Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,246
    maraippo will become famous soon enough maraippo will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like

    Pernah kena tipu atau percubaan menipu?

    Korang pernah tak jadi macam ni. Macam aku, ada la satu hari tu time keje, tiba2 dapat call dari no henset..019-apatahakutakseplakno dia.

    aku pn jawab ingat vendor ke apa yg call, sekali dia kenalkan diri dari sykt sekian2, konon nak cek samada visa aku aktif ke tak sebab kalau aktif dia nak kasi kad diskaun. aku pn tak dgr clear sgt..pastu tanya aku kai visa ke tak, tanya kai visa bank mana, pastu dia tanya no kad lak...

    aku da saspek da...apa ke bank bodo mana la nak cek aktif ke tak kad tu nak kena tanya kat user...syesly minah tu bodo yg amat. pastu aku tanya lik apsal nak pengesahan.

    end-up dia terslip lak dari mulut dia "kami dari sykt sekian2, nak wat pengesahan kad visa encik sebab nak kasi kad diskaun la, kita kena la sahkan alamat encik, no kad encik..."

    terus aku potong...spestik dak nih. terus aku jawab takyah la susah2 nak menipu. takde keje bank nak call mintak pengesahan siap tanya no kad lagi. terang2 bank ada details sume sekali dgn rekod perbelanjaan. leh le cek aktif ke idak...

    bila dia nak letak fon...aku dgr dari hujung talian 'eeeleehh..." :005::005::005:

    hmm...korang penah tak experience mende2 gini?
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    haha.. bengong punya org... nasib baik ko pun tau bab2 camni bro.. kalo budak2 yg masih mentah pasal kredit kad ni, gerenti dah terpedaya..

  3. #3
    DiSc
    Guest
    ko tak sound ke minah tue....biar padan muka dia kene marah...

  4. #4
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by DiSc View Post
    ko tak sound ke minah tue....biar padan muka dia kene marah...
    a'ah... tengok skitt respon dia cam mane....:dft007:


  5. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts