Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1

Thread: tempat makan

  1. #1
    NG Superstar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Aloq Staq
    Posts
    4,125
    WAD184 is a jewel in the rough WAD184 is a jewel in the rough WAD184 is a jewel in the rough
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    tempat makan

    aku ni dah lama dok kl... tapi pusing2 balik2 gi mkn tempat yg sama gak...
    sebab bagi aku tempat tu agak berbaloi la dgn keadaan yg agak selesa n makanan dia murah... sini nak mintak tolong korang propose ke aku tempat2 makan yg menarik dan berbaloi2...
    berbaloi2 means harga xla mahal mana, pastu makanan dia sedap, environment dia xla mcm makan tepi longkang...

    aku selalu lepak kat kg baru, pekena ikan bakar...
    cube korang bg idea sket.... :023:
    Estonian Forex 160x600en

  2. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts