Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    lan4280
    Guest

    just click..dapat wang.com

    Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa sahaja boleh menyertai.

    Semuanya berjalan secara automatik 100%.

    Tiada had maximum pendapatan.Tidak perlukan masa bekerja.

    Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah pendapatan anda.

    Untuk Pertanyaan sila layari >> http://www.dapatwang.com/?id=bfm4280
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2

  3. #3
    emziza
    Guest
    [QUOTE=lan4280;988872]ramai sudah join..anda bila lagi..tak pun click saja link ini

    1. http://www.dapatwang.com/?id=bfm4280
    2. http://www.dapatwang.com/?id=click-klik

    jom kita senaraikan ahli NG yg dah join disini dan kita sama2
    klik tiap2 hari, bantu membantu utk sama2 masyuuk.... :045:

  4. #4
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    menatang gapo ler ni
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  5. #5
    emziza
    Guest
    1. http://www.dapatwang.com/?id=bfm4280
    2. http://www.dapatwang.com/?id=click-klik

    jom kita senaraikan ahli NG yg dah join disini dan kita sama2
    klik tiap2 hari, bantu membantu utk sama2 masyuuk.... :045:[/QUOTE]

    pergh...
    laju tul org join dapatwang.com
    jom kita sama2 klik

  6. #6
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    cmne tu???...
    aku click2 x dapat pon???...

    boleh bg tau x kt sini mcm mana nk buat...

  7. #7
    nurazar
    Guest
    Quote Originally Posted by fitrie View Post
    cmne tu???...
    aku click2 x dapat pon???...

    boleh bg tau x kt sini mcm mana nk buat...
    Kalau ko join program nie dapat la duit...itu pun bukan ko yang kena klik tapi org lain klik kita yang dapat...kalau sesama kita hari hari klik pun tak dapat sebab klik datang dari IP yang sama... satu IP hanya sekali klik aje....kalau kita dah klik hari nie esok lusa atau minggu depan klik lagi tak valid dah.. tak di ambil kira...

    jadi kalau kita join kita kena sebarkan link ke merata tempat supaya depa klik...so kita akan dapat komisyen atas klik tu....

  8. #8
    emziza
    Guest
    Quote Originally Posted by fitrie View Post
    cmne tu???...
    aku click2 x dapat pon???...

    boleh bg tau x kt sini mcm mana nk buat...
    jom kita klik dapat duit,
    daftar kat sini
    http://www.dapatwang.com/?id=click-klik

  9. #9
    aishah
    Guest
    Quote Originally Posted by nurazar View Post
    Kalau ko join program nie dapat la duit...itu pun bukan ko yang kena klik tapi org lain klik kita yang dapat...kalau sesama kita hari hari klik pun tak dapat sebab klik datang dari IP yang sama... satu IP hanya sekali klik aje....kalau kita dah klik hari nie esok lusa atau minggu depan klik lagi tak valid dah.. tak di ambil kira...

    jadi kalau kita join kita kena sebarkan link ke merata tempat supaya depa klik...so kita akan dapat komisyen atas klik tu....
    nak join, kena duit tak?

  10. #10
    lan4280
    Guest
    1. http://www.dapatwang.com/?id=merchant90
    2. http://www.dapatwang.com/?id=gnola
    3. http://www.dapatwang.com/?id=paid4click
    4. http://www.dapatwang.com/?id=kaze
    5. http://www.dapatwang.com/?id=bigmoney
    6. http://www.dapatwang.com/?id=farhana
    7. http://www.dapatwang.com/?id=richstart
    8. http://www.dapatwang.com/?id=faizextreme
    9. http://www.dapatwang.com/?id=ptc
    10. http://www.dapatwang.com/?id=ahmad2u
    11. http://www.dapatwang.com/?id=x9x9x9x9x9x9x
    12. http://www.dapatwang.com/?id=mudahnya
    13. http://www.dapatwang.com/?id=bestseller
    14. http://www.dapatwang.com/?id=yanie81
    15. http://www.dapatwang.com/?id=fren80
    16. http://www.dapatwang.com/?id=justclick
    17. http://www.dapatwang.com/?id=paid4click
    18. http://www.dapatwang.com/?id=rosmiera
    19. http://www.dapatwang.com/?id=surelucky4me
    20. http://www.dapatwang.com/?id=duitmudah
    21. http://www.dapatwang.com/?id=bfm4280
    22. http://www.dapatwang.com/?id=Amelyn
    23. http://www.dapatwang.com/?id=shukida
    24. http://www.dapatwang.com/?id=man46
    25. http://www.dapatwang.com/?id=kuasa_klik
    26. http://www.dapatwang.com/?id=evo
    27. http://www.dapatwang.com/?id=anhadi11
    28. http://www.dapatwang.com/?id=abejoe
    29. http://www.dapatwang.com/?id=ejamoney
    30. http://www.dapatwang.com/?id=suehani
    31. http://www.dapatwang.com/?id=clickmoney2u
    32. http://www.dapatwang.com/?id=click-klik
    33. http://www.dapatwang.com/?id=seiryu82
    34. http://www.dapatwang.com/?id=JeBaTeRaWiS
    35. http://www.dapatwang.com/?id=exora16
    36. http://www.dapatwang.com/?id=tyco84
    37. http://www.dapatwang.com/?id=userun
    38. http://www.dapatwang.com/?id=leostarz

    latest update member..


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts