Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37
  1. #1
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    Bercinta Dgn Suami Orang?

    Entry khas untuk kaum hawa sekalian....Bercinta dgn suami orang? Sedikit tips untuk anda..

    1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau muka anda kerana takut pembohongannya dikesan.

    2. Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar memerhatikan sekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan rakan-rakan isterinya atau saudara mara.

    3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga line dengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.

    4. Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak dapat dihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim card) dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk menggatal.

    5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untuk bertemu kedua orang tuanya.

    6. Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti anak patung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di kusyen kereta.

    7. Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya luarbiasa kerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan sekatil dengan wanita.


    8. Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana terlalu di kongkong oleh ieterinya. Bila memandang tubuh anda, matanya menakutkan (tafsir sampai ke dalam kata orang tua).

    9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

    10. Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat yang agak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta dia akan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihat nombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalah isterinya.



    :011::011::011:
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    K.L- PeNaNG-KLanTaN-KeDah-SelaMa- LuMut PeRAK- Kota DaManSara #
    Posts
    2,274
    Nard Wawa has a spectacular aura about Nard Wawa has a spectacular aura about Nard Wawa has a spectacular aura about
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    pandai yer alonso.. mcm duk wt je...
    :011::011:

    ada sesetengah pempuan dia lg ske bkawan ngan suami org..
    ape nk jadi tktau.. :035::035:
    "Today is the great mental mental cleansing day. Throw away all that binds you to the past; all that hurts you. Discard everything in garbage;clean your heart; prepare it for a new life"

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pekan 'n' Kuantan
    Posts
    0
    mohdligat is on a distinguished road
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Nard Wawa View Post
    pandai yer alonso.. mcm duk wt je...
    :011::011:

    ada sesetengah pempuan dia lg ske bkawan ngan suami org..
    ape nk jadi tktau.. :035::035:
    btol dah tu..
    bila nasihat diorg tamo dengar..
    then tetibe dah kawen..
    tip tup dah cerai.. nGee..

    maybe experience suami org ni lebih di atas ranjang.. kekekee..

  4. #4
    gato_erse
    Guest
    Quote Originally Posted by Nard Wawa View Post
    pandai yer alonso.. mcm duk wt je...
    :011::011:

    ada sesetengah pempuan dia lg ske bkawan ngan suami org..
    ape nk jadi tktau.. :035::035:
    itu minx² kene cucuk dgn garfu kat kepala...
    hehehehe

  5. #5
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kg Tangga Cina
    Posts
    13,269
    Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Jauh jalan tajuk ni ye...

  6. #6
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kg Tangga Cina
    Posts
    13,269
    Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Byk gak sbb antaranya:
    -suami org ni lebih fokus, x main2..yg reveal la
    -mungkin lebih berkemampuan di segi ekonomi seb jminan
    -x glojoh..
    -ada sbb utk kawen
    -Purpose utk kawen lebey jelas..

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    298
    Lavendar is on a distinguished road
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    sgt bersetuju dgn huraian bg tajuk di atas hehehe
    jaga2 ahh kaum hawa huhu
    ..This Is Where It All Begin..
    - LaVendar -


  8. #8
    NG Girl Power
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ditempat yang sepatutnya saya berada....xyah tahu..
    Posts
    2,884
    ShaSha will become famous soon enough ShaSha will become famous soon enough
    My Mood
    In Love
    Post Thanks / Like
    uihh..alonso mcm berpengalaman jer...
    sbb tau je mcm mane org laki dh kawen dok buat..
    hehehehe
    :005:
    Take away my trouble,Take away my grief,Take away my heartache,In the night like a thief.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Location
    kejiranan
    Posts
    1,761
    carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    kekadang manusia nie.....
    yg mana da jadi milik orng
    menda 2 yg die nak........

    2 la sbbnye kekadang keluarga leh porak peranda
    pe yg penting tanam sikap kesetian 2,jujur

  10. #10
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    aku sngt setuju bab talian khas utk menggatal tu...

    sape2 yg boypren die ade smpi 2,3 handphone tu jg2 la, mungkin anda hanya backup je... :011::011::011:


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts