Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    moff17
    Guest

    Kedai di UPSI Untuk di Ambil Alih

    Aku nak jual kedai di DALAM UPSI kat tanjung Malim perak.
    Student ada lebih kurang 2000 orang kelilingnya..
    ini dalam UPSI bukan depan UPSI.

    sewa kedai dibayar kepada student sebab pakai nama dia.
    Kedai ni hanya dijual untuk diambil alih sahaja..
    Reason nak jual sebab jauh sgt nak handle.

    Barang2 termasuk
    1 mesin fotostat medium speed yang dilengkapi dengan printer
    2 mesin fotostat high speed (pasal mesin fotostat jgn risau sebab aku supplier mesin fotostat.so memang tip top condition)
    2 buah komputer
    1 printer color
    1 unused laser jet black printer
    laminate machine
    binding machine
    pen,stationery, gondola,kertas, rak kertas
    heavy duty stapler

    kedai dikongsi bersama student.

    Nak jual pada harga RM27,000.00 (leh nego lagi). purata jualan sehari rm380.00

    hanya kepada yang betul2 berminat n serius sahaja sila hubungi..
    Fahmi 0194759446
    P/M aku tak layan.





    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
    bitcoin 160x600

  2. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts