Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    HusinLempoyan
    Guest

    FREE Coaching utk Dapatkan USD50k dlm masa 1 Tahun - www.GlobalNPN.com

    ## tak tau nak letak mana ##
    ## mohon jasabaik mods utk pindahkan thread kalau salah tempat##



    FREE Coaching utk jana USD50k dlm masa 12 bulan.

    Saya dan mentor baru saja menubuhkan satu team untuk memberi FREE coaching untuk membina internet business dengan kaedah yang betul. Setelah melalui pengalaman jatuh bangun sendiri bertahun-tahun dalam internet business, kami dapati antara sebab kenapa ramai gagal dapam internet business ialah - kerana teknik yang salah - kenapa teknik digunakan salah? - kerana tiada Mentor yang memberi bimbingan. Dari situlah bermulanya penubuhan The Alpha-Team yang bertujuan untuk memberi bimbingan secara percuma kepada sesiapa saja yang mempunyai keinginan untuk mencapai impian mereka iaitu KEBEBASAN (bebas untuk memilih, kebebasan masa, kebebasan kewangan)

    LOCK position anda menggunakan link ini (GlobalNPN)untuk melayakkan anda menyertai The Alpha Team untuk program FREE Coaching kami.

    Kami menggunakan produk dari program online MLM yang membekalkan All-In-One marketing tools untuk menjalankan internet business dengan harga yang jauh lebih murah iaitu USD10+- sebulan. Produk-produk yang akan anda perolehi melalui program ini ialah :

    Autoresponder - 5000 recipients
    Default capture page - seperti ini : GlobalNPN Capture Page
    Tools / Wizard untuk create capture page anda sendiri
    List Marketer
    EZMailer
    Leads Manager
    Multi Ads Tracker
    Downline Mailer
    URL Rotator
    Multidownline Builder - untuk anda membina program affiliate anda sendiri

    dll (ada beberapa lagi produk saya akan lisktakn kemudian)

    yang paling penting, menyertai kami di The Alpha Team ini, membolehkan kita sama-sama work in a team, bertukar-tukar ilmu dengan Mentor-mentor yang berpengalaman. Diantaranya Mr. Heri Deni (10 tahun pengalaman) dan Peter Chapman (Upline Mr. Heri Deni).

    LOCK position anda menggunakan link ini (GlobalNPN)untuk melayakkan anda menyertai The Alpha Team dan seterusnya program FREE Coaching kami.

    Lepas secara rasmi menjadi paid members, anda cuma perlu mencari 1 orang direct referral setiap bulan untuk 12 bulan berturut-turut, referral anda juga perlu lakukan perkara sama seperti anda, begitulah seterusnya. Dengan USD5 payout untuk direct referral, sisyem matrix 5x5 yang digunakan, dengan teknik yang dicadangkan melalui FREE coaching yang kami berikan dan dengan langkah yang konsisten, anda akan dapat pulangan usd50k+- dalam masa 12 bulan. Kami percaya dengan pengalaman 10 tahun dalam internet business, kami akan dapat membimbing anda semua untuk sama-sama berjaya dalam program ini. USD50k bukanlah satu jaminan dari kami. Cuma jika kita apply betul-betul ilmu yang anda perolehi dari free coaching kami, kita set the goals n work hard towards the goals.

    Untuk keterangan lanjut, sila lock position anda menggunakan link ini terlebih dahulu (GlobalNPN). Ianya akan melayakkan anda untuk meneyertai program FREE coaching dari team kami - The Alpha Team. Untuk peringkat awal, team kami kebiasaanya mengadakan session Free Coaching di pejabat kami di Wangsa Maju (area carefour wangsa maju), pada setiap hari Isnin (available time will be between 3.00 pm - 9.00 p.m). Anda boleh hubungi saya terlebh dahulu di melalui PM / call menggunakan phone number di siggy / skype saya (husinlempoyan) untuk keterangan lanjut / mendapatkan khidmat FREE COACHING dari kami.

    LOCK position anda menggunakan link ini (GlobalNPN) untuk melayakkan anda menyertai The Alpha Team untuk program FREE Coaching kami.

    Gentlemen, let you 12 months journey begins today - here!!!

    Apa Peluang yang anda Ada?
    Cuba kita lihat Statistik penguna internet di seluruh dunia :


    Ada 1,600 Juta pengguna worldwide. susah nak target worldwide market?

    Kita lihat statistik kat bawah ni pula :


    di malaysia saja ada 17 juta pengguna internet.
    Macamana nak market?
    Itulah perlunya The Alpha Team yang akan bertindak sebagai mentor anda. Setiap perniagaan perlukan ilmu. dan sebaik-baik cara untuk mendapat ilmu ialah dengan berGURU.

    So, fisrt of all, get your free report first H E R E and lock yourself with The Alpha Team! today.
    The Best Spread 160x600ms
    Last edited by HusinLempoyan; 22 Oct 2009 at 08:54 AM.

  2. #2
    HusinLempoyan
    Guest
    Bump! untuk pagi ini. kat forum sebelah dah mula ada sambutan.
    kat sini bila lagi?!!!

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Program apa? & dah ada yg dapat duit ke..Bro??

  4. #4
    HusinLempoyan
    Guest
    Quote Originally Posted by smie6975 View Post
    Program apa?
    ini pakcik copy dari posting pakcik kat thread kampung sebelah :

    hmmm...
    meh pakcik bagi senang paham sikit.

    kalau program CNI (conventional)
    • dia ada dia punya product range sdiri kopi, air orennya, ubat giginya, berus giginya and so on.
    • Lepas tu, marketing tool dia ada bagi - manual, presentation manual untuk tunjuk payment plan kpd prospek etc.
    • Lepas tu, ada mentor2 yg beri talk saban minggu - dr situ, ahli2 yang ada matlamat dan keinginan untuk berjaya akan belajar sikit demi sedikit sampai mencapai goalseting masing2.

    Kalau GlobalNPN Online Business
    • product range - autoresponder, ezmailer, capture / landing page, leads manager etc. Kesemua product dlm GlobalNPN ini ialah tools yang must have untuk membina online business.
    • marketing tool - Satu, FREE Report bila lock nama anda di GlobalNPN. Bila dah daftar, ada manual untuk getting started. Dan setiap product yang diberikan, ada tutorial dan video utk guide members.
    • Mentor/ Sifu / Guru - selain dari video2 dlm membership account sebagai gudeline, penubuhan The Alpha Team juga adalah untuk menjadi Mentor kepada setiap ahli dengan memberi tunjuk ajar secara percuma, khidmat nasihat teknik terbaik untuk mencapai goalsetting.

    untuk lebih memahami, blhla hubungi saya melalui skype id "husinlempoyan". Klau nak lebih faham, jumpa team saya setiap isnin di Wangsa Maju (area carefour wangsa maju) - call no saya 0199397481 (sumri) untuk confirmation.
    dengan kata lain, program mentor mentee The Alpha Team ini adlaah program mendidik rakyat malaysia (main target) untuk menjadi usahawan internet yang berjaya. Kami tak rugi apa pun reveal teknik2 tersebut sbb kami percaya, rezeki Allah yang bagi. Saya dapat pahala mengajar, anda dapat pahala belajar, anda dapat income, saya pun dapat income.. bottomline, nawaitu... right?


    Quote Originally Posted by smie6975 View Post
    dah ada yg dapat duit ke..Bro??
    Program ni dah banyak memberi pulanngan kepada internet preneur worldwide - yg dah dpt millions pun dah ada. One of the Mentor di The Alpha Team pun dan generate 4 figures dgn direct referrals in 3 months. Saya sendiri pun baru join saja, tak sampai sebulan lagi.. tapi kami di The Alpha Team are not adviced to duplicate whatever our Mentor buat. Sbb dia dah 10 years pengalaman. We are adviced to only learn from him. Kalau nak duplicate dia memang tak larat.. ikut apa yg dia ajar - bukankah itu caranya berguru? - murid2 kena dengar cakap cikgu. Dia peringkat awal pun follow Mentor dia dari UK tu jugak..

    "you'll always miss 100% of the shots you never take"
    Last edited by HusinLempoyan; 22 Oct 2009 at 03:06 PM.

  5. #5
    HusinLempoyan
    Guest

    Up utk pagi jumaat!!

    up sket untuk pagi Jumaat yang indah ni.
    Alhamdulillah, petang smalam dah start masuk commission untuk paid membership. Tinggal nak xfer masuk ke AlertPay / Liberty Reserve jer masa payout date nanti (10/11/2009 - 15/11/2009) - after commission >= USD20.

    cekidaut!!!


    Nanti, kalau dpt lagi sorang paid member, dpt lagi usd5.50 + USD0.50 matching bonus.

    Apa lagi?
    LOCK position anda menggunakan link ini (GlobalNPN)untuk melayakkan anda menyertai The Alpha Team dan seterusnya program FREE Coaching kami.

  6. #6
    HusinLempoyan
    Guest

    Terkini!!

    Terkini!!!

    Pihak kami di The Alpha Team sedang bertungkus lumus untuk menyediakan dokumen Latihan Online yang lengkap dalam bahasa melayu untuk peserta-peserta dari Malaysia.

    anda akan menjalani latihan terseut secara berkala apabila anda menjadi ahi berbayar di The alpha Team. Sila baca posting pertama dan klik link 'lock position' untuk menyertai kami hari ini.

    untuk tatapan :

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xjOqUEmSnZ4[/ame]

    chekidaut!!!

  7. #7
    HusinLempoyan
    Guest
    up sikit untuk malam ni...

  8. #8
    HusinLempoyan
    Guest
    Besok, saya akan berada di K.L bersama Mentor2 The Alpha Team. Sesapa yg berminat untuk tahu lebih lanjut, sila hubungi saya di nombor yg terdapat pd siggy.

    Sila dapatkan free report di sini - GlobalNPN untuk anada review lebeih kurang berkenaan program ni - lagi senang nak faham bila jumpa nanti.

  9. #9
    Fx4u Official IB
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    NEMO - Official Forex4You Introducing Broker (Malaysia)
    Posts
    606
    NEMO is on a distinguished road
    My Mood
    Flirty
    Post Thanks / Like
    kena jual servis ker ni

  10. #10
    HusinLempoyan
    Guest

    jual product

    Quote Originally Posted by NEMO View Post
    kena jual servis ker ni
    tak... jual product.

    product yang ada dalam GlobalNPN ni ialah complete tools untuk sesiapa yang berminat untuk buat online marketing. Online marketing ni tak terhad kepada jual beli barang saja - nak marketing bagi blog banyak hit pun boleh masuk kategoru marketing jugak.

    Contoh :
    sekarang ni saya tgh belajar setting Autoresponder pakai GlobalNPN autoresponder Engine.
    Untuk membership PRO - usd10.75/bulan.. kita dibenarkan untuk mebuat 10 campaign kita sendiri - unlimited message, 5,000 recipients. Contoh campaign yang saya blh bagi kat sini. katakan tan NEMO nak buat online training kelas forex (contoh), satu lagi untuk jual ebook forex - semua guna website berbeza. So, tuan NEMO blh buat 2 campaign of autoresponder.
    1. campaign untuk kelas forex online
    2. campaign untuk promote buku forex

    org datang ke website tuan NEMO, dan daftar pada link autoresponder contoh macam link GlobalNPN ni.

    Email2 automatik akan dihantar kepada email org yg daftar masuk tadi secara berkala(satu cara berkesan untuk marketing) - sbb secara psikologi, org takkan tertarik dengan promosi pertama kali. Tapi kenisaannya, pada kali ke-10, ramai yang akan membeli produk/service yg di promote.

    Di GlobalNPN.. semua kerja2 untuk setting Autoresponder dari A to Z akan diceritakan secara terperinci - malalui nota online dan video.

    -- kalau nak buat biz online, kaau tak ada menatang autoresponder ni, baik takyah buat online biz. Larat ke nak tulis email tiap2 hari, kalau 100 ahli baru masuk, 100 kali kena taip email.. copy n paste pun letih jugak.
    melalut pulak aku ni...

    mmm... itu baru satu produk, masih ada lagi produk2 lain yang penting untuk setup online biz - refer first thread untuk senarai.. kesemua tu rege dia usd10.75 sebulan. Kalau pakai program lain .. contohnya getresponse (autoresponder saja) - usd18+- bulan2.

    Satu lagi, MLM.. biasa la... dpt new referral, dpt commission direct referral dpt usd5 - tiap2 bulan. nak dapat lebih, ada caranya... join the alpha team, the secret will be revealed - usd50k thing is damn possible.

    apa lagi?

    LOCK position anda menggunakan link ini (GlobalNPN).. hari ni jugak untuk join the alpha team - kita bagi FREE coaching untuk lagi senang paham.

    p/s : err tuan NEMO ni, kat forum kampung sebelah pun aktif jugak. kat kampung sebelah pun saya letak thread mcm ni jugak. kalau nak join kat situ pun.. no halll...

    adios...


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts