Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    yaca
    Guest

    PeNDapAT UnTUK PEnDApAtAN

    salam.....

    dalam Islam, sudah dikatakan bahawa 9/10 daripada sumber rezeki adlah dari berniaga..jadi,cakap tentang bisnes,ramai dah orang sekarang ni dah involve ngan bisnes. ini perkembangan yang bagus..:027:

    bisnes ni ada macam bisnes...ramai yang teringin tapi xtahu nak wat bisnes apa and camne nak start..:006:

    so....
    jikalau anda ada idea,cadangan atau pendapat...
    jangan malu2 nak share kt sini ye...
    xsalah berkongsi ilmu..bole tukar2 pendapat untuk kebaikan:003:
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    aes2028
    Guest
    pendapatan tambahan ni tak payah pikir yg besau2 dulu .... dr dlm rumah pun blh biz. Aku skang pun buat biz gunakan rumah ngan belakang rumah.
    percaya atau tidak : pendapatan hasil belakang rumah aku je dah blh dpt rm200-300 seminggu. Ada org tu blh dpt rm2000 seminggu
    yg penting kena crk biz yg betul blh menjana pendapatan tak kira di mana jua anda berada
    ..

  3. #3
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by yaca View Post
    salam.....

    dalam Islam, sudah dikatakan bahawa 9/10 daripada sumber rezeki adlah dari berniaga..jadi,cakap tentang bisnes,ramai dah orang sekarang ni dah involve ngan bisnes. ini perkembangan yang bagus..:027:

    bisnes ni ada macam bisnes...ramai yang teringin tapi xtahu nak wat bisnes apa and camne nak start..:006:

    so....
    jikalau anda ada idea,cadangan atau pendapat...
    jangan malu2 nak share kt sini ye...
    xsalah berkongsi ilmu..bole tukar2 pendapat untuk kebaikan:003:
    pendapat teman,rajin2 buat solat duha... solat duha nie memang baguih untuk semua umat islam... yg lambat,akan dipercepatkan... yang jauh,akan di dekatkan... segale galenye di mudahkan... pastu baru le kome nak buat ape2 pun mudah... segale galenye bejalan ngan lancar... :045::045::045:

  4. #4
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by aes2028 View Post
    pendapatan tambahan ni tak payah pikir yg besau2 dulu .... dr dlm rumah pun blh biz. Aku skang pun buat biz gunakan rumah ngan belakang rumah.
    percaya atau tidak : pendapatan hasil belakang rumah aku je dah blh dpt rm200-300 seminggu. Ada org tu blh dpt rm2000 seminggu
    yg penting kena crk biz yg betul blh menjana pendapatan tak kira di mana jua anda berada
    ..
    bsines ape belakang rumah tu encik??mcm best jer...:003:

  5. #5
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    betul,aku pon minat bisnes gak..tp tak tahu nak wat bisnes ape..
    nak harap keje mkn gaji je..sampai bila2 aku tak maju

  6. #6
    ell0k0
    Guest
    tu la aku pn nak tau gak bisnes blkg rumah tu bikin hape..mcm menarik

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    well tok ada beberapa bisnes.. pertama emas... kedua madu... ketiga pemakanan... keempat kereta.... yang terakhir buat kerja sekali seminggu aje... tapi rehatnya 6 hari seminggu... apa yer... hehehe.. tok kasih panas ngan semua orang.... :011:

  8. #8
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    well tok ada beberapa bisnes.. pertama emas... kedua madu... ketiga pemakanan... keempat kereta.... yang terakhir buat kerja sekali seminggu aje... tapi rehatnya 6 hari seminggu... apa yer... hehehe.. tok kasih panas ngan semua orang.... :011:
    mcm best je skali sminggu tu...:019:

  9. #9
    yaca
    Guest
    Quote Originally Posted by aes2028 View Post
    pendapatan tambahan ni tak payah pikir yg besau2 dulu .... dr dlm rumah pun blh biz. Aku skang pun buat biz gunakan rumah ngan belakang rumah.
    percaya atau tidak : pendapatan hasil belakang rumah aku je dah blh dpt rm200-300 seminggu. Ada org tu blh dpt rm2000 seminggu
    yg penting kena crk biz yg betul blh menjana pendapatan tak kira di mana jua anda berada
    ..

    hmm...bisnes pe tu?cam menarik je bunyinye...hehe
    tp mmg btol pon, kalau nak,mana2 pon leh bisnes.
    terpulangla atas usaha sendiri

  10. #10
    yaca
    Guest

    tok!!!!!

    ala tok ni...nak kasi panas plak..hehehe
    leh share cket ilmu tok?
    cucu nak blaja ni.haha


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts