Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    hairulnizat
    Guest

    AJL 931592-Zeromax Pte. Ltd.

    salam i'm new kat sini.. ni nak kongsi satu kejayaan dalam bisnes yg aku ceburi iaitu i charge so aq cite pasal background je eyh..

    LATAR BELAKANG SYARIKAT

    * Syarikat merupakan sebuah kilang yang mempunyai pengalaman lebih daripada 40 tahun dalam bidang pengubahusaian kereta dan aksesori di jepun.

    * Zeromax merupakan pembekal aksesori kereta terbesar di Amerika Syarikat

    * Di Amerika Syarikat lebih daripada 5000 pusat pengedaran produk keluaran ZEROMAX.


    Visi Syarikat

    * Syarikat induk bagi maxgaba International trading Sdn Bhd & Star Micro Technology Sdn.Bhd.

    * Rakan Kongsi bersama Zeromax Co.Ltd Japan (R&D) produk aksesori kereta.

    * AJL 931592- Dibawah syarikat maxgaba International trading Sdn.Bhd.

    * Pemegang "worldwide Sole Distributor" bagi produk i-series iaitu i-charge, i-check,i-Demo, i-power, Dan i-share

    .

    Pencipata I-charge

    Mr.Kay kimoto (Jepun)
    Dihasilkan di jepun dah dipasang di jepun.

    Fungsi I-charge
    Sistem Stabilisator Voltase(VSS)
    khusus diciptakan untuk menstabilkan aliran tegangan voltan ke semua bahagian elektronik kenderaan. Jika terjadi kelebihan beban voltan kenderaan seperti pengegasan secara tiba-tiba atau saat menyalakn AC kenderaan, sistem itu akan menjaga voltan pada bahagian lain tidak meningkat. Dengan cara itu, sistem ini akan memastikan semua bahagian elektronik kenderaan berfungsi dengan baik

    Sistem Doktor bateri
    Sebuah peringkat canggih yang memudahkan anda untuk mengetahui keadaan bateri kenderaan selalu dalam keadaan baik. Hanya dengan menekan satu tombol saja tanpa perlu membuka cap enjin kenderaan. Hal ini pasti sangat memudahkan khususnya bagi kaum wanita, ibu-ibu dapat memastikan bateri kenderaan selalu dalam keadaan baik.

    Sistem Pengurangan Gangguan Radiasi Elektronik(IRS)
    Sistem ini diciptakan khusus untuk mengurangi gangguan bunyi pada bahagian elektronik kenderaan. Sistem ini dapat menghambat elektrik yg tidak diinginkan dari berbagai komponen lain pada kenderaan. Hal ini akan memastikan ketepatan semua signal yang diterima CPU kenderaan sehingga dengan sendirinya sistem ini dapat memastikan perfomance kenderaan anda lebi optimal.
    KETIGA sistem yang dirancang secara khusus ini bertujuan untuk meningkatkan perfomance kenderaan agar lebih optimal yang pada akhirnya menjimatkan pengeluaran bahan bakar pada kenderaan anda.

    Kualiti Produk Jepun.

    I-CHARGE memiliki banyak keunggulan lainnya. Dengan tiga sistem kerjanya, i-charge berguna sebagai stabilisator voltan , dokter bateri, mengurangi gangguan radiasi elektronik(INTERFERENCE REDUCER), sistem pembakaran lebih baik(HIGH IGNITION POWER)lampu lebih terang (BRIGHTER LIGHT), menghaluskan perpindahan transmisi (Smoother Gear Shift), mudah dipasang (Easy to install), menjimatkan bahan bakar(FUEL SAVER), mengurangkan getaran AC(REDUCE AIRCOND VIBRATION),meningkatkan tenaga putaran mesin(IMPROVE ENGINE TOEQUE), mengurangi pengeluaran asam hitam(CLEANER EMISSION), meningkatkan tenaga putaran mesin(IMPROVE HORSE POWER), dan sistem audio bekerja secara lebih baik(CLEARER AUDIO SISTEM)
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    hairulnizat
    Guest
    Mudah untuk dijual.. Pahamkan KONSEP ABC..

    A=ADA BARANG
    B=BUKA MULUT
    C=CUCUK
    HANYA ITU SHAJA YG PERLU ANDA BUAT DAN BIARKAN PELANGGAN MEMBUAT KEPUTUSAN SAMADA BAGUS ATAU TIDAK...
    LEBIH DARIPADA 18 JUTA KENDERAAN YG TELAH BERDAFTAR DI MALAYSIA, HANYA 200K SHAJA BARU DIJUAL. CUBA ANDA PIKIRKAN....
    ANDA BAYAR DAPAT PRODUK.. PRODUK BERKUALITI.. TERBUKTI DAN TELAH MEMENANGI ASIA DIRECT SALES MASTER AWARDS 2008..
    DENGAN PUNGUTAN RM46 JUTA DALAM MASA SETAHUN PRODUK KAMI DAPAT DIPASARKAN.. TARGET HANYALAH RM10 JUTA.. SAMBUTAN NYA AMAT MENGGALAKKAN...
    JIKA INGIN MENDAPAT KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI SYA IZAT.
    KITA BERGERAK SECARA KUMPULAN TIDAK MENINDAS DOWNLINE KITA. DAPAT MENGENALI JUTAWAN YG TELAH BERJAYA MERANGKUL RM2.6 JUTA DALAM MASA SETAHUN..
    BAYANGKAN?? STU HARI ANDA DAPAT RM6336???
    TIDAK MUSTAHIL ADA CARANYA.. BERMINAT ?? HUBUNGI SYA, SYA AKAN DATANG KE TEMPAT ANDA.. FREE DEMO UTK KERETA ANDA...
    ADA BARANG? BUKA MULUT?? CUCUK? DAN ANDA TENTUKAN PRODUK INI BAGUS ATAU TIDAK? SEKIAN
    BERSAMA MENUJU KEPUNCAK KEJAYAAN!!!!
    IZAT:0126186174

  3. #3
    hairulnizat
    Guest
    • produk ini mempunyai insurans sebanyak rm1.5 juta..
    • boleh diwarisi
    • warranty satu tahun
    • jangka ketahanan selama 10 tahun

    contoh:

    kamu membeli pada hari 25/10/2009 produk tersebut dikatakan rosak pada 25/9/2009. Anda boley menggantikan i-charge daripada company DISAMPING ITU warranty anda akan direnew balik setahun.

    contoh:
    jika kederaan anda rosak disebabkan oleh i-charge kami. anda boley membuat laporan polis dan pihak teknikal dari company kami akan memeriksa dan mengesahkan bahawa betul atau tidak kerosakkan kenderaan anda disebabkan i-charge. jika betul pihak syarikat akan menggantikan komponen yg telah rosak kepada komponen yg baru..

  4. #4
    hairulnizat
    Guest
    CONTOH sya seorang ahli mxb..
    saya pergi ke anda dan intorduce sikit barang nie..

    Konsep nyer
    ABC
    A=ada barang
    B-buka mulut
    C= cucuk


    A=ada barang
    kita dah ada barang utk mempromosikan barangna kita. kita bukan menjual kita mempromosikan barang kita..

    B=buka mulut.
    anda hanya buka mulut sedikit shaja..
    Contoh: sya pergi ke anda sengaja hendak menguji perfomance anda..
    disitu anda akan dapat rasakan sebelum mencucuk dan selepas mencucuk i-charge..

    C=cucuk..
    cucuk kat i-charge biar customer tentukan barang anda..
    kebanyakan 90% menyatakan perbezaan ketara terhadap kereta mereka..
    senang bukan..

    hanya promote..
    jika tidak pandai utk bercakap, upline sedia membantu anda dan mendidik anda... percayalah..
    plan cikgu amir utk menjadikan anak buah jutawan dalam masa setahun... kita ada marketing plan jutawan. jika berminat hanya hadiri kelas.. x payah bayar pown.. kita org x paksa cuma bagi korang berfikir..klu nak rasa barang 2 pown boley x payah bayar... klu x suka barang kita org boley balik.. x da paksaan...

  5. #5
    hairulnizat
    Guest
    Terdapat 3 jenis bonus yang akan anda perolehi:

    1. Bonus Tajaan (Direct Sponsor)
    2. Bonus Pasangan (Pairing Bonus)
    3. Bonus Royalti

    1) Bonus Tajaan
    Anda akan memperolehi RM52.80 (USD16) untuk setiap unit yang anda taja. Contoh situasi adalah seperti dibawah :

    * Anda menaja rakan anda yang menyertai pakej Silver (1 unit), anda akan memperolehi RM52.80 (USD16) sebagai bonus tajaan.
    * Anda menaja rakan anda yang menyertai pakej Gold (3 unit), anda akan memperolehi RM158.40 (USD48) sebagai bonus tajaan.
    * Anda menaja rakan anda yang menyertai pakej Diamond (5 unit), anda akan memperolehi RM264 (USD80) sebagai bonus tajaan.

    Menarik bukan? Semakin ramai yang anda taja, semakin besar rangkaian anda, semakin besar pendapatan anda.

    2) Bonus Pasangan.
    Disinilah perbezaan pada pakej-pakej yang disediakan. RM52.80 (USD16) untuk 1 pasangan. Ia berbeza dari segi jumlah pasangan maksimum dalam masa 1 hari. Lihat contoh dibawah:

    * Pakej Silver, jumlah maksimum pasangan dalam masa 1 hari adalah 20 pasang iaitu RM1056 (USD320)
    * Pakej Gold, jumlah maksimum pasangan dalam masa 1 hari adalah 50 pasang iaitu RM2640 (USD800)
    * Pakej Diamond, jumlah maksimum pasangan dalam masa 1 hari adalah 120 pasang iaitu RM6336.00 (USD1920)



    3) Bonus Royalty
    Bonus royalti adalah bonus yang anda dapat daripada jumlah bonus rangkaian anda. Jadual pembahagian bonus adalah seperti dibawah:

    Silver Gold Platinum
    Level 1 10% 10% 10%
    Level 2 - 5% 5%
    Level 3 - 5% 5%
    Level 4 - - 5%
    Level 5 - - 5%

    Pakej Silver hanya layak untuk mendapatkan bonus royalti pada level 1 sahaja iaitu 10%. Contohnya, jika downline anda yang berada pada level 1 anda memperolehi pendapatan sebanyak RM10,000 sebulan, anda secara automatik akan memperolehi RM1,000 sebagai bonus royalti pada level 1 anda (10%).

    Begitulah seterusnya dimana untuk Pakej Gold, anda layak untuk memperolehi bonus royalti sehingga 3 level (sila rujuk jadual diatas) dan untuk Pakej Diamond, anda layak menerima bonus royalti sehingga 5 level (sila rujuk jadual diatas).

    Merujuk pada gambar di atas Pakej 7 unit telah dimansuhkan dan pakej 5 unit telah di naik taraf kepada DIAMOND..

    Sila hubungi saya utk sebarang perjumpaan dan pertanyaan..
    Saya akan beri demo free dan datang ke tempat ada..
    Set kan appointment... ok..
    assalamulaikum....
    Attached Images

  6. #6
    hairulnizat
    Guest


    Attached Images

  7. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts