Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 81 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 10 of 809
  1. #1
    nurmalam
    Guest

    w0w...besTnyer caMping @ janda baik

    Salam all...

    Selesai sudah camping yang diadakan di Kuala Lurau Camp Chalet (KLCC) , janda baik...

    Terima kasih yang tak terhingga kepada rakan2 yang turut hadir menjayakan camping nih...

    FasTiffany,Rolex,Fitrie,eddie,ayuAleya,Shiera,shas ha,juhary
    Wakovic & famili (drewberry,ask_me & danny) , akay,alonso,ejal & galacticos
    serta rakan2 lain & keluarga yang datang...

    ************************************************** ********

    Pagi sabtu...31 oktober...hujan tanpa henti dari mlm nyer..

    mengikut perjanjian,berkumpul selepas tol gombak di stesen myk...rakan2 dah sampai,saya pulak yang lewat...sgt2 minta maaf pasal kelewatan tuh...saya ke pasar awal pagi sbb beli barang2 basah untuk BBQ...

    setelah berjumpa di stesen BHP,semua bergerak ke lokasi camping...sampai di sana kira2 jam 1tgh hari...sesi meloading brg2,susun mknan dan sediakan minuman...

    Terima kasih pada wak sekeluarga yang menyediakan bakso istimewa & donat...kali pertama makan bakso...gitu rupanya rasa bakso...hehehe...sgt2 terima kasih...

    selesai mkn tgh hari...semua melayan aktivti masing2...ada yang mandi dan rehat saja...ada yang berbual2...disebabkan cuaca yang tak memberangsangkan,jadi untuk elak kebosanan,api BBQ dipanaskan awal...jadi BBQ bermula awal dari yang dirancang...

    saya harap semua berpuas hati dengan menu yang disediakan...ikan kembung,cencaru & keli....udang,ketam,sotong,kerang...ayam & daging...xsempat cari kambing...ada juga garlic bread & jagung bakar...terima kasih juga pada shasha sekeluarga (mama & papa dia la....) sbb sudi join & bawa ayam black pepper BBQ...

    semua makan sampai tergolek la...borak2...shisha (tajaan ayu)...sesi gambo & amik baju...anak2 saya melayan tayangan upin ipin geng & 2fast 2furious...ada gak yang ala2 sumbangkan lagu dengan petikan gitar...

    selesai sume2...dah masuk tido...

    Ahad...1 november...cuaca yang cerah...

    bangun aje dah jengah dapur...agak sepah sebab ada anjing yang buat onar...nak buat cane kan...sesi nyiapkan sarapan...

    biasanya ari nak balik sesi ngabihkan ape yang dibawak...mula2 panaskan mknan yang ade...dan siapkan air sarapan...ada nasi grg telur (cik ask_me yang masakkan)...telur suku masak...nugget...fries...sosej...crab stick...

    menu2 yang dihabiskan...ikan bakar...kerang rebus....ada jugak kek pisang...dadih...air plak air teh 0 ngan kopi 0...

    sambil sarapan sambil masak gak...siapkan nasi & daging masak merah...puan drewberry kita masakkan ayam tumis kunyit bercendawan...wow...mmg best...xtvt cuma makan...makan...makan...mandi...makan lagi...hehehe...sambil2 ngabihkan ape yang ada...sambil2 ngemas gak...dah sume2 nak beransur balik...siap2 sume...masih makan & goreng ayam...

    selesai semua....dah kemas...sume siap2 amik gambo...malangnya saya xdapat nak load ape2 gambo...tunggu kawan kita ejal,eddie ngan alonso la yang loadkan nnt...dan sape2 yang ade amik gambo la...

    sume gerak balik dlm kul 3 ke 4...huhu...sampai di highway...cuaca semakin mendung...perjalanan agak sibuk...kenderaan banyak...sume berpecah di highway mengikut speed kete masing2...hehehe...kete saya slow...

    kawan2 lain sume2 selamat sampai destinasi masing2...saya sampai ke bangi kira2 5.30...load barang...skg br on9...masih ada lagi keje...

    pada kawan2 yang join TQVM lagi skali...lain kali kita camping lagi...pada kawan yang xjoin kali nih,lain kali join yer...

    :005::005::017::017::017::048::048:
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    dikesempatan ini sy mengucapkan bebnyk2 terima kasih tuk pihak penganjur dan jugak member2 y datang dalam menjayakan program yang memang enjoy dan tidak rugi pada sesapa y datang....thanx juga tuk kak laila y banyk sponsor tuk camping ni..."duit baju lum bayar" ....hehehe..

    insyallah ada masa leh buat lagik ni.....family day nogold lak..kekeke

    gambar akan diupload dalam masa terdekat..sabar yer...
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  3. #3
    nurmalam
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    dikesempatan ini sy mengucapkan bebnyk2 terima kasih tuk pihak penganjur dan jugak member2 y datang dalam menjayakan program yang memang enjoy dan tidak rugi pada sesapa y datang....thanx juga tuk kak laila y banyk sponsor tuk camping ni..."duit baju lum bayar" ....hehehe..

    insyallah ada masa leh buat lagik ni.....family day nogold lak..kekeke

    gambar akan diupload dalam masa terdekat..sabar yer...
    hehehe...nnt nak trun mattop bayor je la...hehehe...xpun no acc kan ade kat thread camping tu...hehehe...

    gambo sedang dinanti...hehehe...tq sbb tlg amikkan gambo...

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nurmalam View Post
    hehehe...nnt nak trun mattop bayor je la...hehehe...xpun no acc kan ade kat thread camping tu...hehehe...

    gambo sedang dinanti...hehehe...tq sbb tlg amikkan gambo...
    orite..dalam proses pembayaran...
    klu by hand lagik afdal..kekekeke
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    tq sume yg join..
    tq ada yg sediakan makanan..
    mmg best :113:
    tunggu gambar je dari ejal ni

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    pic plss...:048::048::048:

  7. #7
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    ~~Picture Camping Janda Baik~~

    PICTURE Kuala Lurau Camp Chalet (KLCC) , janda baik...



    MORE PIC KLIK SINI

    http://s1013.photobucket.com/albums/...0Janda%20Baek/

    Last edited by Ejal_Kronik; 01 Nov 2009 at 09:20 PM.
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  8. #8
    nurmalam
    Guest
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    orite..dalam proses pembayaran...
    klu by hand lagik afdal..kekekeke
    afdalnyer....hehhe...ye la sgt3...

  9. #9
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by nurmalam View Post
    afdalnyer....hehhe...ye la sgt3...
    hahaha....
    nak lagik afdal..
    bayar lepas camping...kekeke...
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  10. #10
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    6,322
    mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of
    Post Thanks / Like
    masih menanti gambar....


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 81 1 2 3 11 51 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts