Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
 • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  ana67
  Guest

  Iklankan produk anda secara percuma di mesti.my

  Selamat Datang Ke MESTI.my
  Jom! Sertai MESTI.my kerana anda kini boleh letak iklan teks percuma, letak Iklan banner atau anda berpeluang menjana pendapatan secara sambilan/ sepenuh masa dari rumah. Kami ingin mempelawa anda mengambil peluang untuk bekerja secara sambilan/ sepenuh masa dirumah/ cyber café bersama MESTI.my. Anda akan dibayar sehingga RM738,275.00 jika anda rajin berusaha. Ingatlah bahawa setiap kemahuan pasti ada jalan. Setiap usaha pasti ada kejayaan. Jika tidak tahu anda perlu belajar. Jika tidak faham anda perlu bertanya. Keyakinan dan kepercayaan terhadap sesuatu peluang itu biasanya akan datang selepas kita berjaya. Tetapi bagaimana anda boleh berjaya jika anda tidak mahu mencuba? Oleh itu jika anda masih tidak yakin dengan peluang ini. Anda perlu memaksa diri anda untuk berani mencuba sesuatu yang baru. Mereka yang berjaya biasanya adalah mereka yang pandai merebut peluang. Yakinlah bahawa anda pasti akan berjaya mendapat pendapatan lumayan melalui MESTI.my, tidak kira samada anda mahir atau tidak untuk menggunakan internet. Berita baik untuk semua!
  Anda perlu merebut peluang untuk maju bersama MESTI.my kerana kami akan pastikan MESTI.my menjadi sebuah portal iklan yang popular menjelang 2010. (Majulah seiring bersama kami)

  Sebagai menyokong kenyataan kami ini, kami akan & telah melabur sejumlah wang yang besar untuk mengiklankan MESTI.my mulai September 2009 sehingga Disember 2010 kelak. MESTI.my akan diiklankan setiap hari di akhbar Harian Metro, www.hmetro.com.my, Website-website iklan berbayar, Google search engine, Facebook, yellowpages.com.my (akan datang) dan banyak lagi media massa, media cetak & media elektronik sehingga menjelang disember 2010. Kami telah memperuntukkan sebanyak RM250,000.00 untuk kos pengiklanan bagi memperkenalkan MESTI.my bagi tempoh 2009 sehingga 2010. Jika kami berani mengeluarkan RM250,000.00 untuk memastikan MESTI.my popular, mengapa anda perlu berasa ragu-ragu lagi untuk sertai kami? Tepuklah Dada Tanyalah Selera! Perlukan maklumat lebih lanjut mengenai peluang menjana pendapatan sehingga RM738,275.00 dari rumah/ cyber café bersama MESTI.my?
  Duit, Duit, Duit. Semua orang suka duit. Dengan MESTI.my anda boleh dapat banyak duit. Fakta mengapa kami begitu yakin anda boleh dapat banyak duit bersama MESTI.my. Lihat! Jika anda sanggup sertai kami kerana anda mahu cari duit, yakinlah bahawa ramai lagi orang lain diluar sana juga pasti sanggup sertai kami atas sebab/alasan yang sama seperti anda iaitu nak cari duit. Oleh itu biarlah anda menjadi orang yang pertama memperkenalkan MESTI.my kepada mereka. Kerana setiap ahli baru yang menyertai kami akan memberikan anda banyak duit. Tidak kira samada anda yang perkenalkan mereka kepada kami ataupun orang lain yang perkenalkan mereka kepada kami. Anda tetap akan dibayar sehingga 5 level. Melalui sistem unik yang kami gunakan iaitu force matrik 5 X 5 anda sebenarnya tidak perlu kuat bekerja. Kerana, duit akan masuk mencurah curah ke eWallet anda apabila terdapat penyertaan baru yang dibawa oleh upline/ downline anda. Hebatkan? Anda akan mendapat banyak downline percuma & pendapatan percuma dari upline/ downline anda sehingga 5 level. Sila klik www.mesti.my/pelan-insentif.asp
  Perhatian!

  Anda tidak diwajibkan untuk beriklan atau mempunyai apa - apa produk untuk diiklankan di MESTI.my jika mahu menyertai kami.

  Anda digalakkan untuk datang terus ke pejabat kami jika mahu mendapatkan penerangan yang lebih jelas tentang MESTI.my.
  Program terpantas ketika ini!!!
  Pernahkah anda dengar mesti.my?
  mesti.my adalah salah satu program pengiklanan bergerak samada offline dan juga online..ia berpungsi mengiklankan apa2 jua samada perniagaan atau lain2nya..di samping mengiklankan
  ia juga berpotensi menjana pendapatan yg lumayan jika anda mahu..mesti.my benar2 memberi anda kepuasan dari segi iklan ataupun jua pendapatan walaupun tiada sebarang tajaan dari anda..sesuai ahli yg pasif(tidak dapat membuat tajaan) anda tetap terima $$$..kelebihan system ini adalah:
  1. web anda selalu di promosikan di ahbar2 tempatan dan iklan2 berterafik tinggi.
  2. anda join anda tidak menaja pun berpotensi mendapat downine secara percuma..
  3. anda terima pendapatan pun secara percuma..
  ### tugas anda hanyalah daftar di web mesti.my, kemudian membuat pembayaran, kemudian moniter sebilang masa, keranaakan ada downline yg akan join tampa anda sedari dan $$$ pun akan masuk..
  tugas anda jika tidak pandai menaja hanya parking,duduk diam2 terima pendapatan,senang bukan?
  so , apa tunggu lagi,

  UNTUK MENDAFTAR KLIK;

  http://www.Mesti.my/ana67
  bitcoin 160x600

 2. #2
  NG Rookie
  Join Date
  May 2009
  Location
  kuantan
  Posts
  156
  gandaduit is on a distinguished road
  My Mood
  Goofy
  Post Thanks / Like
  pening wei.....langsung tak dapat tangkap..dahlah susunan ayat tunggang langang

 3. #3
  NG Rookie
  Join Date
  May 2009
  Location
  kuantan
  Posts
  156
  gandaduit is on a distinguished road
  My Mood
  Goofy
  Post Thanks / Like
  Weng weng ,,kepala dah pening tgk iklan sesat [email protected] mesti TT ahli kitab yang sesat! kuang kuang


 4. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts