Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 73

Thread: Kalau aku...

  1. #1
    ellyn85
    Guest

    Kalau aku...

    salam semua ntuk warga NG yg kukasihi... rasenye adik2.. abg2... kakak2... pakcik2... makcik2... atuk2 (tumpang lalu tok putih... ihik3) nenek2... dan semua2 yg terlibat kat dalam NG niee amat faham tentang game yg saya nak utarakan nie... semoga semuanya terhibur hendaknye.. ihiks3..

    saya mulakan yee....


    kalau aku dapat hadiah kat NG nie kan bestt... :dft012:
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    mfaxxly_4282
    Guest
    kalau teman jadi raja,teman suruh sume rakyat teman join NG... pastu vote teman... eheheheh.. ok tak??? :011:

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    kalau aku jadi PM, tentu aku tak sempat nak lepak sini...

  4. #4
    ellyn85
    Guest
    Quote Originally Posted by kni View Post
    kalau aku jadi PM, tentu aku tak sempat nak lepak sini...
    abis tu nak lepak mane???

  5. #5
    mr.EG
    Guest
    kalau aku tambah post amacam :005:
    hi orang baru sini
    prenggggggggggggggggggggggggggggg......

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ellyn85 View Post
    abis tu nak lepak mane???
    kalau aku tak lepak sini, aku lepak kat putrajaya jer...

  7. #7
    nur kaseh
    Guest
    kalau aku kaya raya macam-macam aku nak beli... keh3:011:

  8. #8
    ellyn85
    Guest
    Quote Originally Posted by nur kaseh View Post
    kalau aku kaya raya macam-macam aku nak beli... keh3:011:
    kalau haku banyak duet,nak g melancong sume tmpt... :001:

  9. #9
    nur kaseh
    Guest
    Quote Originally Posted by ellyn85 View Post
    kalau haku banyak duet,nak g melancong sume tmpt... :001:
    kalau cam tu aku pun nak join la ellyn:011:

  10. #10
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by nur kaseh View Post
    kalau cam tu aku pun nak join la ellyn:011:
    kalau teman nak ikut gak bole kee?


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts