Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29
  1. #1
    aes2028
    Guest

    ^^ punch card log out ng ^^

    Kalau nak log out NG blh punch card kat sini
    setiap masa anda log out nyatakan sekali sebab log out

    ARAHAN INI WAJIB DI PATUHI OLEH SEMUA MMBR NG :028::028:

    :005::005:
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    aes2028
    Guest
    aku start dulu lah

    time log-out = 4.54pm
    reason = times out - time koje dah solosai :048:

    ..

  3. #3
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    huahuahua.. bagus ada thread nih... senang nk tau org tu dh kuar ke blum...

    tahniah tuan tanah... :113:

  4. #4
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    huahuahua.. bagus ada thread nih... senang nk tau org tu dh kuar ke blum...

    tahniah tuan tanah... :113:
    huhuhu ..... smlm aku sorang je punch card log out.
    yg lain 24/7 ke kat NG :005:
    ..

  5. #5
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    huhuhuhuhu nak buat camner aku tak penah log out

    bukak kat opis kat umah pun still on gak
    tutup kat umah kat opis on jugak
    camner
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    huhuhuhuhu nak buat camner aku tak penah log out

    bukak kat opis kat umah pun still on gak
    tutup kat umah kat opis on jugak
    camner
    putat memang supeerb

  7. #7
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    huhuhuhuhu nak buat camner aku tak penah log out

    bukak kat opis kat umah pun still on gak
    tutup kat umah kat opis on jugak
    camner
    patutle ID ko kena block ngan tuuuuuuuuut
    :028:
    ..

  8. #8
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    putat memang supeerb
    huhuhuhuhu nak buat camner

    dah nogold je yang menerima aku

    so aku berikan 100% kat nogold la :021:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  9. #9
    rebung
    Guest
    aku pulak sekejap on sekejap off sekejap login sekejap logout

  10. #10
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    putat memang supeerb
    putat mmg patut dianugerahkan darjah kebesaran upsr,pmr,spm,stpm yg membawa gelaran datuk NG :027:
    ..


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts