Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Nogold Lucky Draw - Enteng!

    Ni si alarm nak promote kat aku ke nak provoke aku :011:

    ----------------------------------------------------------------
    Nogold Lucky Draw - Enteng! Thu, October 22, 2009 2:25:33 PM

    From:
    "[email protected]" <[email protected]> [Chat now]

    To: [email protected]

    Ahli-ahli nogold.com,

    Sekiranya ditanya apakah perkara paling senang yang boleh dibuat untuk memenangi sesuatu hadiah, pastinya Nogold Daily Lucky Draw. Setiap hari kami menawarkan hadiah-hadiah istimewa untuk dimenangi secara oercuma. Apa syaratnya?

    Enteng! Anda cuma perlu datang membuat posting di nogold.com dan mengundi mana-mana Nogold Superstar menggunakan NG$.

    Lihat pemenang harian di sini:
    http://www.nogold.com/index.php?page=luckydraw

    Selain itu, bagi yang memerlukan lebih dari lucky draw, kami menawarkan jam tangan Fossil Black Steel pada minggu ini.

    Hadiah bulanan iaitu sebuah TV Plasma 42' telahpun dimenangi oleh salah seorang ahli kami.

    Semuanya secara percuma, tidakkah ini cukup bagus untuk anda?

    Layari forum nogold.com dan temui jejaka dan gadis manis yang peramah dalam komuniti online kami hari ini.

    www.nogold.com
    The Best Spread 160x600ms
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  2. #2
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Ni si alarm nak promote kat aku ke nak provoke aku :011:

    ----------------------------------------------------------------
    Nogold Lucky Draw - Enteng! Thu, October 22, 2009 2:25:33 PM

    From:
    "[email protected]" <[email protected]> [Chat now]

    To: [email protected]

    Ahli-ahli nogold.com,

    Sekiranya ditanya apakah perkara paling senang yang boleh dibuat untuk memenangi sesuatu hadiah, pastinya Nogold Daily Lucky Draw. Setiap hari kami menawarkan hadiah-hadiah istimewa untuk dimenangi secara oercuma. Apa syaratnya?

    Enteng! Anda cuma perlu datang membuat posting di nogold.com dan mengundi mana-mana Nogold Superstar menggunakan NG$.

    Lihat pemenang harian di sini:
    http://www.nogold.com/index.php?page=luckydraw

    Selain itu, bagi yang memerlukan lebih dari lucky draw, kami menawarkan jam tangan Fossil Black Steel pada minggu ini.

    Hadiah bulanan iaitu sebuah TV Plasma 42' telahpun dimenangi oleh salah seorang ahli kami.

    Semuanya secara percuma, tidakkah ini cukup bagus untuk anda?

    Layari forum nogold.com dan temui jejaka dan gadis manis yang peramah dalam komuniti online kami hari ini.

    www.nogold.com

    kekekekeke

    malam tadi pun ada member aku tanya gak kat aku pasal ni
    tah mana alarm dapat email member aku tu pun tak tau la :011::011::011:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  3. #3
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    kekekekeke

    malam tadi pun ada member aku tanya gak kat aku pasal ni
    tah mana alarm dapat email member aku tu pun tak tau la :011::011::011:
    member ko ahli NG ke tak? Ke alarm main spam je :011:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  4. #4
    Bowling for Soup..
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    BuKiT JaLiL KeYHeLL
    Posts
    176
    deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    sume ahli dpt ler..

  5. #5
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    alarm tgh test trick hacker baru x? aku pown dapat...

  6. #6
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    member ko ahli NG ke tak? Ke alarm main spam je :011:
    bukan ahli ng
    sebab tu dia pasan nama aku kat pemenang lucky draw tu

    so aku terus la ajak dia join sekali kekekeke :011:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  7. #7
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by deale30 View Post
    sume ahli dpt ler..
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    bukan ahli ng
    sebab tu dia pasan nama aku kat pemenang lucky draw tu

    so aku terus la ajak dia join sekali kekekeke :011:
    tu member putat bukan ahli pun dapat. :011:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  8. #8
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    emel bila ni? kalo hari ni aku x bukak lg.. kt opis aku ni gmail ke, yahoo mail ke, sume kna blok..

    alarmist just nk promote kot...

  9. #9
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    emel bila ni? kalo hari ni aku x bukak lg.. kt opis aku ni gmail ke, yahoo mail ke, sume kna blok..

    alarmist just nk promote kot...
    lama tak buka email nie...tak cek plak ader dpt ker tak...

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    807
    galacticos2u is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Ramai yang dapat email ni. Ni tandanya si Alarmist tu buat kerja...

    In GOD we trust, the rest we audit!-what auditor says..
    member id:11728, deposit id: 19790, 21193, 24938, 26306, 26466, 28197.
    SKIM LAMBAT KAYA!ANDA SEBAR KAMI BAYAR!

  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts