Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    nurmalam
    Guest

    papaD0m...best!!!

    Salam all...

    saya tak pasti ramai tak kat sini yang layan movie melayu...keluaran malaysia...dan pelakon malaysia...

    filem sedang ditayangakan untuk sepanjang minggu ini ialah papadom...lakonan afdlin shauki...liyana jasmay pun berlakon sama...tertanya2 best @ tak,saya pasti tonton sbb afdlin adalah pelakon yang saya minati dari filem soal hati bersama erra fazira...soal siapa,buli,buli balik,cuci,baik punya cilok,sepi...hampir sume cite dia lakonkan mesti saya tonton...impaknya mmg menjadi...

    filem papadom ni mengisahkan saadom,peniaga nasi kandar pulau pinang yang terlalu gigih dengan bisnes smpi terabai perhatiannya pada anak,miasara (liyana jasmay) & keluarga (isteri,khiriah)...terkenal dengan papadom yang dibuat sendiri,saadom meraih kejayan dengan memasarkan papadom resepi sendiri dengan jayanya...

    kerana emosi,isteri saadom kemalangan maut...tinggallah saadom memelihara anak gadisnya sendirian...kerana ingin menggantikan kesilapan dirikerana abaikan anaknya,saadom bertukar dunia menjadi dunia anaknya saja...pelbagai situasi berlaku yang menunjukkan betapa saadom sgt2 menjaga anak gadisnya...

    ala...panjangnyer nak cite nih...

    korg....tgk je la yer...best...kelakar tapi penuh dengan babak & dialog yang patut kita titik beratkan...mesej yg nak disampaikan tepat situasi ibu bapa sekarang yang banyak keje dari tumpu pada keluarga...secara jujur,ada babak & kata dalam cerita ini yang mengalirkan air mata saya...huhu...

    pada yang belum tonton,tonton la...sokonglah industri filem kita...xrugi beli tiket...mmg cite ni best...kalau nak murah tonton la kat GSC ari rabu...harga tiket RM6 aje...kalau hari lain rm10 kot...

    pada yang dah tonton...korang kasi komen sket arr...best ke tak cite nih...
    bitcoin 160x600

  2. #2
    kingnorth
    Guest
    ingatkan papadom keropok tadi..
    tapi besenyer klu afdlin shauki mesti sempoi nyer criter.. mesti best nie:045::045:

  3. #3
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,246
    maraippo will become famous soon enough maraippo will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    kalo afdlin shauki kompem bes nye lah..haha.sama cam nurmalam gak la.leh kata sume muvi dia aku g tgk kat cinema. support chief kodok..haha

  4. #4
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    yup, cite adflin mmg sume nye best2...

    bg aku buli ngan buli balik mmg best..

    papadom tak tngk lg, klu sape2 ade rapid share ble la share2 ye.. :008:

  5. #5
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,246
    maraippo will become famous soon enough maraippo will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    ^haha..terus nak share2...ish3.

  6. #6
    ellyn85
    Guest
    Quote Originally Posted by nurmalam View Post
    Salam all...

    saya tak pasti ramai tak kat sini yang layan movie melayu...keluaran malaysia...dan pelakon malaysia...

    filem sedang ditayangakan untuk sepanjang minggu ini ialah papadom...lakonan afdlin shauki...liyana jasmay pun berlakon sama...tertanya2 best @ tak,saya pasti tonton sbb afdlin adalah pelakon yang saya minati dari filem soal hati bersama erra fazira...soal siapa,buli,buli balik,cuci,baik punya cilok,sepi...hampir sume cite dia lakonkan mesti saya tonton...impaknya mmg menjadi...

    filem papadom ni mengisahkan saadom,peniaga nasi kandar pulau pinang yang terlalu gigih dengan bisnes smpi terabai perhatiannya pada anak,miasara (liyana jasmay) & keluarga (isteri,khiriah)...terkenal dengan papadom yang dibuat sendiri,saadom meraih kejayan dengan memasarkan papadom resepi sendiri dengan jayanya...

    kerana emosi,isteri saadom kemalangan maut...tinggallah saadom memelihara anak gadisnya sendirian...kerana ingin menggantikan kesilapan dirikerana abaikan anaknya,saadom bertukar dunia menjadi dunia anaknya saja...pelbagai situasi berlaku yang menunjukkan betapa saadom sgt2 menjaga anak gadisnya...

    ala...panjangnyer nak cite nih...

    korg....tgk je la yer...best...kelakar tapi penuh dengan babak & dialog yang patut kita titik beratkan...mesej yg nak disampaikan tepat situasi ibu bapa sekarang yang banyak keje dari tumpu pada keluarga...secara jujur,ada babak & kata dalam cerita ini yang mengalirkan air mata saya...huhu...

    pada yang belum tonton,tonton la...sokonglah industri filem kita...xrugi beli tiket...mmg cite ni best...kalau nak murah tonton la kat GSC ari rabu...harga tiket RM6 aje...kalau hari lain rm10 kot...

    pada yang dah tonton...korang kasi komen sket arr...best ke tak cite nih...
    lom tengok agi laaa... nanti da tengok kita bagi komen ekkk...:045:

  7. #7
    nur kaseh
    Guest
    tgk trailer cite ni cam best.... nak p wayang xde masala... so tgg DVD kuar jela.. leh lepak2 kat umah tgk sambil mkn papedem....he3:015::048:

  8. #8
    NG Girl Power
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,131
    fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about
    My Mood
    Bitchy
    Post Thanks / Like
    part mana yang best tu????

  9. #9
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    baru berkesempatan tgk muvie ni dgn family.. tersentuh gak la.. jln citer yg menarik.. sesuai utk papa2 d sana... :045:

    * msti si farid kamil ni dh lupa aku... :023:

  10. #10
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    baru berkesempatan tgk muvie ni dgn family.. tersentuh gak la.. jln citer yg menarik.. sesuai utk papa2 d sana... :045:

    * msti si farid kamil ni dh lupa aku... :023:
    emm baper bintang ko kasik GB..

    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts