Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    John Doe is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Celcom Reseller:Tuka Prepaid ke postpaid,Broadband,Modem

    Salam kepada sesape yg nak beralih arah kepada celcom atau nak melanggan celcom.


    sesape berminat nak beli atau nak tau pasal produk celcom leh call/sms 0133953400/0162132203 or ym/email [email protected]

    Promosi sekarang,celcom broadband tuk student,RM50 sajeee(pakej biasaRM68)
    PAMM 120x600

  2. #2
    pang5dalam
    Guest
    Salam bro...
    citer skit camana nak aplly n pakej tsebut.
    tq

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    John Doe is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pang5dalam View Post
    Salam bro...
    citer skit camana nak aplly n pakej tsebut.
    tq
    wsalam bro,ok tuk pakej broadband student nih hanya untuk student dan bawah 25 tahun sajeee,hanya perlukan copy ic dan copy student card,

    kat bawah ni plak promosi terbaru daripada celcom,call dgn sms mmg murah gile,call 10 sen seminit dan sms 1/2 sen je tuk lapan org pilihan,call mana mana local line ex maxis or digi 15 sen seminit jee,top up pulak x de expired,guna sampai habis dengan kate lain,huhuhuh,tp tuk yg ade anak umo 12 tahun hingga 17 tahun dan tuk uox untuk yg berumur 18 hingga 25 sahaja

    promosi celcom prepaid uox and sox untuk 12 tahun hingga 25 tahun sahaja

    free simmcard,anda cuma perlu top up rm10 sajee,berminat leh call 0133953400 or ym/email [email protected]

    kepada sesape yg nak buat parttime uox ngan sox pack pon leh,keutamaan kepada student atau cikgu sekolah menengah di sekitar selangor n kl, leh contact saye

  4. #4
    DiSc
    Guest
    tuk selain student takder ker???

  5. #5
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by DiSc View Post
    tuk selain student takder ker???
    student putat leh apply ke?
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  6. #6
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    student putat leh apply ke?
    macamlah ko tu student putat....:014:

  7. #7
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,246
    maraippo will become famous soon enough maraippo will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    kalo cam adik aku nak masuk camne...dia umo 15. prepaid la kan? ada pakej tu lak ke?

  8. #8
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by John Doe View Post
    Salam kepada sesape yg nak beralih arah kepada celcom atau nak melanggan celcom.


    sesape berminat nak beli atau nak tau pasal produk celcom leh call/sms 0133953400/0162132203 or ym/email [email protected]

    Promosi sekarang,celcom broadband tuk student,RM50 sajeee(pakej biasaRM68)
    untuk student jer ke ader promosi?

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    John Doe is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by maraippo View Post
    kalo cam adik aku nak masuk camne...dia umo 15. prepaid la kan? ada pakej tu lak ke?
    leh je bro tuk pakej sox (school of x) nak dienye copy ic je, tuk cod 5 simpack ke atas je area selangor/kl ,kalo satu je n nak no tu gak kire aku caj poslaju je la

    sebab simpack ni pon kite kasi free je, cuma perlu top up 3 inggit tuk pakej sox,so die leh pakai sampai umo die 26 tahun

    rate die mmg murah

    tuk call ke no 8 pax 10 sen seminit,sms 1/2 sen

    bukan 8 pax 15 sen seminit dan ke mana mana line pon sama eg maxis or digi
    sms 6 sen ke lain telco,ke line celcom 1 sen je

    top x de expired,die leh pakai sampai habis,x kire sebulan ke 2 bulan ke setahun ke.

    http://www.xpax.com.my/sox/bestrates.html

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    John Doe is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    untuk student jer ke ader promosi?
    kalo ade akan di update dari semasa ke semasa

    wat masa ni promosi modem je,kire harga online la,lg murah drp kedai

    kalo celcom stick vodafone tu leh bg harga rm210,harga maket x silap rm249


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts