Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    SP > Ampang > Nilai > Ipoh
    Posts
    1,059
    komengpyoc has a spectacular aura about komengpyoc has a spectacular aura about
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like

    Tlg bagi idea...hehe

    FIRST
    Aku ada berminat nak bukak laundry self-service...tempat dah usha dan semua apa yg diperlukan cam dah ada...tp modal je xde dan masih dlm usaha nak cari...

    Korang rasa MARA ada x bantu dr segi kewangan dan lain2? Camner lak dgn TEKUN atau PUNB?

    SECOND
    Aku ada kawan ajak jadi partner nak bukak Big Apple Donut kat area Nilai/seri kembangan ni. Ada shopping mall baru nak bukak jd dia nak grab peluang cpt2... Menarik tak idea tu? Dia pun tny camner nak dpt modal?

    third
    Naper kebanyakkan pinjaman lebih pada kakitangan kerajaan je diutamakan? Susah btol nak wat loan ni...huhu.........................
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    1. laundry? kalo mengharap customer yg dtg ari2 je susah gak nk bisnes melainkn kalo wat dkt dgn kem askar. kalo nk slamat kene secure contract dgn hotel2 berdekatan.

    2. modal xtau. tp rasanya menarik. ramai org suka donat big apple nih (dari ape yg aku nampak laa)

    3. bese le tuu...
    |huh|

  3. #3
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    SP > Ampang > Nilai > Ipoh
    Posts
    1,059
    komengpyoc has a spectacular aura about komengpyoc has a spectacular aura about
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by qree View Post
    1. laundry? kalo mengharap customer yg dtg ari2 je susah gak nk bisnes melainkn kalo wat dkt dgn kem askar. kalo nk slamat kene secure contract dgn hotel2 berdekatan.

    2. modal xtau. tp rasanya menarik. ramai org suka donat big apple nih (dari ape yg aku nampak laa)

    3. bese le tuu...
    ni mesin yg guna syiling tu....letak kat skolah2 asrama atau mana2 hostel u atau kolej... senang tak perlu pekerja...yg penting maintenance (vandalism la)...

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    baik xpayah buat loan....sakit kepala nak bayar kalau bisnes xmenjadi

  5. #5
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by komengpyoc View Post
    ni mesin yg guna syiling tu....letak kat skolah2 asrama atau mana2 hostel u atau kolej... senang tak perlu pekerja...yg penting maintenance (vandalism la)...
    mmg xperlu pekerja.
    tp kalo yg jenis letak kt asrama ke hape ke vandalism tu kene jaga.
    dan kalo melibatkn bdk2 mmg byk masalah gak....
    |huh|

  6. #6
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by komengpyoc View Post
    FIRST
    Aku ada berminat nak bukak laundry self-service...tempat dah usha dan semua apa yg diperlukan cam dah ada...tp modal je xde dan masih dlm usaha nak cari...

    Korang rasa MARA ada x bantu dr segi kewangan dan lain2? Camner lak dgn TEKUN atau PUNB?

    SECOND
    Aku ada kawan ajak jadi partner nak bukak Big Apple Donut kat area Nilai/seri kembangan ni. Ada shopping mall baru nak bukak jd dia nak grab peluang cpt2... Menarik tak idea tu? Dia pun tny camner nak dpt modal?

    third
    Naper kebanyakkan pinjaman lebih pada kakitangan kerajaan je diutamakan? Susah btol nak wat loan ni...huhu.........................
    idea teman.... lepeh kamu dah buat sume2 nie nanti,kamu buat semayang hajat bebanyak... semayang tahjud lagi baguih... pastu mintak ape yang kamu hajatkan,... insyaAllah,sumenye akan berjalan lebih lancar dari ape yg kamu harapkan....

    selamat mencuba... :045::045::045:

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    masa jalan jalan kat JJ Bukit Tinggi ternampak ada kiosk kecil jual kuih dorayaki.. kalauler modal kecik dah lama tok bukak ni....

  8. #8
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    masa jalan jalan kat JJ Bukit Tinggi ternampak ada kiosk kecil jual kuih dorayaki.. kalauler modal kecik dah lama tok bukak ni....
    tu kueh yg doraemon suke tu kan tok???? sedap ke??? tok penah raseee???

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mfaxxly_4282 View Post
    tu kueh yg doraemon suke tu kan tok???? sedap ke??? tok penah raseee???
    yup... tok dah rasa... kuih tu adunannye cam apam balik.. cuma mesin dia tu yang khas jadi boleh berbentuk dorayki.... inti dia pelbagai, kaya, peanut butter, straberry, dll

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by komengpyoc View Post
    ni mesin yg guna syiling tu....letak kat skolah2 asrama atau mana2 hostel u atau kolej... senang tak perlu pekerja...yg penting maintenance (vandalism la)...
    mesin tu jgn ler letak jauh dari tempat org...
    cth aku tgk kat UKM bangi...
    mesin letak paling hampir ngan cafe...

    dgn kata lain... kalau ada student yg niat jahat tu... agak terbatas ler...
    sebab dekat kawsan tumpuan student...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts