Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    moff17
    Guest

    Cermin Pandang Belakang Dengan Wireless + Bluetooth

    Salam Semua,

    Produk baru di pasaran Malaysia..

    Cermin pandang belakang yang dilengkapi dengan bluetooth, Caller ID, wireless headset..
    hanya pasang pada cermin pandang belakang anda dan on kan bluetooth dan connect ke telefon anda..
    tidak perlu lagi membawa bluetooth headset anda merata2..

    Ciri2
    1.Bluetooth 2.0
    2.Standby time 168 jam
    3.Super bright LCD caller ID display (cun ni)
    4.Up to 10 list redial number
    5.FM freqeuncy setting so korang leh dgr dalam speaker radio
    6.Kualiti tinggi
    7.Charge pakai port lighter rokok kete.
    8.Marvellous
    9.Superb
    10.Extravaganza

    kalau yang pakai kereta besar2 tapi takde bende ni baik takyah pakai..hehehe

    jaminan 1 bulan..tertakluk pada jenis2 kerosakan.

    Hanya RM 399.00
    Hubungi Firuz 0123996446
    Penghantaran ke seluruh negara... Free delivery
    Berminat? Bank in ke CIMB ACC 07090048589527 - dan SMS atau email kan no transaksi, nama,alamat anda..dalam 7 hari bekerja anda akan
    menerimanya..dengan POS laju..





    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    kingnorth
    Guest
    ada gambar tak?

  3. #3
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    ada gambar tak?
    tu dia dah letak tue...nak gambar apa lagi????:102:

  4. #4
    kingnorth
    Guest
    Quote Originally Posted by DiSc View Post
    tu dia dah letak tue...nak gambar apa lagi????:102:
    :030: mananyer? takde pun?

  5. #5
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    :030: mananyer? takde pun?
    aik...aku ok jer nampak...camner ko tak nampak nie???

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    Quote Originally Posted by DiSc View Post
    aik...aku ok jer nampak...camner ko tak nampak nie???
    ntah.. opis aku blok photobucket.. mungkin sbb tu kot:029:


  7. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts