Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37
  1. #1
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    perkara mcm ni ibarat bermain dgn api.
    diorg pun makhluk Allah gak.
    da elok2 diorg duk dendiam nape nk gi usik.
    kang da kene br nk nyesal xgune.
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    |huh|

  2. #2
    DiSc
    Guest
    ish..aku tak penah alami bende nie...dan mmg tak berharap utk alami...takuttt..

  3. #3
    ☆NG Splatterz☆
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kejap kat sana..kejap kat sini
    Posts
    3,603
    wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    ada sesiapa pernah menginap kat sebuah resort di Sg petani x? agak glamer gak resort tu..siap ada pdg golf...

    x silap wak masa tu taun 1999 ... sewa kat 1 umah dln resort ni...
    wak cuma disakat ngan kedengaran bunyik jer...bunyik sore baby nangis...kat laur umah. masa tu jam tepat kul 4pagi....lama gak la bunyik tu...sedangkan jarak antara umah tu agak jauh...

    siang tu wak g tnya kat guard kat situ psl hal tu...
    pakcik guard tu kater dah byk kali org dengo...dan yg pastinya bunyik tu setat kul 4am.

    pelik gak apsal nak setat kaco ngan sore nangis tu kul 4am ek??

  4. #4
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    aku der citer nak kongsi ni kisah betul dalam hidup aku....

    aku ader sorang adik mase tu umur dier baru 13 tahun,(citer ni berlaku tahun lepas) pastu pada satu malam (aku x ingat bile) adik aku yg no 3 ni tersiku hidung die mase tido tapi x kuat la...esok pagi adik aku tu trus muntah darah hidup dekat suku baldi,darah kuar dari hidung ngan mulut...parent aku trus bawak g hospital (mmg x logik tersiku sikit darah boleh kuar banyak camtu,darah hidup lak tu) hampir dua bulan adik aku terlantar kat spital HUKM...doktor pon xtau punca setiap hari adik aku muntah darah sampai dokter kne masuk kat 3 beg plastik darah kat badan adik aku sehari....last2 dokter syorkan nak block saluran darah utama kat saraf kat leher (kalau x salah aku) tapi risikonyer adik aku akan lumpuh separuh badan...tuhan saja yg tau perasan kami sekeluarga mase tu...last2 ayah aku minta tempoh pegi berubat cara kg...ayah aku berjumpa ngan seorang ustaz, ustaz Ariffin (x salah aku) rupanya2 baru tau mase adik aku terkene siku kat hidung tu ader jin yg tgh lalu kat situ,jin duk pon trus menempek kat adik aku tu (aku rase nak rase darah fresh kot) alhamdullillah....lepas jumper ustaz tu adik aku kembali sembuh x perlu nak operation nak block salur darah utama tu...


    so aku nasihat hati2 la kalau nak wat bende camni....jgn kerana keseronokan diri sendiri terkne padah...start hari tu aku dah xder wat aktiviti seekers ni...
    thanks tuk pengalaman dan naishat ini.. pasti kami akan berhati2 selepas ini..

    sbb tu kami xgalakkan wanita tuk join.. terutama jika datang bulan.. sebb time tu wanita ini lemah dan mudah diganggu benda2 ini..

  5. #5
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by wakovic View Post
    ada sesiapa pernah menginap kat sebuah resort di Sg petani x? agak glamer gak resort tu..siap ada pdg golf...

    x silap wak masa tu taun 1999 ... sewa kat 1 umah dln resort ni...
    wak cuma disakat ngan kedengaran bunyik jer...bunyik sore baby nangis...kat laur umah. masa tu jam tepat kul 4pagi....lama gak la bunyik tu...sedangkan jarak antara umah tu agak jauh...

    siang tu wak g tnya kat guard kat situ psl hal tu...
    pakcik guard tu kater dah byk kali org dengo...dan yg pastinya bunyik tu setat kul 4am.

    pelik gak apsal nak setat kaco ngan sore nangis tu kul 4am ek??
    sila bagi detail lokasi ini.. seperti berminat ajer nie.. :011: :011:

  6. #6
    kingnorth
    Guest
    boleh jadi first assignment nie... nanti kelab leh sponsor gi sungai petani

  7. #7
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    boleh jadi first assignment nie... nanti kelab leh sponsor gi sungai petani
    tu la.. mcm menarik jer nie.. sambil2 wat aktiviti bermalam kat lokasi.. boleh gak main golf.. :011: :011:

  8. #8
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by wakovic View Post
    ada sesiapa pernah menginap kat sebuah resort di Sg petani x? agak glamer gak resort tu..siap ada pdg golf...

    x silap wak masa tu taun 1999 ... sewa kat 1 umah dln resort ni...
    wak cuma disakat ngan kedengaran bunyik jer...bunyik sore baby nangis...kat laur umah. masa tu jam tepat kul 4pagi....lama gak la bunyik tu...sedangkan jarak antara umah tu agak jauh...

    siang tu wak g tnya kat guard kat situ psl hal tu...
    pakcik guard tu kater dah byk kali org dengo...dan yg pastinya bunyik tu setat kul 4am.

    pelik gak apsal nak setat kaco ngan sore nangis tu kul 4am ek??
    kt area mana resort tu?
    kalo area utara dr sp tu permaipura atau harvard je.
    kalo tgh2 sp tu cinta sayang.
    :027:
    |huh|

  9. #9
    AbuPhowwer!
    Guest
    Hehhe...selamat mencuba laa kawan2. Selamat pegi dan selamat balik laa hendaknya.....:037:

  10. #10
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kg Tangga Cina
    Posts
    13,269
    Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    boleh jadi first assignment nie... nanti kelab leh sponsor gi sungai petani
    Ko nk join kelab ke nak mancing nih?:dft012:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts