Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    mim
    Guest

    Ingin membuang cermin mata buat selamanya!!!!!

    Originally Posted by sismawi
    ni yg tak sabar ni........

    aku pakai spek dari umur 10 thn lagi.....

    start dgn power 50 .......... sampai 275...


    then aku stop pakai spek.......... kalau yg jauh2 tu aku buat2 tak pandang...........

    tu la hari tu chek dah jadi 150......... insyaAllah aku yakin dgn Broccoli & Lutein ni ........ akan reduce lagi............

    Originally Posted by sismawi
    dah cuba gak........... hari ni masuk peket ke 3........

    so far alhamdullilah, layan internet 1 hari - mata tak pedih....

    TESTIMONI 2
    Nama: Kapten (B) Hairuddin - (Kapten Din) (Diceritakan semula)
    Phone: 0169700449
    Umur: 48
    Beliau mengalami masalah rabun dekat dan menggunakan cermin mata dengan kuasa 170/170

    sering kali membawa cermin mata untuk membaca ataupun untuk menaip SMS pada HP. Beliau membeli produk ini sekotak dan semasa beliau menggunakan produk ini permulaannya beliau mendapati matanya berair, berkabus seperti menggunakan eyemore. Beliau meneruskan juga menggunakan produk ini. setelah menggunakan sebanyak 12 sachets, beliau mendapati perubahan berlaku pada dirinya. Selepas mandi beliau mendapatkan suratkhabar dan menyuruh isterinya untuk mendengar dan mengesahkan apa yang dibacanya adalah betul seperti yang tertulis pada akhbar itu.

    Dengan izin tuhan, tanpa menggunakan cermin mata setiap butiran yang dibacakan itu adalah benar seperti apa yang tertulis pada akhbar itu. Beliau cukup gembira dan kini kemana beliau pergi beliau tidak lagi menggunakan cermin mata.

    seperkara yang berlaku pada beliau adalah, selama ini no handphone isterinya pun beliau tidak ingat, kini beliau sudah pun boleh mengingati no phone isterinya. juga beliau sudah boleh menulis dengan baik juga membaca akhbar tanpa menggunakan cermin matanya lagi.

    UPDATE INFO
    Untuk pengentahuan semua khasiat Lutein dalam Brocolli dan Spinach Super Lutein amat berkesan dan memberi kesan yang cepat kepada mereka yang mempunyai masalah RABUN DEKAT dengan hanya beberapa sachet. Bagi yang mengalami masalah RABUN JAUH pihak kami masih lagi menunggu feedback daripada client sedia ada.

    Khasiat brocolli yang terdapat pada produk ini juga memberi kesan kepada otak yang menggunakannya. bagi mereka yang mempunyai anak yang sedang mengambil peperiksaan adalah digalakkan memberikan suppliment ini kepada anak anda kerana ia dapat membantu meningkatkan daya ingatan seterusnya memberi result yang baik kepada anak anda dalam peperiksaan.

    Berita baik kepada mereka yang ingin menganggalkan cermin mata dan menikmati kecerahan mata secara semula jadi tanpa perlu memakan ubatan juga pembedahan yang menyakitkan. Kini anda hanya perlu untuk mengambil supliment super "lutien" dengan broncolli dalam kehidupan harian anda kerana fungsi lutien ini adalah untuk mengatasi masalah mata. Teknologi dari jepun ini berjaya mengembalikan kecerahan mata kepada mereka yang mengalami masalah rabun dan juga katarak mata yang memerlukan pembedahan. Produk ini banyak terdapat diluar negeri dan kini sudah memasuki pasaran malaysia.

    Kepada mereka yang ingin mencuba dan mengalami sendiri kesan bolehlah menghubungi saya di 0133422994

    Harga cuma RM200 untuk 30sachets. pengambilan 1 sachet sehari.

    Tidak dinafikan lagi fungsi lutien adalah untuk mata dan jika kita melihat sendiri maklumat lutien dalam mana mana carian internet kita akan dapat memahami sendiri peranan lutien dan berapa pentingnya kebaikan kepada mata kita.

    Anda pasti tidak akan kecewa malah anda akan kembali merasa keseronokan tanpa menggunakan cermin mata dan juga contact lense.

    Atas permintaan rakan dalam topik ini saya akan terangkan bagaimana dan cara anda boleh mendapatkan produk ini.

    untuk maklumat tentang lutein boleh anda layari http://www.luteininfo.com/about dan boleh baca dengan detail fungsi lutein kepada mata.

    Bagi rakan yang hendak menjadi pengedar boleh terus menjadi ahli dan berkecimpung dalam dunia MLM ini. Disebabkan produk ini bagus dan sasaran pasaran yang baik tidak dapat dinafikan bahawa ia bakal meletup kerana khasiat yang bakal dirasai oleh mereka yang mengalami masalah mata kini sudah boleh diatasi. Kerana ianya adalah baru dipasaran justeru itu kita boleh mengambil kesempatan diatas kebaikan produk ini untuk mempromosikan kepada mereka diluar sana yang inginkan perubahan dalam diri mereka sendiri justeru itu dapat menambah pendapatan kita juga

    cara untuk menjadi ahli
    1) Beli produk ini dengan harga RM200 (bank in kan kedalam akaun saya) yang berminat boleh hubungi terus ke [email protected]
    2) Data peribadi yang diperlukan
    Nama penuh:
    IC:
    Alamat: (pastikan ada orang kat rumah atau anda perlu mengambil produk anda dipejabat post berhampiran)
    Phone: (sebab company akan menghantar sms kepada anda untuk setiap transaksi)
    Email:
    Bank name:
    Bank account #:

    itu sahaja untuk yang berminat menjadi ahli dan menjanakan pendapatan

    jika tidak mahu pun boleh dengan membeli terus kepada saya dengan harga RM8.50/sachet

    jika ada sebarang persoalan boleh hubungi saya di 013-3422994 atau email kepada saya di [email protected]



    Cara menggunakannya
    Bancuh satu sachet kedalam 250ml air suam atau air sejuk (mati). Kacau hingga larut dan sedia untuk diminum.

    Lebih elok jika digunakan pada sebelah malam sebelum tidur...

    Testimoni
    En Rasidi - Taiping (019-4778298) mula menggunakan produk pada August 27 2009
    Beliau mengalami masalah penglihatan terutama ketika membaca. Tetapi untuk melakukan kerja yang lain beliau tidak memerlukan cermin mata. Justeru penggunaan cermin mata beliau amat ketara ketika membaca buku atau pun surat khabar. Keselesaan jelas terganggu.

    Setelah diperkenalkan dengan Broncolli super lutein ini beliau mengambil inisiatif positif untuk mencuba juga untuk memberi kan anak-anak beliau mencuba kerana 3 orang anak nya juga mengalami masalah yang serupa tetapi menggunakan cermin mata sentiasa

    Beliau mengambil Broncolli super lutein sebelah malam pada hari pertama pengambilan. Keesokkan paginya beliau mencuba melihat kesan selepas pengambilan produk itu dengan mendapatkan suratkhabar dan hasilnya beliau telah boleh melihat suratkhabar tanpa memerlukan cermin mata.

    Pada anaknya yang mengambil produk itu bersamanya juga telah merasa kesan yang positif terutama ketika menonton TV. Beliau sudah boleh melihat tulisan pada skrin TV dengan kadar jelas. Walaupun begitu anaknya perlu meneruskan pengambilan lagi produk ini.

    Untuk pengetahuan semua anak En Rasidi mengalami masalah mata dan menggunakkan cermin mata dengan kuasa kanta 100/120. Menakjubkan (izin allah) selepas 5 sachets pengambilan kini anaknya tidak lagi menggunakan cermin mata kesekolah seperti kebiasaan.


    selamat mencuba......
    PAMM 120x600

  2. #2
    geniusneuro
    Guest
    Quote Originally Posted by mim View Post
    Originally Posted by sismawi
    ni yg tak sabar ni........

    aku pakai spek dari umur 10 thn lagi.....

    start dgn power 50 .......... sampai 275...


    then aku stop pakai spek.......... kalau yg jauh2 tu aku buat2 tak pandang...........

    tu la hari tu chek dah jadi 150......... insyaAllah aku yakin dgn Broccoli & Lutein ni ........ akan reduce lagi............

    Originally Posted by sismawi
    dah cuba gak........... hari ni masuk peket ke 3........

    so far alhamdullilah, layan internet 1 hari - mata tak pedih....

    TESTIMONI 2
    Nama: Kapten (B) Hairuddin - (Kapten Din) (Diceritakan semula)
    Phone: 0169700449
    Umur: 48
    Beliau mengalami masalah rabun dekat dan menggunakan cermin mata dengan kuasa 170/170

    sering kali membawa cermin mata untuk membaca ataupun untuk menaip SMS pada HP. Beliau membeli produk ini sekotak dan semasa beliau menggunakan produk ini permulaannya beliau mendapati matanya berair, berkabus seperti menggunakan eyemore. Beliau meneruskan juga menggunakan produk ini. setelah menggunakan sebanyak 12 sachets, beliau mendapati perubahan berlaku pada dirinya. Selepas mandi beliau mendapatkan suratkhabar dan menyuruh isterinya untuk mendengar dan mengesahkan apa yang dibacanya adalah betul seperti yang tertulis pada akhbar itu.

    Dengan izin tuhan, tanpa menggunakan cermin mata setiap butiran yang dibacakan itu adalah benar seperti apa yang tertulis pada akhbar itu. Beliau cukup gembira dan kini kemana beliau pergi beliau tidak lagi menggunakan cermin mata.

    seperkara yang berlaku pada beliau adalah, selama ini no handphone isterinya pun beliau tidak ingat, kini beliau sudah pun boleh mengingati no phone isterinya. juga beliau sudah boleh menulis dengan baik juga membaca akhbar tanpa menggunakan cermin matanya lagi.

    UPDATE INFO
    Untuk pengentahuan semua khasiat Lutein dalam Brocolli dan Spinach Super Lutein amat berkesan dan memberi kesan yang cepat kepada mereka yang mempunyai masalah RABUN DEKAT dengan hanya beberapa sachet. Bagi yang mengalami masalah RABUN JAUH pihak kami masih lagi menunggu feedback daripada client sedia ada.

    Khasiat brocolli yang terdapat pada produk ini juga memberi kesan kepada otak yang menggunakannya. bagi mereka yang mempunyai anak yang sedang mengambil peperiksaan adalah digalakkan memberikan suppliment ini kepada anak anda kerana ia dapat membantu meningkatkan daya ingatan seterusnya memberi result yang baik kepada anak anda dalam peperiksaan.

    Berita baik kepada mereka yang ingin menganggalkan cermin mata dan menikmati kecerahan mata secara semula jadi tanpa perlu memakan ubatan juga pembedahan yang menyakitkan. Kini anda hanya perlu untuk mengambil supliment super "lutien" dengan broncolli dalam kehidupan harian anda kerana fungsi lutien ini adalah untuk mengatasi masalah mata. Teknologi dari jepun ini berjaya mengembalikan kecerahan mata kepada mereka yang mengalami masalah rabun dan juga katarak mata yang memerlukan pembedahan. Produk ini banyak terdapat diluar negeri dan kini sudah memasuki pasaran malaysia.

    Kepada mereka yang ingin mencuba dan mengalami sendiri kesan bolehlah menghubungi saya di 0133422994

    Harga cuma RM200 untuk 30sachets. pengambilan 1 sachet sehari.

    Tidak dinafikan lagi fungsi lutien adalah untuk mata dan jika kita melihat sendiri maklumat lutien dalam mana mana carian internet kita akan dapat memahami sendiri peranan lutien dan berapa pentingnya kebaikan kepada mata kita.

    Anda pasti tidak akan kecewa malah anda akan kembali merasa keseronokan tanpa menggunakan cermin mata dan juga contact lense.

    Atas permintaan rakan dalam topik ini saya akan terangkan bagaimana dan cara anda boleh mendapatkan produk ini.

    untuk maklumat tentang lutein boleh anda layari http://www.luteininfo.com/about dan boleh baca dengan detail fungsi lutein kepada mata.

    Bagi rakan yang hendak menjadi pengedar boleh terus menjadi ahli dan berkecimpung dalam dunia MLM ini. Disebabkan produk ini bagus dan sasaran pasaran yang baik tidak dapat dinafikan bahawa ia bakal meletup kerana khasiat yang bakal dirasai oleh mereka yang mengalami masalah mata kini sudah boleh diatasi. Kerana ianya adalah baru dipasaran justeru itu kita boleh mengambil kesempatan diatas kebaikan produk ini untuk mempromosikan kepada mereka diluar sana yang inginkan perubahan dalam diri mereka sendiri justeru itu dapat menambah pendapatan kita juga

    cara untuk menjadi ahli
    1) Beli produk ini dengan harga RM200 (bank in kan kedalam akaun saya) yang berminat boleh hubungi terus ke [email protected]
    2) Data peribadi yang diperlukan
    Nama penuh:
    IC:
    Alamat: (pastikan ada orang kat rumah atau anda perlu mengambil produk anda dipejabat post berhampiran)
    Phone: (sebab company akan menghantar sms kepada anda untuk setiap transaksi)
    Email:
    Bank name:
    Bank account #:

    itu sahaja untuk yang berminat menjadi ahli dan menjanakan pendapatan

    jika tidak mahu pun boleh dengan membeli terus kepada saya dengan harga RM8.50/sachet

    jika ada sebarang persoalan boleh hubungi saya di 013-3422994 atau email kepada saya di [email protected]



    Cara menggunakannya
    Bancuh satu sachet kedalam 250ml air suam atau air sejuk (mati). Kacau hingga larut dan sedia untuk diminum.

    Lebih elok jika digunakan pada sebelah malam sebelum tidur...

    Testimoni
    En Rasidi - Taiping (019-4778298) mula menggunakan produk pada August 27 2009
    Beliau mengalami masalah penglihatan terutama ketika membaca. Tetapi untuk melakukan kerja yang lain beliau tidak memerlukan cermin mata. Justeru penggunaan cermin mata beliau amat ketara ketika membaca buku atau pun surat khabar. Keselesaan jelas terganggu.

    Setelah diperkenalkan dengan Broncolli super lutein ini beliau mengambil inisiatif positif untuk mencuba juga untuk memberi kan anak-anak beliau mencuba kerana 3 orang anak nya juga mengalami masalah yang serupa tetapi menggunakan cermin mata sentiasa

    Beliau mengambil Broncolli super lutein sebelah malam pada hari pertama pengambilan. Keesokkan paginya beliau mencuba melihat kesan selepas pengambilan produk itu dengan mendapatkan suratkhabar dan hasilnya beliau telah boleh melihat suratkhabar tanpa memerlukan cermin mata.

    Pada anaknya yang mengambil produk itu bersamanya juga telah merasa kesan yang positif terutama ketika menonton TV. Beliau sudah boleh melihat tulisan pada skrin TV dengan kadar jelas. Walaupun begitu anaknya perlu meneruskan pengambilan lagi produk ini.

    Untuk pengetahuan semua anak En Rasidi mengalami masalah mata dan menggunakkan cermin mata dengan kuasa kanta 100/120. Menakjubkan (izin allah) selepas 5 sachets pengambilan kini anaknya tidak lagi menggunakan cermin mata kesekolah seperti kebiasaan.


    selamat mencuba......
    waaa... mim pon ade join cni jugak... jgn lupe bukak thread kenalkan diri ye:003:

  3. #3
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    oh..minuman ke?

  4. #4
    kingnorth
    Guest
    mahal spek akubeli..nak kene buang lak:012:

  5. #5
    mim
    Guest
    Quote Originally Posted by geniusneuro View Post
    waaa... mim pon ade join cni jugak... jgn lupe bukak thread kenalkan diri ye:003:
    yo lah ado orang suhuh masuk sini, kite masok lerrr......:021:

  6. #6
    mim
    Guest
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post
    oh..minuman ke?
    yer. yang julung kali berada dimesia. sedap rasa macam air orange..... budak budak pun baguih gak untuk otak diarang. nanti bila belajor cepat tangkap.....

  7. #7
    mim
    Guest
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    mahal spek akubeli..nak kene buang lak:012:
    tak po lah,,, kalo masih seleso ngan spek tu teruih kan lah..... tapi kalo nak tuko pikiran cari la den yo.......


  8. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts