Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    areryp
    Guest

    Kesan perkhimatan KTM KOMUTER dalam hidup anda.

    Salam buat semua ahli NG yang aku rindui sekalian.

    Seperti yang sedia maklum, perkhidmatan KTM Komuter terlalu byk masalah akhir2 ini..so aku nak korg share kesan2 yg korang alami bila menggunakan perkhidmatan KTM Komuter ni. Tak kisah la kesan baik ke buruk.

    Contohnye ada sorang auntie cina ni mengadu kat aku..dier penah tertinggal flight hanya kerana lebih sejam menunggu tren yg xjugak sampai2...kesian jugak..

    So aku rase korg pon mesti penah guna Komuter ni kan?
    Meh kongsi pengalaman dan kesan2 yang korg penah alami dari segi layanan staff KTMB hinggalah pada perkhidmatan yg diorg tawarkan. Jika ada cadangan pon kita leh discuss kt sini..
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Jarang guna komuter, naik moto banyak.
    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.
    SKIM LAMBAT KAYA!ANDA SEBAR KAMI BAYAR!

  3. #3
    achu chuda
    Guest
    saya mmmg pengguna ktm everyday kecuali sabtu and ahad...mmg malang..ukm ke midvelly sgt2 lah jauh..kalau terlepas stu train nak nek train lagi satu sgt lah sesak...mcm sadin jadik nyr ha...pnah skali dh dtg stesen awl tapi train delayed sampai setengah jam plak..:014:apa lagi masuk kerja lambat ar..seb bek tempat kerja bukan pakai punch card..so masuk kerja wat kering je lah hehehe..pendek kata kne cri umah sewa dkt dgn office baru, tak salah kan ktm bile lewat masuk kerja...hahaha:011::011::011: sorry boss...

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,541
    Akule will become famous soon enough Akule will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    kat msia ni camtu lah...
    dah bingit telinga kena komplen, baru ada gerak sikit...
    tu pun kalau ada... bukannya reti nak pantau...
    kalau reti pantaupun, bukannya reti nak ambik action...
    budaya taichi mentaichi dah jadi lumrah...
    bukan setakat ktm je yg poor service dan rabun jauh ni...
    kebanyakkan badan & agensi kerajaan mmg dah camtu...
    nak buat camana... tegur camni kang ada yg panas telinga...
    kata negara membangun/maju... tapi service hampes...
    nak tanya gov servant, apa yg korang buat hari2 kat ofis tu?????
    cuba cakap sikit....

  5. #5
    DiSc
    Guest
    dah lama tak naik komuter...banyak naik moto je...lagi senang...

  6. #6
    ☆NG Splatterz☆
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kejap kat sana..kejap kat sini
    Posts
    3,603
    wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    sejak ia beroperasi , wak x pernah menggunakannya,.


  7. #7
    areryp
    Guest
    Quote Originally Posted by Akule View Post
    kat msia ni camtu lah...
    dah bingit telinga kena komplen, baru ada gerak sikit...
    tu pun kalau ada... bukannya reti nak pantau...
    kalau reti pantaupun, bukannya reti nak ambik action...
    budaya taichi mentaichi dah jadi lumrah...
    bukan setakat ktm je yg poor service dan rabun jauh ni...
    kebanyakkan badan & agensi kerajaan mmg dah camtu...
    nak buat camana... tegur camni kang ada yg panas telinga...
    kata negara membangun/maju... tapi service hampes...
    nak tanya gov servant, apa yg korang buat hari2 kat ofis tu?????
    cuba cakap sikit....
    inilah akibatnye bila satu2 company tu di politikkan...setuju x aku cakap cmtu?
    tgk RTM jela pe jd skg...

  8. #8
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Sangat2 berterima kasih kepada syarikat Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTM) kerana perkhidmatan KTM telah berjaya mengurangkan sedikit kesesakkan lalu lintas di ibu kota dan mengurangkan risiko bahaya terhadap penunggang motosikal seperti saya kerana kekurangan kenderaan di atas jalan raya. Syabas kepada syarikat KTM... :045::045::045:


  9. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts