Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Zarul Umbrella
    Guest
    Quote Originally Posted by Zarul Umbrella View Post
    Saya akan menerbitkan ebook asas nyanyian dan sebelum ianya dipasarkan saya nak 3 org yg berminat untuk test drive ebook ini dan bg feedback kat saya bila da abis baca,sesapa yg berminat sila PM saya

    content ebook ni mengupas apa itu nyanyian dan asas2nya
    cara mengenal kemampuan suara,cara mengawal suara,tips memilih lagu yg sesuai,tips mengenai peralatan pentas/karaoke cthnya spt mic,speaker monitor dsb,asas2 muzik dan yg best ebook ni mengajar kita menyanyi melalui teknik pembayangan kreatif
    free jer yer tak yah bayar apa2
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Ace
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kelana jaya
    Posts
    7,884
    zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    sorry not my thing.

  3. #3
    AbuPhowwer!
    Guest
    Aku minat gak tapi......mmmm. Panjang x? Berapa lama tempoh masa kena bagi feedback?


  4. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts