dah ada
    • relevant tak thread ni
    Kalau takde org reply tu, maknanye aku gagal la tu.. sebab tu jumlah bkk thread aku tade la byk gile:005::005:

    nak post issue pon jika aku rase ianya open utk dibincangkan, baru aku open..

    ps:skang open thread dpt NG$ 5 je. tu tade org nak bkk tu..:005::005:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  10. #10
    kruleznickzam
    Guest
    nama pon free chat.. maknanya bebas berborak.. jadi xleh nak salahkan saja ahli2 yang post thread yg pelik2.. hehe.. Sebaiknya sediakan peraturan atau guideline yg khusus tuk section free chat itu..


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts