Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 84
  1. #1
    yullan
    Guest

    KREDIT KAD VISA "Blacklist dan bangkrap LAYAK"

    Semua golongan layak asalkan berumur lebih 18 tahun keatas..
    Berminat sila sms atau call kat saya di 0179173807 utk temu janji utk sessi penerangan...dari yus
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Superstar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Aloq Staq
    Posts
    4,125
    WAD184 is a jewel in the rough WAD184 is a jewel in the rough WAD184 is a jewel in the rough
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by yullan View Post
    Semua golongan layak asalkan berumur lebih 18 tahun keatas..
    Berminat sila sms atau call kat saya di 0179173807 utk temu janji utk sessi penerangan...dari yus
    kah333.... mcm xlogik je.... tp kekadang korg nnt ckp utk g'ment servant je... keh3:038:

  3. #3
    yullan
    Guest
    ini betul22 bukan main22..nak tau kena join jd ahli dulu

  4. #4
    yullan
    Guest
    Lekas2 la join ahli kelab kredit kad visa kami yg dikeluarkan dari global of commerce usa,anda akan ada bonus harian,bonus kumpulan,bonus matrix,insuran dan byk lagi..
    Ayuh kawan2 jadi yg terawal dlm syarikat kami menjana pendapatan sehingga jutawan..
    Pendaftaran minima cuma RM250 untuk melayakkan anda mendapat visa kad kredit limit RM2k sehingga RM100k,zero interest aje dan anda cuma berbelanja aje...
    Sekiranya hendak mengetahui lebih lanjut program kami hubungi saya di 0179173807..
    Ini adalah era perniagaan terbaru network + e-commerce tanpa sempadan..

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    kad kredit globewallet... i know what u did last summer... hehehe

  6. #6
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    kad kredit globewallet... i know what u did last summer... hehehe
    dia dah buat apa tok masa last summer? Citer ar sikit
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  7. #7
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    kad kredit globewallet... i know what u did last summer... hehehe
    ish .... apa yg tok tau pasal company ni ?
    kebanyakkan yg dtg talk aritu dah dpt Kad Kredit ni

    ..

  8. #8
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by aes2028 View Post
    ish .... apa yg tok tau pasal company ni ?
    kebanyakkan yg dtg talk aritu dah dpt Kad Kredit ni

    ..
    ada yg dapat 100k ke? 0 interest tu. Kalau dapat akunak beli keta ar.
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  9. #9
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    ada yg dapat 100k ke? 0 interest tu. Kalau dapat akunak beli keta ar.
    yg 100k tu blm ada yg dpt, ahli pun baru 600++. Buat apa beli kereta, buat OD, beli bongkah cendawanj, dpt duit cendawan baru beli kereta cash. Tp klu dah dpt kredit limit tu tak pyh beli kereta. Company dah bagi wish kat ko

    ..

  10. #10
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by aes2028 View Post
    yg 100k tu blm ada yg dpt, ahli pun baru 600++. Buat apa beli kereta, buat OD, beli bongkah cendawanj, dpt duit cendawan baru beli kereta cash. Tp klu dah dpt kredit limit tu tak pyh beli kereta. Company dah bagi wish kat ko

    ..
    tapi betul ke blacklist & bankrupt leh apply

    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts