Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    kopesta2u
    Guest

    Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

    Salam hormat kawan-kawan dan para usahawan di nogold,

    Hujung October dah nak sampai, sebelum habis promosi bulan October ini, ingin saya menyebarkan khabar baik daripada Kopesta kepada sekalian.

    > Kopesta - Koperasi Pekerja Swasta P. Pinang Berhad

    > Pelaburan : dari RM1,000 sahaja
    > Pulangan :
    RM1,000 --> RM1,800
    RM5,000 --> RM9,900
    RM10,000 --> RM21,600
    > Tempoh pelaburan : 18 bulan
    > Profit : Harian
    > Pengeluaran : minimum RM200 boleh keluarkan dan masuk ke dalam bank
    anda (tak perlu tertunggu-tunggu)

    ### Promosi ###
    Sesiapa yang melabur pada bulan October dan dapat mencari 12 kawan untuk melabur bersama dalam 30 hari dari tarikh mula melabur akan dapat

    satu netbook mini (HP/ACER) yang bernilai ~ RM1,300 dengan PERCUMA !!!


    ***Kebaikan menjadi pelabur Kopesta***

    1) Bonus Perkenalan - 6~11%
    2) Bonus Perkembagan - 8%
    3) Bonus Kepimpinan - 3%
    4) Bonus Generasi - 6%

    Jika inginkan maklumat lanjut mengenai Kopesta atau program melabur ini,
    sila PM saya.

    !!! Peringatan : Promosi netbook mini hanya untuk sesiapa yang melabur pada bulan October ini sahaja..... Rebutlah peluang ini !!!
    PAMM 120x600

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    macam macam jugak koop ni.... :015:

  3. #3
    kopesta2u
    Guest

    Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

    Ya. Dalam akta koperasi : "Koperasi boleh, dengan kelulusan Suruhanjaya, menerima deposit atau pinjaman daripada bukan anggota koperasi".

    Kopesta telah mendapat kelulusan Suruhanjaya Koperasi Malaysia untuk menerima deposit daripada orang ramai. Jadi, program yang dikeluarkan ini dapat memanfaatkan orang ramai, di samping dapat menjadikan satu kerjaya kepada semua supaya boleh mendapat rezeki dengan hanya memperkenalkan pelaburan ini kepada kawan-kawan, demikian sama dengan mutual fund.

    Kopesta adalah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).
    No. Pendaftaran : P-4-0331

    Maklumat lanjut boleh melayari http://www.kopesta.com

    Projek-projek yang dijalankan juga boleh didapati daripada website tu.

    Inginkan maklumat daftar, sila PM saya.

    Terima kasih.

  4. #4
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by kopesta2u View Post
    Ya. Dalam akta koperasi : "Koperasi boleh, dengan kelulusan Suruhanjaya, menerima deposit atau pinjaman daripada bukan anggota koperasi".

    Kopesta telah mendapat kelulusan Suruhanjaya Koperasi Malaysia untuk menerima deposit daripada orang ramai. Jadi, program yang dikeluarkan ini dapat memanfaatkan orang ramai, di samping dapat menjadikan satu kerjaya kepada semua supaya boleh mendapat rezeki dengan hanya memperkenalkan pelaburan ini kepada kawan-kawan, demikian sama dengan mutual fund.

    Kopesta adalah didaftarkan di bawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).
    No. Pendaftaran : P-4-0331

    Maklumat lanjut boleh melayari http://www.kopesta.com

    Projek-projek yang dijalankan juga boleh didapati daripada website tu.

    Inginkan maklumat daftar, sila PM saya.

    Terima kasih.
    apa antara projek yang dijalankan??...

  5. #5
    kopesta2u
    Guest

    Pulangan dan Insentif Hebat daripada Kopesta

    Antara projek-projek adalah pembalakan. Malah, Kopesta adalah koperasi pertama yang cebur dalam aktiviti pembalakan.

    Terdapat juga kawasan seluas 154 ekar di Kupang, Baling dijadikan kawasan perlombongan bijih besi.

    Produk komersial juga dihasilkan oleh Kopesta untuk pasaran tempatan dan luar negara, eg. kopi, lime juice dan pekasam.
    (Produk-produk ini ada diiklankan di Alibaba.com)

    Banyak lagi projek yang bakal dijalankan. Antaranya ialah mesin cuci buah pinggang. Satu pusat dialisis akan dibuka di Selangor dan didaftar di bawah NKF (National Kidney Foundation).

    Sila layar http://www.kopesta.com untuk maklumat lanjut projek kopesta

    Untuk maklumat pendaftaran program pelaburan, sila PM saya.

  6. #6
    kopesta2u
    Guest

    Keuntungan lumayan bagi usaha perkenalan

    Di sini ingin saya membentangkan bonus dan insentif tambahan kopesta. Selain daripada dividen yang dinyatakan dalam mesej yang dahulu, insentif perkenalan adalah seperti di bawah :

    Perkenal 1-2 kawan : 6%
    Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM60
    Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM300
    Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM600

    Perkenal 3-4 kawan : 8%
    Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM80
    Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM400
    Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM800

    Perkenal 5-6 kawan : 10%
    Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM100
    Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM500
    Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM1000

    Perkenal 7 kawan ke atas : 11%
    Contoh : Kawan anda melabur RM1000, anda dapat RM110
    Kawan anda melabur RM5000, anda dapat RM550
    Kawan anda melabur RM10,000, anda dapat RM1,100

    Terdapat juga faedah-faedah lain jika menjadi pelabur Kopesta.
    Saya akan pos lagi kemudiannya.


  7. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts