Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33
  1. #1
    NG Ace
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kelana jaya
    Posts
    7,884
    zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    cikgu lim - ajar kimia kat kolej banting.........muka cam apek jual sayur.........
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    sebut cikgu2 ni teringat aku...
    skola rendah:
    cikgu wong - math masa darjah 3 kot
    cikgu idris - sains dari darjah 4-6
    cikgu saniah - BM darjah 1
    cikgu salasiyah (cmni ke ejaan, xbrp ingat lak) - BM darjah 2
    cikgu hamid - math darjah 6 (cikgu sama yg ajar math masa abg aku darjah 6 :4
    cikgu maimunah - BM darjah 4
    mr lim - BI darjah 6 (masa dkt2 UPSR)(teknik ajar power giler, leh ajar grammer technique dr skola rendah smpi standard SPM dlm masa 1 bln jer)

    skola menengah (form 1-3):
    cikgu fuziah - math form 1-3
    cikgu aisyah - sejarah form 1, BM form 2-3
    cikgu kamariah - Pendidikan Seni form 2
    mr mah kam lal - KH form 2 (lembut2 sket orgnye)
    mdm norshin yeo - BI form 2-3 (sempoi)

    skola menengah (form 4-5)
    cikgu heirwan - BM form 5 (kamcing gile dgn aku, bdk2 dorm aku (termasuk aku) antara student feveret die sbb die cikgu dorm aku)
    mr see ju kau - BI form 5 (kamcing gak dgn aku, aku antara student feveret die)
    ustaz amran - Pendidikan Islam form 4 (cikgu klas, slalu melalut masa ngajar)
    ustaz zanuri - Pendidikan Islam form 5 (cikgu klas, antara cikgu yg plg bosan pnah aku dpt)

    yg ni je la yg aku ingat buat masa nih.
    :1:
    |huh|

  3. #3
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by zCk View Post
    cikgu lim - ajar kimia kat kolej banting.........muka cam apek jual sayur.........
    uikss.... eheheh.. kamu nie... tak baik ngate dia... ngape yg kamu teringat kat dia??m mesti ade yg best nie... citer lee... :027:

  4. #4
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by qree View Post
    sebut cikgu2 ni teringat aku...
    skola rendah:
    cikgu wong - math masa darjah 3 kot
    cikgu idris - sains dari darjah 4-6
    cikgu saniah - BM darjah 1
    cikgu salasiyah (cmni ke ejaan, xbrp ingat lak) - BM darjah 2
    cikgu hamid - math darjah 6 (cikgu sama yg ajar math masa abg aku darjah 6 :4
    cikgu maimunah - BM darjah 4
    mr lim - BI darjah 6 (masa dkt2 UPSR)(teknik ajar power giler, leh ajar grammer technique dr skola rendah smpi standard SPM dlm masa 1 bln jer)

    skola menengah (form 1-3):
    cikgu fuziah - math form 1-3
    cikgu aisyah - sejarah form 1, BM form 2-3
    cikgu kamariah - Pendidikan Seni form 2
    mr mah kam lal - KH form 2 (lembut2 sket orgnye)
    mdm norshin yeo - BI form 2-3 (sempoi)

    skola menengah (form 4-5)
    cikgu heirwan - BM form 5 (kamcing gile dgn aku, bdk2 dorm aku (termasuk aku) antara student feveret die sbb die cikgu dorm aku)
    mr see ju kau - BI form 5 (kamcing gak dgn aku, aku antara student feveret die)
    ustaz amran - Pendidikan Islam form 4 (cikgu klas, slalu melalut masa ngajar)
    ustaz zanuri - Pendidikan Islam form 5 (cikgu klas, antara cikgu yg plg bosan pnah aku dpt)

    yg ni je la yg aku ingat buat masa nih.
    :1:
    perghh... komplit sume cikgu dia tulih.... baguih baguih... kamu nie memang patut dipuji niee... ingat name cikgu2 kamu yee... anak sapee lee niee.. leh buat menantu nihh... huhuhuhu/// :048:

  5. #5
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mfaxxly_4282 View Post
    perghh... komplit sume cikgu dia tulih.... baguih baguih... kamu nie memang patut dipuji niee... ingat name cikgu2 kamu yee... anak sapee lee niee.. leh buat menantu nihh... huhuhuhu/// :048:
    hahahaha.
    cikgu.
    tu ler org2 yg membentuk sbhgn dr aku skrg nih.
    tanpa diorg sape laa aku.
    |huh|

  6. #6
    NG Ace
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kelana jaya
    Posts
    7,884
    zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by qree View Post
    sebut cikgu2 ni teringat aku...
    skola rendah:
    cikgu wong - math masa darjah 3 kot
    cikgu idris - sains dari darjah 4-6
    cikgu saniah - BM darjah 1
    cikgu salasiyah (cmni ke ejaan, xbrp ingat lak) - BM darjah 2
    cikgu hamid - math darjah 6 (cikgu sama yg ajar math masa abg aku darjah 6 :4
    cikgu maimunah - BM darjah 4
    mr lim - BI darjah 6 (masa dkt2 UPSR)(teknik ajar power giler, leh ajar grammer technique dr skola rendah smpi standard SPM dlm masa 1 bln jer)

    skola menengah (form 1-3):
    cikgu fuziah - math form 1-3
    cikgu aisyah - sejarah form 1, BM form 2-3
    cikgu kamariah - Pendidikan Seni form 2
    mr mah kam lal - KH form 2 (lembut2 sket orgnye)
    mdm norshin yeo - BI form 2-3 (sempoi)

    skola menengah (form 4-5)
    cikgu heirwan - BM form 5 (kamcing gile dgn aku, bdk2 dorm aku (termasuk aku) antara student feveret die sbb die cikgu dorm aku)
    mr see ju kau - BI form 5 (kamcing gak dgn aku, aku antara student feveret die)
    ustaz amran - Pendidikan Islam form 4 (cikgu klas, slalu melalut masa ngajar)
    ustaz zanuri - Pendidikan Islam form 5 (cikgu klas, antara cikgu yg plg bosan pnah aku dpt)

    yg ni je la yg aku ingat buat masa nih.
    :1:
    pergh...kalau tipu pn mana la kami tau.........:036::036::036:

  7. #7
    Pappa
    Guest
    cikgu doreen(darjah 6): dia baling buku latihan aku,katanya kotor
    cikgu malik(tgktn 2): cikgu disiplin ni dia gunting rambut aku sebelah kiri je smp nk botak,dh jd mcm makluk asing.
    cik farah: lecturer plg cun pnh aku jmp,umur pn x jauh beza dlm 4thn dia tua dr aku..try gak ayat tp x lyn.

  8. #8
    NG Ace
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kelana jaya
    Posts
    7,884
    zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    cikgu noraini - cikgu biologi kat maresma muar.........
    ingat sbb dia satu 'kampung' aku ........
    kalau bukan dia yg ajar, mesti lingkup bio aku.......

  9. #9
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by Pappa View Post
    cikgu doreen(darjah 6): dia baling buku latihan aku,katanya kotor
    cikgu malik(tgktn 2): cikgu disiplin ni dia gunting rambut aku sebelah kiri je smp nk botak,dh jd mcm makluk asing.
    cik farah: lecturer plg cun pnh aku jmp,umur pn x jauh beza dlm 4thn dia tua dr aku..try gak ayat tp x lyn.
    amboii... nie plak bekenan kat cikgu... huhuhuh... :008:

  10. #10
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mfaxxly_4282 View Post
    tak marah aihh... tapi..,,,teman pelik skit name2 subjekk tuhh... uhuhuhuh... :dft012: citer la skit....
    nak citer apanya, semua cikgu tu dok dlm filim P.Ramlee:dft012:

    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts