Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
 • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  GlobalWs
  Guest

  Peluang Menjadi Usahawan Global Domains International Inc.

  Assalamualaikum wrt:
  http://www.freedom.ws/anivoketh/show_dvd

  Disini saya cuba terangkan serba sedikit mengenai Global Domains International Inc.(GDI) dan bagaimana anda boleh menjana pendapatan dalam GDI.

  Global Domains International (GDI) adalah syarikat yang menjalankan urusniaga internet domain dotWS (.ws). Ternyata ini barulah perniagaan internet sejati kerana urusniaga & produk sememangnya berkaitan dengan internet, malahan asas kepada internet.GDI juga yang merupakan syarikat #37 dalam Inc. 500 “List” of the USA’s 500 fastest growing private companies dan #5 in the state of California.Ditubuhkan pada tahun 1999, GDI telah menerima pengesahan daripada Jabatan Perdagangan Amerika Syarikat (United State Department of Commerce) sebagai pembekal tunggal domain berstatus dotWS ke seluruh dunia.Terdapat juga beberapa buah syarikat yang besar telah pun bergabung bersama mereka, diantaranya adalah BMW, Ebay, Yahoo, Cisco System dan banyak lagi.Sebelum ini kita telah dilanda gelombang dotCOM, maka pemilik GDI telah mencipta pilihan kedua yang lebih mudah iaitu dotWS, yang bermaksud WebSite.

  Gelombang ini sudah mula melanda dunia dan jangan anda ketinggalan menyertainya. Sekarang ini lebih tiga billion orang yang boleh mengakses ke internet. Data menunjukkan bilangannya semakin bertambah berpuluh ribu setiap hari.

  Hanya 1% sahaja yang mempunyai website sendiri. Dan pastinya anda berada pada masa yang betul untuk menyertai GDI diperingkat awal fenomena yang sedang melanda dunia sekarang ini.

  Pakar perangkaan menyatakan bahawa pada tahun 2015 akan terdapat 500 juta domain name atau website yang akan diwujudkan.
  Bayangkan berapa banyak peluang pendapatan yang anda akan perolehi dan ianya akan berterusan dan semakin bertambah.

  GDI hanya memperkenalkan satu pakej unggul yang mampu dimiliki oleh semua orang. Dengan hanya serendah USD10 @ RM35 sebulan, anda akan memiliki pakej yang lengkap dan hebat.

  Kaedah bayaran yang diterima adalah Kad Kredit / Kad Debit / Paypal. GDI adalah perniagaan global. Transaksi kad kredit adalah paling efektif dan GDI akan menjamin keselamatan setiap transaksi.

  PAKEJ DOMAIN DAN HOSTING GDI:

  1. Domain website bebas pilihan anda
  Inginkan website peribadi yang memberi makna kepada anda, anda masih ada banyak pilihan dengan dot ws, contohnya seperti http://www.namaanda.ws, http://www.kedaisaya.ws, terpulang kepada anda.

  2. Template Website & Website Builder
  Anda turut diberi percuma template website yang telah direka secara profesional. Pelbagai pilihan template disediakan untuk menyesuaikan apa sahaja isi kandungan bakal web anda kelak.
  Dengan bantuan website builder, anda mempu membuat laman web tanpa perlu belajar. Anda bakal diajar step by step bagaimana untuk membuat laman web yang baik.

  3. Email Peribadi
  Anda juga diberikan 10 email yang boleh digunakan untuk kegunaan peribadi. Anda juga boleh forwardkan email ini kepada email sedia ada anda.

  4. Web Hosting
  Anda bebas untuk menyimpan data-data untuk dimasukkan ke dalam web anda tanpa perlu berkongsi. GDI juga menyediakan service after sales yang sangat baik untuk kemudahan anda.

  5. Independent Affiliate
  Sebagai pengguna dotWS, anda secara automatik layak menjadi Independent Affiliate untuk mempromosikan domain dotWS dan menjana pendapatan yang sangat lumayan. Anda bakal mendapat 2 laman web replika yang boleh digunakan untuk mempromosikan Affiliate GDI anda.

  Saya ingatkan perniagaan ini bukan skim cepat kaya, bukan join hari ini boleh kaya esok, kalau itu yang anda cari, anda masuk kelaman web yang salah. Laman web ini saya tujukan pada sesiapa yang jujur dan ikhlas untuk menyelesaikan masalah kewangan mereka.

  Sila klik URL ini dan lihat video untuk keterangan lebih lanjut mengenai GDI:
  http://www.freedom.ws/anivoketh/show_dvd
  http://www.freedom.ws/anivoketh/show_dvd
  http://www.freedom.ws/anivoketh/show_dvd

  Sekiranya anda berminat anda hanya perlu Sign Up Now Percuma 7 Hari.

  Pendapatan Bulanan Sepanjang Hayat!!!
  Dengan...
  GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL, INC
  JOM DAFTAR MENJADI AHLI G.D.I

  Untuk keterangan lebih lanjut dalam versi bahasa malaysia sila refer URL dibawah:
  http://www.bestgdi.com/?id=anivoketh
  http://www.bestgdi.com/?id=anivoketh
  http://www.bestgdi.com/?id=anivoketh


  Salam.
  Faizal
  Ym id:gazzmut
  Estonian Forex 160x600en

 2. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts