Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Location
    kejiranan
    Posts
    1,761
    carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    biar mati anak, jgn rosak BMW

    Ini adalah sketsa keluarga seperti yang dilaporkan oleh seseorang pada aku tadi.
    Berlaku pada (1 Feb 2008). da lame da...tapi saja nak bangkitkn balik....sebagai topic nk di bincangkn.....

    die g shah alam mall,Setelah lunch kat situ dengan member dia, depa berjalan menuju ke car
    park.

    Car park yang mengadap DEMC tu..

    Kelihatan lebih kurang 50 orang manusia sedang mengerumuni sebuah BMW.
    Kelihatan di sebelah BMW seorang perempuan sedang menangis...alahai
    kesiannya...

    die pon mendekati kumpulan orang ramai dan mendapati ada seorang
    budak lelaki berumur 1 tahun sedang menangis meronta-ronta dalam car
    seat kat belakang (dalam BMW tu).

    Perempuan yang menangis di tepi kereta adalah mak budak tu. Depa laki
    bini terkunci anak dalam kereta rupanya ...

    Terdengar orang sekeliling sedang memarahi perempuan tu...

    Pompuan A:
    umpil aje la pintu kereta ni

    Mak Budak tu:
    tak boleh ...(sambil menangis)...nanti suami saya on the way balik
    ambil kunci spare...

    Pompuan C:
    Isk tengok tu, sengsaranya baby tu menangis, u sanggup biar anak u
    mati
    ke?

    Mak budak tu:
    (sambil menangis)...nanti suami saya marah...

    Pakcik B:
    isk kalau saya punya anak, kalau tertinggal kunci, saya takkan patah
    balik rumah, saya pecahkan aje cermin kereta ni...

    Pakcik C:
    "Mana bapaknya???"

    Mak Budak tu:
    "Dia balik Meru ambil kunci"

    Semua orang:
    "Apa! Meru!!!"

    Suasana menjadi kelam kabut sebab orang ramai menjerit-jerit memaksa
    untuk pecahkan cermin kereta tu. suasana gamat macam perhimpunan
    haram...

    Tapi mak budak tu tak berani buat keputusan. Dia asyik kata..."saya
    takut suami saya marah" "Tunggu suami saya datang"...Tetiba ade sorang
    akak tampil dan jerit: pegi ambil kapak, pecahkan cermin kereta ni...
    biar saya yang jawab dengan suami awak. Awak tak sayang nyawa anak ke?

    Sambil beberapa orang pergi mencari tools utk pecahkan cermin keta,
    beberapa orang pengawal keselamatan sibuk ambil beberapa baldi air dan
    menyiram kereta BMW tu kerana kasihankan anak yang sedang kepanasan
    dan kelemasan dalam kereta tu...

    Seorang mekanik cina dari bengkel berdekatan dipanggil untuk umpil
    pintu. Cina mekanik memberi komen " aiya ini keleta tak boleh umpil,
    kena kasik picah cermin juga baru boleh masuk!"

    Tak lama kemudian seorang mamat tiba dengan kapak keselamatan, maka
    dikapak cermin tepi sebelah pemandu...praannng....!!!! Selesai
    masalah...

    Tak lama selepas itu baby tersebut berjaya dikeluarkan....kesian baby
    tu..berpeluh-peluh dengan kulit pun pucat dah naik biru.....

    Seorang lagi lelaki menjerit "biar saya periksa dia.... saya doktor".
    Si doktor mendukung bayi dan bergegas ke DEMC untuk memeriksa bayi
    tu...

    Sehingga bayi tersebut dibawa ke DEMC...bapak dia masih tak
    muncul-muncul ...ye la Meru tu kan jauh.... mungkin bapak dia singgah
    makan sate kambing dulu...
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    hahaha...haku pernah bacak sal citer ni..
    cam gampang pak dia...
    mebi nak anak leh buat lagik..
    nek bmw takut tak mampu nak beli kot....
    haramm nyer bapak camtu..
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Location
    kejiranan
    Posts
    1,761
    carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    hahaha...haku pernah bacak sal citer ni..
    cam gampang pak dia...
    mebi nak anak leh buat lagik..
    nek bmw takut tak mampu nak beli kot....
    haramm nyer bapak camtu..

    pe jenis bapak pon aq x tau la.......
    lagi sayang harta dunia dari harta akhirat

  4. #4
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    snggup balik meru tu...alahai....

  5. #5
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    tu la, dlu pun dh bc dh..

    mmg mangkuk hayun bpk budak tu, ape la sngt cermin kete bmw tu ngan nyawa anak die..:014:

    ntah2 bkn anak die kot.. :033:

  6. #6
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Location
    kejiranan
    Posts
    1,761
    carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zatarra View Post
    tu la, dlu pun dh bc dh..

    mmg mangkuk hayun bpk budak tu, ape la sngt cermin kete bmw tu ngan nyawa anak die..:014:

    ntah2 bkn anak die kot.. :033:
    tau x per........mcm x da otak...........aq sje timbulkan blik kes nie......sbb sbagai panduan bg yg da berkeluarga

    Quote Originally Posted by Don_corleone View Post
    snggup balik meru tu...alahai....
    hahaha...kalau meru ngan SHAH ALAM TU DEKAT TAK PE LA JUGAK

  7. #7
    NG Girl Power
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,131
    fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about
    My Mood
    Bitchy
    Post Thanks / Like
    lawak tul doh aduh hai :035:

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    dah lama dah citer ni... memang bangan************ punya mak bapak...

  9. #9
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    bingai punya mak bapak... kalo aku ada kat situ pun aku akan pecahkan je cermin keta tuh...:014:

  10. #10
    saddyLIBRA
    Guest
    tUmpAng lAlu
    iSk...iSk....
    aPa puNyer mAk lH tu
    :scooterin..pin..


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts