Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    mynameisanep
    Guest

    Jom Kita Klik2..Nanti Dapat Duit..Kalo Berani Klik..amacam!!!

    Hollaaaa...em apa kata kalo kita pakat2 try program klik mengklik ni, program ni just memerlukan kita utk klik saja utk dpatkan duit, senang sgt2, x payah nak susah2 bazirkan masa jual barang..em maklumat lanjut boleh di baca di http://www.dapatwang.com/?id=mynameisanep

    biznes ni lebih kurang cam ni, dia bayar rm0.10, rm0.20 atau rm0.30 utk setiap klik yang kita dapat, pendapatan bergantung pada pakej yang kita amek..huhu..banyk tu, em boleh la try2 usha di http://www.dapatwang.com/?id=mynameisanep kalo nak tau...

    pendapatan bulanan Utk pakej gold


    1 klik RM 9
    10 klik RM 90
    100 klik RM 900
    1000 klik RM 9000
    > 5000 klik RM 45000


    So, macam mana? tu baru dgn klik, kalo dpat downline lain lak cara bayaran..so rajin2 la usha web ni http://www.dapatwang.com/?id=mynameisanep utk lebih lanjut...jom ramai2 klik wat duit


    http://www.dapatwang.com/?id=mynameisanep http://www.dapatwang.com/?id=mynameisanep http://www.dapatwang.com/?id=mynameisanep
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Attached Images
    Last edited by mynameisanep; 24 Oct 2009 at 08:31 AM.

  2. #2
    DiSc
    Guest
    menarik nie....

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    May 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    380
    ambo5511 is on a distinguished road
    My Mood
    Hungover
    Post Thanks / Like
    betol ke?
    ada sesaper yg dh dpt duit?

  4. #4
    mynameisanep
    Guest

    betul..

    em betul...aku da dapat bayaran...

  5. #5
    T
    Guest
    Alang2 nak buat duit biar betul2....

    Jom kita share clik...amacam???
    tolong menolong sesame kite...
    baru boleh tau hasil macamana...
    bila dah ada prove nanti kita upload kt cnie..

    ada berani...:017:

    Sape yang dah join tu boleh parking link kat sini...
    dan dikehendaki klik dan sertakan IP no...

    Aku start dulu lahhh...:dft011:

    IP aku: 118.100.9.233

    *ok mynameisanep...aku dah klik ko punya...klik aku balik yerr...TQ

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    bagus ke bisnes ni??


  7. The Best Spread 468x60ms

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts