Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    analyzer_mike
    Guest

    Dapatwang.com!!Memang Terbukti!Try La Masuk Kalo Tak Caye...hehe...

    Mudah!. Cuma promosikan link anda samada melalui banner atau email. Setiap kali ada pelawat klik pada link tersebut, program ini akan memberikan komisyen kepada anda secara automatik. Lebih ramai yang klik pada link anda, semakin bertambahlah pendapatan anda. Boleh lihat statistik ini secara langsung dalam ruangan ahli. Sekiranya mereka mendaftar sebagai ahli, tahniah! anda mendapat komisyen lagi... kadar berbeza mengikut pakej yang didaftar. Pilihlah pakej yang terbaik untuk memberikan pulangan lebih lumayan. Lihat pada 'PAKEJ Hebat' untuk keterangan lanju
    t



    Sebarang Pertanyaan Juz Pm Sy k...

    p/s : dari duk online sesaje baek klik sambil2 surf tenet...dapat gak dwet...tak rugi pon..hehe..
    PAMM 120x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Batu Pahat
    Posts
    0
    miskinenator is on a distinguished road
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    kat sini pun ada gak..

    power2.. :dft010:

  3. #3
    analyzer_mike
    Guest
    Soalan Lazim

    1. Apakah DapatWang.com

    DapatWang.com adalah satu program affiliate yang memberikan komisyen untuk setiap klik atau tajaan yang dibuat. Setiap komisyen adalah berbeza mengikut pakej yang didaftarkan.


    2 Bagaiman Cara Menambah Wang dalam program ini?

    Mudah!. Cuma promosikan link anda samada melalui banner atau email. Setiap kali ada pelawat klik pada link tersebut, program ini akan memberikan komisyen kepada anda secara automatik. Lebih ramai yang klik pada link anda, semakin bertambahlah pendapatan anda. Boleh lihat statistik ini secara langsung dalam ruangan ahli. Sekiranya mereka mendaftar sebagai ahli, tahniah! anda mendapat komisyen lagi... kadar berbeza mengikut pakej yang didaftar. Pilihlah pakej yang terbaik untuk memberikan pulangan lebih lumayan. Lihat pada 'PAKEJ Hebat' untuk keterangan lanjut.


    3 Apa yang dapat sebagai ahli?


    Sila lihat pada 'Produk Bonus'. Kami menyediakan aplikasi yang menarik dan dijual pada harga yang tinggi jika dibeli. Walaupun anda berdaftara pada Pakej GOLD masih tidak menyami harga sebenar produk ini. Di sini segalanya adalah PERCUMA. Kami akan menambah produk bonus mengikut keperluan bagi kepentingan bersama.

    Sebagai ahli anda layak untuk menambah pendapatan dengan cara mempromosikan link anda (sila rujuk kepada perkara 2). Ini adalah cara terbaik untuk menambah pendapatan secara online tanpa anda perlu bersusah payah membina produk anda sendiri. Cuma kongsi dengan kawan-kawan... bermulalah untuk tambah wang. Sungguh mudah!


    4 Bolehkah klik pada link yang sama lebih dari satu kali?

    Awas. Anda disarankan untuk tidak melakukan perkara ini. Jadilah ahli yang berhemah. Program ini akan merekod setiap ip address. Kami hanya mebayar ip address yang unik sahaja. Sekiranya anda klik pada link yang sama berulang dengan menggunakan ip address yang sama, tiada komisyen akan dikira.. Hanya ip address dari negara ini sahaja SAH untuk menerima komisyen.


    5 Apakah program ini akan kekal lama?

    Sudah tentu. Sehubungan dengan itu kami berharap agar anda JUJUR bersama program ini untuk kepentingan bersama. Pendapatan / komisyen anda dibayar kerana kerja-kerja anda mempromosikan laman web Dapatwang.com ini. Kami memerlukan Trafik / pelawat dari semua pelayar web berbeza dari negara ini. Program berunsur FRAUDCLICKS (autohits, autosurf, Ip reset dan robot click) adalah TIDAK dibenarkan sama sekali. Malah keahlian anda akan dibatalkan. Sila rujuk kepada terma & syarat untuk maklumat lanjut.


    6 Adakah program ini sah di sisi undang-undang?

    Ini bukanlah Skim Cepat Kaya atau Pelaburan Cepat Kaya. Kami cuma menyediakan medium yang membolehkan komisyen dibayar kepada anda di atas kerjasama anda mempromosikan laman web ini. Kami membayar anda daripada keuntungan pihak yang perolehi dari perkhidmatan membina laman web, pengiklanan, jualan produk-produk tambahan dan kerja-kerja yang berkaitan dengan IT.


    7 Siapakan di sebalik program ini?

    Dapatwang.com adalah program yang dibina oleh tenaga kerja profesional dengan sokongan oleh BRAIN SUCCESS SOLUTION. Syarikat yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang IT ini telahpun mempunyai ramai pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Perkhidmatan yang disediakan adalah:
    i. Membina laman web (corporate, MLM, minisite)
    ii. Membina sistem (PHP & MySQL)
    iii. Design- label & packaging
    iv. Web maintaining
    v. Pereka Grafik dll...


    8 Bilakan pembayaran komisyen dibuat?

    Pihak kami akan membuat pembayaran komisyen pada setiap 15hb dan 30hb. Sila pastikan anda memasukkan maklumat akaun bank yang sah. Anda boleh melihat semua rekod pembayaran pada ruangan ahli.


    9 Bagaimana cara aktifkan keahlian?

    Selepas anda berdaftar, sila login menggunakan login yang anda masukkan. Kami akan menerangkan proses pembayaran seterusnya.


    10 Bila boleh bermula menjana Wang?

    Sebaik sahaja keahlian anda diaktifkan, anda boleh terus mempromosikan link anda. Maklumat link atau banner akan diberikan selepas anda login ke ruangan ahli. Setiap ahli berdaftar mempunyai link tersendiri. Sebagai contoh http://www.dapatwang.com/?id=masterpiece


    11 Adakah perlu untuk memperbaharui keahlian?

    Tidak. Keahlian anda adalah untuk seumur hidup. Anda hanya perlu daftar sekali. Walaubagaimanapun anda dibenarkan untuk mendaftar lebih dari satu akaun. Sebagai contoh akaun 1 : Pakej GOLD, akaun 2: Pakej SILVER


    12 Sekiranya terdapat masalah atau kemusykilan bagaimana cara untuk berhubung?

    Anda boleh menghubungi kami melalui link 'Hubungi Kami' atau boleh terus online melalui YM. Kami perlukan rekod bertulis untuk tujuan menambah-baik perkhidmatan kami. Sebarang komen atau cadangan juga diterima.


    Klik disini http://www.dapatwang.com/?id=masterpiece

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by analyzer_mike View Post
    Mudah!. Cuma promosikan link anda samada melalui banner atau email. Setiap kali ada pelawat klik pada link tersebut, program ini akan memberikan komisyen kepada anda secara automatik. Lebih ramai yang klik pada link anda, semakin bertambahlah pendapatan anda. Boleh lihat statistik ini secara langsung dalam ruangan ahli. Sekiranya mereka mendaftar sebagai ahli, tahniah! anda mendapat komisyen lagi... kadar berbeza mengikut pakej yang didaftar. Pilihlah pakej yang terbaik untuk memberikan pulangan lebih lumayan. Lihat pada 'PAKEJ Hebat' untuk keterangan lanju
    t



    Sebarang Pertanyaan Juz Pm Sy k...

    p/s : dari duk online sesaje baek klik sambil2 surf tenet...dapat gak dwet...tak rugi pon..hehe..
    woww..menarik ni...takper....lepas dah masyukk ngn dapat wang..
    meh join y ni lak..

    http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=ejalhypro :045::045:
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  5. #5
    analyzer_mike
    Guest
    Quote Originally Posted by miskinenator View Post
    kat sini pun ada gak..

    power2.. :dft010:
    hehe...mesti la...duk surf intenet pastu bil letrik tinggi, bil stimix lagi nak kene bayar...

    kalo sambil2 tu klik je dapat dwet leh gak kaver2 bil tu...hehe...

  6. #6
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    woww..menarik ni...takper....lepas dah masyukk ngn dapat wang..
    meh join y ni lak..

    http://www.hyprobulksms.net/index.php?id=ejalhypro :045::045:
    ejal pon promote gak....baguis....kumpul wet banyak2 pastu trade forex....:047::dft011:

  7. #7
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    ejal pon promote gak....baguis....kumpul wet banyak2 pastu trade forex....:047::dft011:
    ko bila lagik don..jom r...
    ngah kumpul duit wat modal ni.
    men besar forex baru selamat....
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  8. #8
    analyzer_mike
    Guest
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    ejal pon promote gak....baguis....kumpul wet banyak2 pastu trade forex....:047::dft011:
    hehe...klik ni pon kalo mane yg banyak surf tenet tu leh wat dwet banyak tu...
    kalo shari 50 klik dah RM15 kan..

    kalo 10 hari?

    klik tak sampai 10 minit pon...hehehe

  9. #9
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    ko bila lagik don..jom r...
    ngah kumpul duit wat modal ni.
    men besar forex baru selamat....
    uits...sabo dulu...aku kne tgk orang berjaya dulu baru berani join...ko dah berjaya nnti ko tunjuk bukti kat aku on the sport aku join...:011:

    Quote Originally Posted by analyzer_mike View Post
    hehe...klik ni pon kalo mane yg banyak surf tenet tu leh wat dwet banyak tu...
    kalo shari 50 klik dah RM15 kan..

    kalo 10 hari?

    klik tak sampai 10 minit pon...hehehe

    tgh klick la ni....:041:

  10. #10
    analyzer_mike
    Guest
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    uits...sabo dulu...aku kne tgk orang berjaya dulu baru berani join...ko dah berjaya nnti ko tunjuk bukti kat aku on the sport aku join...:011:




    tgh klick la ni....:041:
    hehe...tenkiu2...ni umpama derma gak la kan..

    kalo sesape yg nak join leh aaa listkan adress anda kat sini k...leh sy click kan skali...

    so kalo ade 100 org yg join n listkan kat sini...dan setiap 100 org akan klik sesame sendiri..so?secara tak langsung...100klik x rm0.30 = RM30 Shari!!secara automatik kan??

    tapi kite sume kene jujur la kan...

    tolong menolong sesama insan...k..selamat mencuba!!


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts